Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Neonet da się zamówić, ale jest dopisek małym drukiem dostawa za 21 dni

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

No ja pier.dole gamestop mial przyjmowac dzisiaj zamowienia od 12 w poludnie a jest 10:55 i jest komunikat ze juz nie ma nic i na razie nie bedzie. Ku.rwa nienawidze tego gow.nosklepu.

Edytowane przez Il Brutto
Opublikowano
  W dniu 19.11.2020 o 09:50, Snake_Plissken napisał(a):

Empik w ogóle dzisiaj coś wrzucał?

Rozwiń  

To by było dziwne, skoro wczoraj anulowali ludziom część preorderów z września.

A mnie wysłali 2 konsole zamiast jednej (oczywiście musiałem dopłacić). Coś tam chyba poszło mocno nie tak, ale przynajmniej prezent dla brata na święta mam ogarnięty:).

Opublikowano

Mnie udało się zamówić i zapłacić Blikiem w Neonet, potem mnie wywaliło. Ale na emaila dostałem potwierdzenie zapłaty i tylko tyle.

Zadzwoniłem na infolinie, i Pan powiedział że 25 Listopada wjeżdzają do nich 860 szt. ps5 i JEŚLI moja się załapie i podepnie bo maja ogrom zamówień

to dostane emaila z realizacją. Czekamy, Zobaczymy.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 19.11.2020 o 09:55, Dawid30 napisał(a):

Hej. Dalej czekasz zeby jechac odebrać do ME ? I jaki masz status na ta chwile ? Ja ciągle czekam za kodem.Chyba dzis juz będzie lipa

Rozwiń  

Ta, gosc w sklepie dal mi wizytowke i mam dzwonic juz bezposrednio do nich. Dostawy na sklepy sa rzucane miedzy 13-16 wiec luz