20inchDT 3 361 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Było tysiąc razy, użyj funkcji szukaj. temat do zamknięcia. - Moderator elektroda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 22 minuty temu, 20inchDT napisał: Było tysiąc razy, użyj funkcji szukaj. temat do zamknięcia. - Moderator elektroda.pl Szukałem widziałem dwie odpowiedzi i to niejednoznaczne, jeśli chcesz pomóc to pomagaj, bo jak na razie na tym forum tylko dogadujesz co może jest i domenom takich betonów. Dla chcących udzielić pomocy na moje pytanie odnośnie wbicia 3 kodów z Goldem w tym jednego na EU a dwa na Turcję, będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Mam nadzieję że zmiana VPN tutaj sama wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Kody z różnych regionów nie połączą się Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 2 godziny temu, maciekww28 napisał: Kody z różnych regionów nie połączą się Dzięki , zrobiłem bez kombinowania z VPN : Kupiłem 2 x po 12 miesięcy i 1x 6 miesięcy z eneba.pl po każdym wbiciu tego kodu zaakceptowałem ciągłość w płatności i wszedł 1 miesiąc dodatkowo za każda zdrapkę (trzeba pamiętać aby za kazdym ponownym wbiciem kodu wyłączyć auto płatności ) do tego 1 miesiąc za 4 zł podczas przekształcania i wyszło 34 miesiące za lekko ponad 500 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Jak coś w Euro można zmienić odbiór osobisty na kuriera. Ja narazie zostawiam odbiór osobisty. Przyglądam się sytuacji covidowo/sklepowej. Jakoś mam małe obawy, że w euro mogą nie ogarnąć kurierem i wysłać dopiero 10, no i jakoś lubię ten feeling Day1 one jak jadę po konsole do sklepu, kładę obok na fotelu w aucie i spoglądam się na nią podczas powrotu do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Teraz, balon napisał: no i jakoś lubię ten feeling Day1 one jak jadę po konsole do sklepu, kładę obok na fotelu w aucie i spoglądam się na nią podczas powrotu do domu Zawsze możesz po odebraniu od kuriera pójść z konsola do auta i jebnąć sweet focie do zakupów growych w swoim tititku walnąć POMik po mieście i mieć podobny feeling Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 2 minuty temu, Figuś napisał: Zawsze możesz po odebraniu od kuriera pójść z konsola do auta i (pipi)nąć sweet focie do zakupów growych w swoim tititku walnąć POMik po mieście i mieć podobny feeling Niestety tak to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 To jak kurier zadzwoni że jedzie z paczą każ mu podjechać pod media markt i że tam odbierzesz przesyłkę, albo w spożywczym niech wam kasę fiskalna użyczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Wjechała ta opcja 4 stówek / 3 lata. Dziena Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Czy jak ma EA Play z Argentyny do maja 2021, to jedyna opcja na dłuższy GPU jest: -czekać aż pojawią się zdrapki na Argentynę i kupić EA Play przez VPN -kupić roczny Gold + GPU na miesiąc dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 No i zachciało mi się cebulić. Nie ma to jak wszystko zrobić jak trzeba tylko nie ogarnąć jednej rzeczy, że musisz mieć nie aktywny game pass by była konwersja 1:1 No nic jemy suchy chleb do końca miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 a jak kupisz i doładujesz tez normalna miesięczną zdrapka game pass powinno ci przekonwertować Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 3 minutes ago, Frredy said: a jak kupisz i doładujesz tez normalna miesięczną zdrapka game pass powinno ci przekonwertować Konwertuje, ale jeden rok na 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Ok sorki;) ale życzę wytrwałości w przełknięciu tego niedopatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Strona keye jest legitna? Z tego co widzę na dobre opinie i Golda na 12 miesięcy można kupić za 209zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Keye.pl? Latami kupowałem u nich kody, zawsze na czas i zawsze działające. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Tylko czemu przeplacac 80 ziko? Przeciez kupienie tureckiego kodu to tylko kupienie innego kodu. Wklepanie go na vpnie i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 A na Eneba ktoś brał? Chyba najtaniej u nas, bez jakiegoś kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Kupowałem kody na XGPU z Eneby i też cymesik. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Kupiłem Live Gold na Eneba i gites. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Taka sytuacja. Kupiłem w promocji we wrześniu rok EA Play. Teraz chciałem dokupić jeszcze rok normalnie, na polskiej stronie i nie mogę, dostaje komunikat że mam subskrypcję w innym regionie. Da się to jakoś obejść czy pozostaje kombinacja z węgierskim EA Play? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 A niby Polak i Węgier dwa bratanki Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 6 minut temu, dee napisał: Taka sytuacja. Kupiłem w promocji we wrześniu rok EA Play. Teraz chciałem dokupić jeszcze rok normalnie, na polskiej stronie i nie mogę, dostaje komunikat że mam subskrypcję w innym regionie. Da się to jakoś obejść czy pozostaje kombinacja z węgierskim EA Play? Musisz zakupić w tym samym regionie, czyli na węgierskim marketplace 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Mam nadzieję, że mimo tego konwersja do GPU bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Nie powinno być problemu sam kupiłem na trzy lata węgierską subskrypcję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi