LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Pisalem pare stron wczesniej, ale widzę, ze emocje coraz wieksze wiec jeszcze raz - gadalem z moim punktem odbioru MM - powiedziano mi, ze zamowienia z odbiorem zaczynają realizowac w systemie jutro od godziny 8, a punkt odbioru czynny od 9. Zapytalem czy koniecznie trzeba czekać na to potwierdzenie mailowe i dostalem info, ze tak, bo w przeciwnym razie zamówienie nie bedzie jeszcze przygotowane do wydania. Takze na spokojnie czekalbym do jutra na info od MM i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Pisalem pare stron wczesniej, ale widzę, ze emocje coraz wieksze wiec jeszcze raz - gadalem z moim punktem odbioru MM - powiedziano mi, ze zamowienia z odbiorem zaczynają realizowac w systemie jutro od godziny 8, a punkt odbioru czynny od 9. Zapytalem czy koniecznie trzeba czekać na to potwierdzenie mailowe i dostalem info, ze tak, bo w przeciwnym razie zamówienie nie bedzie jeszcze przygotowane do wydania. Takze na spokojnie czekalbym do jutra na info od MM i tyle. Oby tak było jak mówisz... Noc będzie burzliwa, kilka prześcieradeł pójdzie w ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Teraz, Soniacz napisał: Oby tak było jak mówisz... Noc będzie burzliwa, kilka prześcieradeł pójdzie w ruch... o co chodzi z tymi prześcieradłami? Cytuj Odnośnik do komentarza
kris to kristof 5 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Teraz, Jazdaone napisał: o co chodzi z tymi prześcieradłami? nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza
wesyr 4 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) 6 minut temu, LeifErikson napisał: Pisalem pare stron wczesniej, ale widzę, ze emocje coraz wieksze wiec jeszcze raz - gadalem z moim punktem odbioru MM - powiedziano mi, ze zamowienia z odbiorem zaczynają realizowac w systemie jutro od godziny 8, a punkt odbioru czynny od 9. Zapytalem czy koniecznie trzeba czekać na to potwierdzenie mailowe i dostalem info, ze tak, bo w przeciwnym razie zamówienie nie bedzie jeszcze przygotowane do wydania. Takze na spokojnie czekalbym do jutra na info od MM i tyle. Tak samo u mnie, od 8 zaczynaja prace i wedlug kolejnosci księgują zamówienia. P.S. przy okazji było już nieźle widać wkurzenie jak kolejna osoba przyszła pytać o PS5 xD i tu cytat "proszę założyć śliniaczek i na spokojnie czekać do jutra" Edytowane 18 listopada 2020 przez wesyr Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Jazdaone napisał: o co chodzi z tymi prześcieradłami? Mogą być niezdatne do dalszego użytku... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Jazdaone napisał: o co chodzi z tymi prześcieradłami? Jest taka tradycja na tym forum od kiedy ogłosili PS5 i to jak wygląda że każdy co noc aż do premiery zakłada na siebie prześcieradła w nocy i stylizuje się na PlayStation 5. Dzisiaj jest finał. Można wrzucać foty Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Gmeru wrzucił takie info. Powodzenia wszystkim jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 18 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 5 minut temu, wesyr napisał: P.S. przy okazji było już nieźle widać wkurzenie jak kolejna osoba przyszła pytać o PS5 xD i tu cytat "proszę założyć śliniaczek i na spokojnie czekać do jutra" Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) @LiŚciu, kurła dziś finał, a ja dziś mam akurat zielone prześcieradło... Edytowane 18 listopada 2020 przez pattro Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, ASX napisał: Gmeru wrzucił takie info. Powodzenia wszystkim jutro To niezly insajder co nawet nie wie ze euro nie wystartowalo z preorderami xd Ale sony oczywiscie chuy na leb za ten cyrk i zalosne przygotowanie sie na premiere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Dokładnie obudzil się dzien przed i zdziwnony. Szukanie taniej sensacji. Swoja droga po gmeru spodziewałem się więcej. Edytowane 18 listopada 2020 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawliko 6 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Zupełnie jak warzywniak w czasie wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Chuy na łeb to to mało powiedziane...grono szczęśliwców nadyma się nad swoimi statusami presend a cała reszta lata między olx a zapowiedziami na jutrzejszy czarny scenariusz... Edytowane 18 listopada 2020 przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 34 minuty temu, _Red_ napisał: Tyle hajpu i nerwów, żeby sobie pograć w demo robocika ;/ Jeezu znowu smutna pyzda w poście. Dodaj jeszcze remake gierki sprzed 10 lat czy nie? Za Trudna czy za droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 38 minut temu, _Red_ napisał: Ucichło i dobrze...jako newbie tutaj nie chce się wychylać ale zastanówcie się ilu jest normalnych ludzi... Normalnych normalnie trolo, mających rodziny itd... Którzy normalnie we wrześniu borykali się z myślami czy ogarną taki a nie inny wydatek... A teraz jest im po prostu żol... A tu trwa... C Co trwa... I niech se trwa...w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Dostałem fakture na maila od ME ale status nadal w "realizacji" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Dawid30 napisał: Dostałem fakture na maila od ME ale status nadal w "realizacji" Xdxdxd Teraz, Rash napisał: Xdxdxd fu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Faktura już do mnie przyszła o 5 rano, ale twardo nadal w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Słabo, mówiąc szczerze ja to liczyłem najbardziej na euroagd. To ja nie wiem kiedy to były te preordery no ale okej xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 nie było preorderów od Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Wjechala fakturka na maila, a po niej zmienil sie status na gotowe do wysylki juz w drodze do punktu odbioru wolam @Fanek Chcialoby sie powiedziec ze to juz ostatnia prosta ale dopoki nie wpyerdole jej jutro do bagaznika to nie uwierze Edytowane 18 listopada 2020 przez schabek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Znajomy, który pracuje w Euro powiedział, że preordery w Euro były, ale ich ilość była tak ograniczona że rozeszło się to w 2h. Co do jutra nie ma żadnych informacji, prawda taka, że kto się załapał na konsolę to dostanie w tym roku. Reszta może liczyć na drugi rzut przed świętami. Z drugiej strony czy jest o co tak walczyć? Oprócz soulsów nie ma nic ekskluziwe na nową konsolę. Po nowym roku pewnie trafi się jeszcze jakiś fajny bundel z grą. Rozumiem osoby, które konsoli nie mają, ale posiadacze PS4 chyba mogą poczekać Sam poluję na wersję Digital, bo mam XSX, ale dla tych niektórych exów konsola musi trafić - pogodziłem się jednak z tym że w tym roku ps u mnie nie wyląduje Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Wjechala fakturka na maila, a po niej zmienil sie status na gotowe do wysylki juz w drodze do punktu odbioru wolam [mention=64206]Fanek[/mention] Chcialoby sie powiedziec ze to juz ostatnia prosta ale dopoki nie wpyerdole jej jutro do bagaznika to nie uwierze Do bagażnika? Wstyd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
vateusz123 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Co pierwsze ogrywacie? Ja chyba sprawdze tego Astro a później Morales leci Oby Sony rzuciło jakąś solidną partię PS5 jeszcze przed świętami, ukróciłoby to allegrowo-OLXową januszerkę i konsole trafiłyby w ręce graczy w normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi