Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Soniacz napisał:

Co do odbioru zamówienia w markecie MM zmienił mi się status na "zrealizowano"... WTF???

Dzwoń do punktu odbioru - na stronie MM są bezpośrednie numery telefonów. U mnie nadal tylko "zamówienie złożone".

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minuty temu, LeifErikson napisał:

Dzwoń do punktu odbioru - na stronie MM są bezpośrednie numery telefonów. U mnie nadal tylko "zamówienie złożone".

Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię...

Opublikowano
2 minuty temu, Soniacz napisał:

Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię...

Klikasz na swój sklep i po prawej stronie na czerwono powinien być numer, nie wiem jak na telefonie ale na kompie wyświetla normalnie 

Opublikowano
3 minuty temu, Soniacz napisał:

Numer do punktu jest po prawej stronie na czerwono. Przy każdym sklepie. 

Opublikowano

Na głownej stronie masz na górze waski pasek  'Sprawdź jak funkcjonuje Twój najbliższy sklep' 

->klikasz wybierasz sklep i tam są numery tel. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, u55r napisał:

Moc silna dziś jest. 

20201119-080224-2.jpg

Haha, mam takie same, tylko akurat są w praniu. ;) Były w zestawie z tymi szarymi, które wrzucilem wyżej. 

Edit:
Alleluja! 

Status Potwierdzenie realizacji zamówienia

Ale nadal nie mam tego cholernego PINu...

Edytowane przez LeifErikson
Opublikowano

Dzwoniłem na infolinię, bo punkty odbioru jeszcze nie czynne...

No i Pani powiedziała, że wszystko ok, u niej status to "w przygotowaniu do wydania" i że ogólnie mam zluzować gacie... Tylko że to nie takie proste :(

Wychodzi na to, że te statusy na koncie nie mają nic wspólnego z rzeczywistością...

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTREKN64 napisał:

Ktoś ma odbiór w MM w Galerii Krakowskiej? Na stronie MM dalej jest: Status Zamówienie złożone. Specjalnie jadę do krk konsolę i jak jej nie dostanę po 9 to się wku.rwie i ktoś złapie parę chu... 

Ja mam w M1, wczoraj z nimi gadałem i mówili, że od 8 zaczynają działać z zamówieniami w systemie, więc po prostu jedno zamówienie po drugim jest realizowane (a więc zakładam, że w GK i w każdym innym MM jest podobnie). Moje się "zrobiło" jakoś 8:10, więc by się zgadzało. Jak dotrą do Twojego, to Ci się zmieni status.

Opublikowano
1 minutę temu, LeifErikson napisał:

Masz już ten PIN czy jedziesz w ciemno?

Baba wczoraj o 18:00 dzwonila z mojego Marketu że wystarczy numer zamówienia. Ewentualnie dowód doczytałem, żeby zabrać. 

Bez komsoli nie wracam. Tak jak nie wrócilem day one z PS4. :ragus:

Opublikowano

Wlasnie przyszedl sms z kodem odbioru z ME. Pol godziny przed otwarciem sklepu :obama: szanuje ich jak poyebany.

Ale sie hajp zalaczyl. Sniadanie, mycie i pelna pisda 200kmh w zabudowanym 

• Haha 5
Opublikowano

Odbiór osobisty w MM - sms nie dotarł, ale pin jest juz widoczny w zamówieniu na stonie :)

Powodzenia Wam wszystkim w tym trudnym, a zarazem pełnym radości lub też smutku dniu ;P 

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Wlasnie przyszedl sms z kodem odbioru z ME. Pol godziny przed otwarciem sklepu :obama: szanuje ich jak poyebany.

Ale sie hajp zalaczyl. Sniadanie, mycie i pelna pisda 200kmh w zabudowanym 

Ten kod właśnie wystarczy do odbioru ? Tez czekam na taka wiadomość.Ale u mnie jeszcze status "w drodze do punktu odbioru"

Opublikowano
2 minuty temu, Lamkers napisał:

Odbiór osobisty w MM - sms nie dotarł, ale pin jest juz widoczny w zamówieniu na stonie :)

Powodzenia Wam wszystkim w tym trudnym, a zarazem pełnym radości lub też smutku dniu ;P 

Gdzie widzisz ten PIN?

Opublikowano
1 minutę temu, suchy262 napisał:

Czy wszystkie punkty odbioru MM są czynne od 8-20?, bo mój sklep czynny jest w godzinach 10-21.

Punkty odbioru od 9:00 (przynajmniej w mojej okolicy), ale od 8:00 zaczęli już działać z zamówieniami w systemie.