Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem teoretycznie, więc różnie bywa, a ile w tym prawdy to nie wiem. Ale taka oferta za miesiąc, to żal nie skorzystać. Przecież rocznie Ci taki gamepass wychodzi 30 zł lol, zależy od kursu. 

Opublikowano

Tak patrzam na te odnowienie bo wczoraj się skończyło i nie mogę kupić za 4 zeta na miecha więc dupa z cebuleniem? Trzeba odczekać czy jak już miałem to chuy i 5 miechów za 150?

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Napisałem teoretycznie, więc różnie bywa, a ile w tym prawdy to nie wiem. Ale taka oferta za miesiąc, to żal nie skorzystać. Przecież rocznie Ci taki gamepass wychodzi 30 zł lol, zależy od kursu. 

Potwierdzam :) mi się wydaje że po nowym roku będą nowe kody poprostu. Znaczy się chciałbym żeby tak było :)

Opublikowano
9FV76-X6XR7-VT4JC-KQTGH-WV99Z

kod na 2 miesiące GPU, trzeba wklepać do 25 listopada. co prawda dla nowych kont ale co to za problem :cebula: jak ktoś zużyje to niech zostawi reakcję albo napisze, usunę wpis :lapka:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
11 godzin temu, Banan91PL napisał:

Nie trzeba za każdym razem zakładać konta nowego?

Polecam sprawdzić łowców gier albo wejść na stronę tanigamepass. Masz tam opisane różne sposoby w zależności do tego czy jesteś nowym, powracającym albo masz już abonament.

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy porada wyżej wciąż aktualna? Za tydzień mi się gończy GP i combo 12 msc Gold + 1 msc ultimate by wleciało.

Działa jak najbardziej właśnie pare dni temu równiez mialem koniec i odnowiłem z okazji fajnych premier w GP