Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie Euro zrobiło tak z Xboxem, a PS5 Neonet wysłał w kartonie. Pierwsze wrażenia z PS5 są takie, że nareszcie czuję nextgen. I to w takim stopniu, że zaczynam się zastanawiać po co mi był Xbox...
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, Mantis napisał: U mnie Euro zrobiło tak z Xboxem, a PS5 Neonet wysłał w kartonie. Pierwsze wrażenia z PS5 są takie, że nareszcie czuję nextgen. I to w takim stopniu, że zaczynam się zastanawiać po co mi był Xbox... Nie wiem, ale jak nabiłeś 3 lata gamepass, to dzięki
Opublikowano 19 listopada 20204 l Czyli RTV Euro AGD nie miało ani jednej sztuki PS5? Edytowane 19 listopada 20204 l przez pattro
Opublikowano 19 listopada 20204 l Nie bawi mnie abonament, jestem jednym z ostatnich posiadaczy Xboxa który kupuje gry w pudełkach i zostawia w kolekcji Obie konsolki cudne, ale jak kogoś nie jara abonament jak mnie, to start Xboxa jest taki sobie. Czuję ogromny potencjał, konsola ładna, mała, zgrabną i działa cicho. PS5 też cicho na szczęście działa, jedynie instalacja gier jest głośna. Ogółem w tej chwili konsola Sony dużo fajniejsza. Ale zobaczymy jak będzie za dwa lata.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ufff ME zrobiło drugi rzut i udało mi się za drugim razem Teraz tylko czekać.
Opublikowano 19 listopada 20204 l RTV-AGD nie dostało żadnej konsoli i w najbliższym czasie nie dostanie. Taka ciekawostka.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jak chciałem w ME zamówić, to ciągle był błąd a teraz są niedostępne już.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dla tych co dostali przesyłkę kurierem z ME. Jakoś ten karton owinęli folia bąbelkową czy sam strecz? Pytam bo udało się w ME zamówić
Opublikowano 19 listopada 20204 l 14 minut temu, GrzesiekZ napisał: Dla tych co dostali przesyłkę kurierem z ME. Jakoś ten karton owinęli folia bąbelkową czy sam strecz? Pytam bo udało się w ME zamówić Ja miałem owinięte tylko stretchem, ale to wystarczyło w moim przypadku :-)
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie konsola w ME nadal wisi na "Zamówienie w drodze do punktu odbioru" od ran. Chyba nici z tego dzisiaj Edytowane 19 listopada 20204 l przez DJ1988
Opublikowano 19 listopada 20204 l 20 minut temu, GrzesiekZ napisał: Dla tych co dostali przesyłkę kurierem z ME. Jakoś ten karton owinęli folia bąbelkową czy sam strecz? Pytam bo udało się w ME zamówić u mnie był sam strecz, a efekty transportu takie:) na szczęście konsola działa bo w tym miejscu jest wnęka w kartonie. Także w me zero zabezpieczenia. https://imgur.com/a/AD5rDLP
Opublikowano 19 listopada 20204 l 8 minut temu, sway_ napisał: u mnie był sam strecz, a efekty transportu takie:) na szczęście konsola działa bo w tym miejscu jest wnęka w kartonie. Także w me zero zabezpieczenia. https://imgur.com/a/AD5rDLP Chciałem zamówić z odbiorem w sklepie ale rano nim pobrałem lokalizację i wybrałem konkretny sklep już dawno konsole się sprzedały. Także trzeba mieć nadzieję, że kurier nie będzie miał złego dnia
Opublikowano 19 listopada 20204 l W MM owinieta babelkowa plus streczemWysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 listopada 20204 l Pytanie do osób którzy zamawiali w mediamarkt przez Allegro. Dostaliście jakiś paragon/fakturę która jest potrzebna do gwarancji? Ja nic takiego nie dostałem.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, madhunt3r napisał: Pytanie do osób którzy zamawiali w mediamarkt przez Allegro. Dostaliście jakiś paragon/fakturę która jest potrzebna do gwarancji? Ja nic takiego nie dostałem. Nie jest potrzebna na gwarancji LOL
Opublikowano 19 listopada 20204 l Od kiedy? Ide przykładowo do media reklamować i na jakiej podstawie?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Chociażby zapłaty za przedmiot, potwierdzenia na ich stronie, jak masz konto założone to widać w systemie ze kupiłeś. Przy okazji sprawdz sobie pocztę, bo często tam przychodzi.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Gdzies czytałem, że kabel hdmi w zestawie jest Ultra High, a widzę nadruk High Speed. Ten chyba nie wspiera 4K/VRR i innych bajerów?
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, _Red_ napisał: Gdzies czytałem, że kabel hdmi w zestawie jest Ultra High, a widzę nadruk High Speed. Ten chyba nie wspiera 4K/VRR i innych bajerów? napisu nie ma ale kabel wspiera 4k/120. PS5 nie wspiera vrr