kislawa 548 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Mam EA play na rok od października ale nie widzę opcji kupienia na kolejny. Mam tylko przycisk zarządzaj i mogę mam albo anulować subskrypcje albo zmienić na miesięczna. Ktoś wie jak kupić kolejny rok? Wszystko na polskim markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Musisz anulować i wtedy pojawi się możliwość kupna na kolejny rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Dobra Panowie więc tak Od 6 rano piszę z supportem MS i ogólnie jaja jak berety. Kupiłem dwa kody z eneby po 12 miesięcy na GOLDA. Pierwszy wbiłem na moje aktualne konto gdzie miała aktywnego Ultimate i przekonwertowało to na 4 miesięce. Założyłem nowe konto wbiłem drugi kod. Zaakceptowało, ale w subskrypcjach nie ma... kupiłem trzeci kod to samo...kupiłem na miesiąc ten się pojawił. Support ME poprosił mnie o paragon oraz zdjęcia zdrapki... Oczywiście nie mam, bo to z Eneby. Poprosili mnie o PrintSreen oraz odwód zakupu żebym wysłałem przez ich platformę, która nie działała mi na żadnej z trzech przeglądarek. W końcu mailem to im wysłałem i .... udało się Wjechały 2 lata Ultimate, ale tego pierwszego kodu nie sa w stanie przenieść na drugie konto ponieważ już uległ konwersji, więc suma sumarum (pipi)e to januszowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18? A potem płacz czemu to Gearsy T nie mają napisów PL... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 17 minut temu, Moldar napisał: Musisz anulować i wtedy pojawi się możliwość kupna na kolejny rok Dzięki przedłużyłem o 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Skąd mam teraz kupować gry, żeby na 100% nie było PL wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 50 minutes ago, balon said: Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18? A potem płacz czemu to Gearsy T nie mają napisów PL... Po dzisiejszym dniu też dochodzę do takiego wniosku. Ja z Eneby praktycznie zawsze korzystam od kiedy zacząłem w EU4 grać i tak zostało. A gdyby było nie legalne to myslisz, że ME by względniło ta reklamację? Co do VPN to raz tak zrobiłem dla ANNO 1800 i szkoda zachodu tym bardziej, że później i tak mi grę usuneli więc Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Co za różnica gdzie byś kupił? To wszystko twoja wina, bo nie potrafisz czytać. Po wbiciu pierwszego kodu miałeś info na ile miesięcy zostanie przekonwertowane, a i tak nacisnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Godzinę temu, balon napisał: Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18? A potem płacz czemu to Gearsy T nie mają napisów PL... No kombinować z VPN, konwersją, czy kontami na Trynidad i Tobago to mi też by się nie chciało, ale zakup od dystrybutora typu Enebe, czy cd-keys to chyba normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 10 minutes ago, 20inchDT said: Co za różnica gdzie byś kupił? To wszystko twoja wina, bo nie potrafisz czytać. Po wbiciu pierwszego kodu miałeś info na ile miesięcy zostanie przekonwertowane, a i tak nacisnąłeś A ja nie mam do nikogo pretensji. Tylko opisuje sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Czyli jak już mam EA play z polskiego regionu to nie mogę isc po cebule w Budapeszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 2 godziny temu, Moldar napisał: Musisz anulować i wtedy pojawi się możliwość kupna na kolejny rok U mnie nie ma możliwości anulowania subskrypcji, nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Bo się nie da. Trzeba pisac do supportu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 No to jest dziwne, ja mam komunikat ze anulować subskrypcji za która już zapłaciłem nie mogę. a jak mi anulują to jak doładować na 3 lata wprzod? Przecież jest opcja tylko subskrypcji ea play miesięcznej lub 12 miesięcznej z płatnościami cyklicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Ale co wy chcecie anulować? Tu chodzi o to żeby wyłączyć automatyczne odnawianie jak się skończy subskrypcja, jak to wyłączysz to powinieneś móc wykupić kolejny rok subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 No właśnie nie mogę, mogę anulować odnawianie subskrypcji która już mam, a nie mogę stackowac tego ea playa na dłuższy okres niż obecna subskrypcja Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Chciał anulować polską subskrybcję EAP i kupić 3 lata na węgry. Napisz do supportu jak ci nie zależy na stracie obecnej sub. Mi kiedyś tak usunęli miesiąc Gp, bo chciałem się załapać na cebule ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) Musisz anulować subskrypcje, będziesz miał do wyboru opcje czy refound czy zakończenie na koniec okresu(wybierasz to) i wtedy możesz kupić kolejny rok. Edytowane 3 listopada 2020 przez kislawa edit: Nie doczytałem że Węgry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 36 minutes ago, MaZZeo said: No właśnie nie mogę, mogę anulować odnawianie subskrypcji która już mam, a nie mogę stackowac tego ea playa na dłuższy okres niż obecna subskrypcja Kup zdrapkę ea play na 12 miesięcy i będzie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Chciał anulować polską subskrybcję EAP i kupić 3 lata na węgry. Napisz do supportu jak ci nie zależy na stracie obecnej sub. Mi kiedyś tak usunęli miesiąc Gp, bo chciałem się załapać na cebule ; p Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej. rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Może zablokowali możliwość tej cebuli, jak ogłosili że się łączy GP z EAplay to poszło bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 7 minut temu, MaZZeo napisał: Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej. rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok Wyłącz rozliczenia cykliczne i wejdzie drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Mam wyłączone i nadal nie widze możliwości przedłużenia ea play ponad to co mam obecnie. Mogę tylko włączyć z powrotem płatności cykliczne albo anulować (przy czym tutaj mam error) Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 a to nie wiem. Moża to ma coś wspólnego z tym, że gierki z EAP już działają w GPU? Ja naładowałem od razu, żeby uniknąć takich sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi