LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 5 minut temu, schabek napisał: Wjechala fakturka na maila, a po niej zmienil sie status na gotowe do wysylki juz w drodze do punktu odbioru wolam @Fanek Chcialoby sie powiedziec ze to juz ostatnia prosta ale dopoki nie wpyerdole jej jutro do bagaznika to nie uwierze Do bagaznika? Na miejscu pasażera albo w foteliku dzięcięcym przypięta pasami. Co za beszczeszczenie w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 12 minut temu, Kalel napisał: nie było preorderów od Euro No tak, ale ten gość napisał, że euro ma tylko na preordery. Przecież tam żadnego nie było. TO albo to fake info od tego chłopa specjalnei albo na infolinii ktoś miał błędne informację i źle mu powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 no koleś w (pipi)a leci. Jeszcze asx to wrzucił A WIADOMO KOGO ON REPREZENTUJE (no offence asx, kc cb : ** <3 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Byłem dziś w MM i rozmawiałem z kierownikiem, odbiór w sklepie jest tak samo traktowany jak wysyłka kurierem. Mają wyliczone PS5 i jutro z rana najpóźniej będą zmieniać się statusy zamówienia. Czyli tak samo jak z innymi produktami które zamawiałem na premiere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Byłem dziś w Empiku i rozmawiałem z kierownikiem. Okazało się, że sam preorderował PS5. Wybrał Media Expert, bo jak stwierdził, tylko idioci składają preordery u nieoficjalnych dystrybutorów. Kiedy powiedziałem mu, że jestem jednym z nich to tylko się zaśmiał i sobie poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 63 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Chyba MediaExpert przecenił swoje siły. Ile można czekać na ten nr przewozowy Edytowane 18 listopada 2020 przez addhoc Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 10 minut temu, Wallerot napisał: Byłem dziś w Empiku i rozmawiałem z kierownikiem. Okazało się, że sam preorderował PS5. Wybrał Media Expert, bo jak stwierdził, tylko idioci składają preordery u nieoficjalnych dystrybutorów. Kiedy powiedziałem mu, że jestem jednym z nich to tylko się zaśmiał i sobie poszedł. Co do...? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 56 minut temu, mozi napisał: Jeezu znowu smutna pyzda w poście. Dodaj jeszcze remake gierki sprzed 10 lat czy nie? Za Trudna czy za droga? Dobra ale ty wez juz zamknij ryja bucu, albo dodaj mnie do ignorow. Sam czekam na ten sprzet od 2 miesiecy, ale po prostu liczę, ze sklep nie poleci w ciula przy oplaconej konsoli, wiec spokojnie czekam do jutra. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, _Red_ napisał: Sam czekam na ten sprzet od 2 miesiecy, ale po prostu liczę, ze sklep nie poleci w ciula przy oplaconej konsoli, wiec spokojnie czekam do jutra. Oby. Musieli by nieźle odjechać żeby w dniu premiery dac info że konsola opłacona jest nie do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
bulgot72 17 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 U mnie cisza z mm. Dzwoniłem dzisiaj, maja wysłać wiadomość bezpośrednio ze sklepu albo dzwonić. Status: zamówienie złożone Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 22 minuty temu, Wallerot napisał: Byłem dziś w Empiku i rozmawiałem z kierownikiem. Okazało się, że sam preorderował PS5. Wybrał Media Expert, bo jak stwierdził, tylko idioci składają preordery u nieoficjalnych dystrybutorów. Kiedy powiedziałem mu, że jestem jednym z nich to tylko się zaśmiał i sobie poszedł. Dodałbym jeszcze żeby ci co składali preorder w Empiku sprawdzili faktury, bo na niej zamiast Playstation 5 disc ver może być pozycja "realizacja preordera" XD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) W ogóle to punkty odbioru MM chyba są krócej czynne niż normalnie sklep. Coś mi świta, że do 18 jak kiedyś patrzyłem na listę. Trzeba będzie spiąć dupę po robocie. A tam kolejka na 100 osób xd Edytowane 18 listopada 2020 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) 1 minutę temu, _Red_ napisał: W ogóle to punkty odbioru chyba są krócej czynne niż normalnie sklep. Coś mi świta, że do 18 jak kiedyś patrzyłem. Wydłużyli do 20 00 - dzwonilem dzisiaj do punktu, zapewnili mnie, ze konsole są, mam czekać na PIN - zobaczymy - GODSPEED! Edytowane 18 listopada 2020 przez Lamkers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wesyr 4 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, _Red_ napisał: W ogóle to punkty odbioru MM chyba są krócej czynne niż normalnie sklep. Coś mi świta, że do 18 jak kiedyś patrzyłem na listę. Trzeba będzie spiąć dupę po robocie. A tam kolejka na 100 osób xd https://mediamarkt.pl/sklep-online-zamawiaj-online?clickId=68304 9:00 - 20:00 Edytowane 18 listopada 2020 przez wesyr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mateoo 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 W jednym z otwartych MM jest 30 konsol z czego 26 przeznaczone na preordery Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Przy śledzeniu kuriera dpd z mediamarkt macie już ze wysłana czy przygotowana do nadania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
heaverq 4 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 13 minut temu, madhunt3r napisał: Przy śledzeniu kuriera dpd z mediamarkt macie już ze wysłana czy przygotowana do nadania? Wysłana. Sprzęt jest nadawany z lokalnych MM a nie centralnego magazynu, stąd wszystko zależy od konkretnego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Dla tych co czekają na potwierdzenie wysyłki/nadania do punktu odbioru Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja chciałem powalczyć jutro w MM z zamówieniem odbiór w salonie. Niestety, ale pomimo mojego maila sprzed 2 tygodni nie poprawili najprostszego błędu polegającego na tym, że automat sam wpisuje adres sklepu i wpisuje numer domu 8/16 - system traktuje ten adres jako wpisany błędnie - błędny format, więc w zasadzie niemożliwe jest zamówienie czegokolwiek z odbiorem w salonie (Częstochowa, Kisielewskiego może ja coś źle robię i ktoś to ogarnie). No ja niestety nie daje rady, próbowałem na 2 PC i telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Wysłana. Sprzęt jest nadawany z lokalnych MM a nie centralnego magazynu, stąd wszystko zależy od konkretnego sklepu.Ja mam Piaseczno wiec raczej glowny magazyn mediamarkt. Wiec zamiar cieszyć sie na premierę to dostanę po. Chyba ze w nocy to jakoś pójdzie i jutro dostarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 ja tez mam numer nadany a status ze jeszcze nie wysłane. Mam nadzieje że może w nocy jakoś z centralnego magazynu to ogarną Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja sadze ze tylko spakowali i czekają aż rano kurier odbierze to chyba ze maja akcje nocna i w nocy wyślą. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Powiedzmy sobie szczerze, system pre orderów w MM jest lekko, nazwijmy to - archaiczny, w każdym innym sklepie wyglada to tak, ze sklep dostaje towar przypisany do konkretnego zamówienia i sobie czeka na Klienta. W MM przychodzi partia sprzętu, sklep drukuje sobie zamówienia i jest akcja "starczy czy nie" magazyn vs kartki na drukarce - trzeba ufać, ze ktoś te ilości ogarniał przed towarowaniem sklepów - jeszcze raz, wszystkim Wam - GODSPEED- jak mawiają amerykanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 ME status "w drodze do punktu odbioru" Jutro rano melduję sie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) To normalne, że ME przysłał mi na maila fakturę, a samo zamówienie nadal wisi na "w realizacji"? Zamówienie z odbiorem w sklepie Edytowane 18 listopada 2020 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi