Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, DJ1988 napisał:

To normalne, że ME przysłał mi na maila fakturę, a samo zamówienie nadal wisi na "w realizacji"?

Miałem dokładnie tak samo...chwilę temu zmieniło sie na "w drodze do punktu odbioru"

Opublikowano

To jest jakis (pipi)a absurd konsola jezdzi po sortowniach jak lisc na wietrze i ryzyko uszkodzenia rosnie dwukrotnie. Konsla przyjechala od producenta do dystrybutora, kolejno do magazynu centralnego, z magazynu do sklepu po to aby spowrotem teraz wrocic na sortownie i dotrzec do odbiorcy masakra, mam nadzieje ze bedzie dzialac....ale jak mm dziala jak mowicoe to nie wieze w realizacje wszystkich preorderow jak pisali

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

• Minusik 1
Opublikowano
18 minut temu, kaktusr napisał:

To jest jakis (pipi)a absurd konsola jezdzi po sortowniach jak lisc na wietrze i ryzyko uszkodzenia rosnie dwukrotnie. Konsla przyjechala od producenta do dystrybutora, kolejno do magazynu centralnego, z magazynu do sklepu po to aby spowrotem teraz wrocic na sortownie i dotrzec do odbiorcy masakra, mam nadzieje ze bedzie dzialac....ale jak mm dziala jak mowicoe to nie wieze w realizacje wszystkich preorderow jak pisali

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

A wcześniej tłukła się samolotem bo turbulencje były! Na pewno uszkodził się dysk! I to wina transportu! A Sony mogło wynająć osobistych szoferów!

No ludzie....

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, madhunt3r napisał:

Ja mam Piaseczno wiec raczej glowny magazyn mediamarkt. Wiec zamiar cieszyć sie na premierę to dostanę po. Chyba ze w nocy to jakoś pójdzie i jutro dostarcza.

Też mam odbiór w tym markecie i dzownilem dzisiaj ponoć jest kilka sztuk u nich już na odbior na jutro. Zobaczymy rano co się będzie działo. 

@_Red_ zepnij dupe jeszcze bardziej w chuyu mam czy czekasz na sprzęt czy nie. 

Edytowane przez mozi
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nikt by raczej nie sprzedawał tylko 100zł drożej, wystarczy wpisać w szukajke i zobaczyć że najniższa cena lekko ponad 3tyś

@ElectricWizard już mu przelałeś kase?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Jestem prawie pewien, ze dziś konsoli nie zobaczę, wiec chociaż wszystkim innym życze więcej szczęści. Szanujmy sie w tym ważnym dla nas dniu - i nie pozabijacie sie w tych sklepach tam :hi:

Opublikowano (edytowane)

to co zaczynamy jazdę bez trzymanki? już obudzony i gotowy do działania :banana::banana-santa::banana:

D-DAY NADSZEDŁ, ZDOBĄDŹCIE TEN SKARB~~

output05d.pngoutput05d0c017546763bc240.pngoutput06d.png

Spoiler

idź i kup Demon's Souls...idź i kup Demon's Souls...idź i kup Demon's Souls...

Edytowane przez nero2082
  • Plusik 1
  • Lubię! 2