Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra Panowie więc tak :)

Od 6 rano piszę z supportem MS i ogólnie jaja jak berety. Kupiłem dwa kody z eneby po 12 miesięcy na GOLDA. Pierwszy wbiłem na moje aktualne konto gdzie miała aktywnego Ultimate i przekonwertowało to na 4 miesięce. Założyłem nowe konto wbiłem drugi kod. Zaakceptowało, ale w subskrypcjach nie ma... kupiłem trzeci kod to samo...kupiłem na miesiąc ten się pojawił. Support ME poprosił mnie o paragon oraz zdjęcia zdrapki... Oczywiście nie mam, bo to z Eneby. Poprosili mnie o PrintSreen oraz odwód zakupu żebym wysłałem przez ich platformę, która nie działała mi na żadnej z trzech przeglądarek. W końcu mailem to im wysłałem i .... udało się :) Wjechały 2 lata Ultimate, ale tego pierwszego kodu nie sa w stanie przenieść na drugie konto ponieważ już uległ konwersji, więc suma sumarum (pipi)e to januszowanie :)

• Minusik 1

Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18?

A potem płacz czemu to Gearsy T nie mają napisów PL...

• Plusik 4
50 minutes ago, balon said:

Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18?

Po dzisiejszym dniu też dochodzę do takiego wniosku. Ja z Eneby praktycznie zawsze korzystam od kiedy zacząłem w EU4 grać i tak zostało. A gdyby było nie legalne to myslisz, że ME by względniło ta reklamację? Co do VPN to raz tak zrobiłem dla ANNO 1800 i szkoda zachodu tym bardziej, że później i tak mi grę usuneli więc :)

Godzinę temu, balon napisał:

No kombinować z VPN, konwersją, czy kontami na Trynidad i Tobago to mi też by się nie chciało, ale zakup od dystrybutora typu Enebe, czy cd-keys to chyba normalne. 

• Plusik 1

No to jest dziwne, ja mam komunikat ze anulować subskrypcji za która już zapłaciłem nie mogę.

a jak mi anulują to jak doładować na 3 lata wprzod? Przecież jest opcja tylko subskrypcji ea play miesięcznej lub 12 miesięcznej z płatnościami cyklicznymi.

Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Chciał anulować polską subskrybcję EAP i kupić 3 lata na węgry. Napisz do supportu jak ci nie zależy na stracie obecnej sub. Mi kiedyś tak usunęli miesiąc Gp, bo chciałem się załapać na cebule ; p

Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. 

no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej.

rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok

7 minut temu, MaZZeo napisał:

Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. 

no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej.

rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok

Wyłącz rozliczenia cykliczne i wejdzie drugi raz.