matizek92 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, Ranger86 napisał: Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość miałem dziś mega farta Tak samo chce sprzedać konsole, które dzis mozna bylo zamówić. Jak tylko dojdzie to leci na OLXa ;p Fajnie, że jeszcze idzie spotkać uczciwych ludzi Ewentualnie wymiana digital na napęd z doplatą do wersji z napędem. Konsole kupiłem dla chrześniaka, ale ojciec mu zdazyl zamówić. Edytowane 19 listopada 2020 przez matizek92 Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, matizek92 napisał: Tak samo chce sprzedać konsole, które dzis mozna bylo zamówić. Jak tylko dojdzie to leci na OLXa ;p Fajnie, że jeszcze idzie spotkać uczciwych ludzi Skąd jestes Cytuj
matizek92 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Teraz, NeYoLDZ napisał: Skąd jestes Bytom. Sam mam XsX i poluje na wersje digital bo mniejsza o ten napęd plus po prostu tansza, a chce pleja tylko dla exow (spidera bym ograł) Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Na Allegro sklep robson sprzedał 4 konsole za 4998zl Cytuj
kredens 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 8 minut temu, matizek92 napisał: Bytom. Sam mam XsX i poluje na wersje digital bo mniejsza o ten napęd plus po prostu tansza, a chce pleja tylko dla exow (spidera bym ograł) Jak za cenę sklepową + dobra flaszka to daj znać, podjadę :) Cytuj
Inferi 49 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Panowie, a jak w Polsce z wersja Digital? Bo widze u wszystkich biale pudelka, a nie bede ukrywal, ze mnie interesuje tylko wersja cyfrowa. Ogolnie obie wersje sa tak samo dostepne czy Digital trudniej chapnac? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Wszyscy tak fajnie opowiadacie o tych swoich przygodach online z kupieniem konsoli a tu ch.uj i nikt się nie rozbił o pralki w drugim rzędzie, nikt nie zahaczył o regały z suszarkami przy próbie ścinania zakrętu. Widzę pełna kulturka. Nie o take otwarcie walczylem. 1 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nic Cytuj
ginn 789 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 7 minut temu, BudryzPL napisał: Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nic Właściwie to do momentu, aż nie uszykują Twojej konsoli do wysyłki/odbioru. 1 Cytuj
Nataniel 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nicJakbyś zamawiał w Empiku to około 18.00 dostałbyś jeszcze dziś numer przesyłki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 3 godziny temu, Welna napisał: ME ze mna leci w h.... Nadal nie mam konsoli, wyslane do punktu dostawy w statusie To musisz sam zadzwonić do sklepu gdzie jest odbiór, konsola u nich leży i to sklep klika i dostajesz sms z odbiorem. Miałem dziś to samo Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Bylem w sklepie, przyszla jedna ale podobno nie moja Moja gdzies zaginela Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Jak coś to wisi na OLXie za 2300-Wrocław Cytuj
devor 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Ja zamówiłem z Empiku i drugi dzień zamówienie jest przygotowane do wysyłki i jeszcze nie wysłali, dzisiaj dostałem tylko smsa ze z powodu dużej ilości zamówień maja opóźnienia Cytuj
Konradfus 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 40 minut temu, BudryzPL napisał: Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nic Mi zmienili status na "zrealizowanie" dopiero dziś koło 12. Wcześniej musiałem dzwonić na infolinię czemu do tej pory nie dostałem magicznego kodu PIN do odbioru konsoli. A konsola fizycznie była już u nich w sklepie, możliwie, że nie wyrabiali z zamówieniami. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 4 minutes ago, devor said: Ja zamówiłem z Empiku i drugi dzień zamówienie jest przygotowane do wysyłki i jeszcze nie wysłali, dzisiaj dostałem tylko smsa ze z powodu dużej ilości zamówień maja opóźnienia U mnie niby paczka z Empiku wyszła, tak mi pani na infolinii powiedziała, ale chyba utknęła w DHL. Dziś konsoli nie dostałem. Status na trackingu jest nadal: Quote Aktualny status OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu. Oby jutro doszło Cytuj
Nataniel 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Oby jutro doszło Dziś zamawiałeś czy był to preorder?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
_D23 83 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 W ogóle jest jakaś szansa, że sklepy rzucą coś w okolicach świąt? Jakieś info coś ktoś? Troszkę się człek napalił i chętnie zrobiłby sobie drobny prezencik w tym smutnym jak pisda roku. Cytuj
devor 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 30 minut temu, Hiki napisał: U mnie niby paczka z Empiku wyszła, tak mi pani na infolinii powiedziała, ale chyba utknęła w DHL. Dziś konsoli nie dostałem. Status na trackingu jest nadal: Oby jutro doszło A dostałeś smsa ze paczka została wysłana? Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 hour ago, Nataniel said: Dziś zamawiałeś czy był to preorder? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Preorder. 52 minutes ago, devor said: A dostałeś smsa ze paczka została wysłana? Nie dostałem jeszcze. Cytuj
devor 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 10 minut temu, Hiki napisał: Godzinę temu, devor napisał: A dostałeś smsa ze paczka została wysłana? Nie dostałem jeszcze. Ja mam cały czas status skompletowane, na infolinii powiedzieli mi ze jak będzie wysłane to dostanę wiadomość o tym. Cytuj
aset 6 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Właśnie MM napisało, że zamówienia z allegro będą realizowane po 15 grudnia a te ze strony do 15 grudnia Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Ci kurierzy z USA... Później się ludzie dziwią, że im konsolka nie działa 1 Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 10 hours ago, devor said: Ja mam cały czas status skompletowane, na infolinii powiedzieli mi ze jak będzie wysłane to dostanę wiadomość o tym. Konsola właśnie wylądowała. Po 23 był update trackingu, że paczka jest w sortowni w mieście, ok 7:00 sms i status "Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia". 10:00 jest Cytuj
Sewesew 3 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 35 minut temu, aset napisał: Właśnie MM napisało, że zamówienia z allegro będą realizowane po 15 grudnia a te ze strony do 15 grudnia Nie, nie, nie MI media markt odpisał tak: "W nawiązaniu do wiadomości informuję, że zamówienie zostanie wysłane do 15.12." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi