Bartg 5 529 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 16 hours ago, Soban said: Poziom wrzut mocno poleciał przez ostatni rok i kod o turka to dobra cena za sredniawe indyki i obesranstwa typu redfall. Kiedys wlatywalo sporo nie az tak starych gier aaa a teraz to shovelware sam. No dokładnie, ten rok to padaka jeśli chodzi o wrzutki gier AA/AAA od innych wydawców. Więc jak najbardziej Turek > Legal. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 A najlepiej wcale to moze cos do nich dotrze w koncu. Ja sam do Starfielda olewam placenie. Co z tego ze "zawsze cos dla siebie do pogrania znajde" jak nie o to chodzi. Moze jak bym mial zerowy backlog i zadnch innych platform. Na ten moment niech ogarna dalna, zaczna regularnie wypuszczac duze gry (raz na kwartal chociaz) i niech to nie bedzie wykastrowane z zawartosci GaaSowe, zabugowane gowno. Hi-Fi fajnie ze wpadlo, ale od premiery nie dodali nic na podobnym poziomie a kilka miesiecy juz minelo. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Xbox nic nie musi, bo przecież oni nie chcą konkurować z Sony ani Nintendo. Starfielda oczywiście trzeba będzie kupić na własność u pana Gabena, bo na XS 30 klatek, w XGP pewnie wersja windows app czyli gówno. Jebane śmiecie z MS-u, jak tak można to ja nawet nie rozumiem. Tam musi być jakiś długoterminowy mastermind plan grany, bo nie wierzę, że tak po macoszemu traktować można swoją platformę. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Eee... to w sumie macie racje, jebać tego game passa. Jak tak popatrzeć, to ograć chciałem w sumie tylko hi-fi, a reszta to jakieś crapy nie w moim zainteresowaniu. Póki co kasę lepiej przeznaczyć na pozycje niedostępne w gpu, a co dalej to się pomyśli po premierze forzy i starfielda Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Jakieś inne strony z tanim gamepassem? Na kinguin najtaniej z taxem wychodzi prawie 8$ Cytuj
ginn 803 Opublikowano 5 czerwca 2023 Opublikowano 5 czerwca 2023 Czy możliwe jest korzystanie z Game Passa w tym samym czasie na dwóch komputerach jednoczesnie? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Dobrze, że jeszcze te konwersje Golda działają, to sobie kupiłem klucz na 3m za 50 zł + GPU już bezpośrednio z konta za 55 zł i mi przekonwertowało na 4m i 1 tydzień GPU, czyli ok. 25 zł za miesiąc GPU. Po ostatniej wpadce z Eneba wolę 1m GPU brać bezpośrednio od MS. Zresztą teraz już i tak klucza na 1m GPU nie kupi się chyba za 10 zł jak kilka miesięcy temu. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Po 20 parę pln są na kinguin teraz kody na miesiąc. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 czerwca 2023 Opublikowano 28 czerwca 2023 W dniu 5.06.2023 o 17:54, ginn napisał: Czy możliwe jest korzystanie z Game Passa w tym samym czasie na dwóch komputerach jednoczesnie? tak, trzeba zalogować sie w windows store na konto z gpu i mozna grac na dwoch pc w tym samym czasie Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Pany gmapassa można dzielić ? Np xs i x series x? Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 tak sam tak dzielę mam series x, a osoba której udostępniam series s, tyle, że ja mogę gra w gry tylko będąc online bo moje konto jest przypisane jako główne do series S. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 BREAKING Na reddicie krąży wątek jakoby M$ zmienił konwersję Game Passa z 1:1 na 3:2 teraz kupując 3 lata Golda przy konwersji otrzymamy 2 lata GPU. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 (edytowane) 4 hours ago, bartiz said: BREAKING Na reddicie krąży wątek jakoby M$ zmienił konwersję Game Passa z 1:1 na 3:2 teraz kupując 3 lata Golda przy konwersji otrzymamy 2 lata GPU. Dla nowych kont? A w sumie nieistotne, bo i tak to wtedy robi się średni deal Edytowane 7 lipca 2023 przez Sedrak Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 To chyba nigdy nie była konwersja 1:1. Sam kupowałem XBL np. na 30 dni co dawało chyba 10-15 dni GPU. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 1 minute ago, Elitesse said: To chyba nigdy nie była konwersja 1:1. Sam kupowałem XBL np. na 30 dni co dawało chyba 10-15 dni GPU. Była konwersja 1 do 1 a nawet dostawałeś gratisowy miesiąc przy włączeniu automatycznych rozliczeń i przedłużania konta. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 5 minut temu, Czoperrr napisał: Była konwersja 1 do 1 a nawet dostawałeś gratisowy miesiąc przy włączeniu automatycznych rozliczeń i przedłużania konta. Tak ale mówimy o pierwszej pierwotnej konwersji? Robiłem ją raz i raz mogłem mieć taki przelicznik. Później kolejne konwersje z XBL były właśnie chyba wg tego przelicznika co ma obowiązywać wszystkich. Czyli zmiana miałaby dotyczyć tylko nowych kont. To było do przewidzenia, że prędzej czy później zaczną przy tym gmerać i utrudniać. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 1 minute ago, Elitesse said: Tak ale mówimy o pierwszej pierwotnej konwersji? Robiłem ją raz i raz mogłem mieć taki przelicznik. Później kolejne konwersje z XBL były właśnie chyba wg tego przelicznika co ma obowiązywać wszystkich. Czyli zmiana miałaby dotyczyć tylko nowych kont. To było do przewidzenia, że prędzej czy później zaczną przy tym gmerać i utrudniać. Zmiana dla wszystkich kont. Robiłem konwersję 24 miesięcy XBL do GPU na premierę XSX i dostałem bodajże 26 miesięcy GPU. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 To było do przewidzenia, w przypadku każdej nowej usługi zawsze to wygląda tak samo, na początku super promocje by przyciągnąć szybko jak najwięcej ludzi, a potem gdy jakaś subskrypcja zdobywa ugruntowaną pozycję na rynku, to zaczyna się stopniowe ukrócanie wszystkich promocyjnych ofert. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 I tak to sporo trwało, GP wystartowało 6 lat temu. Pytanie brzmiało nie czy a kiedy skończy się El Dorado. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Tak ale mówimy o pierwszej pierwotnej konwersji? Robiłem ją raz i raz mogłem mieć taki przelicznik. Później kolejne konwersje z XBL były właśnie chyba wg tego przelicznika co ma obowiązywać wszystkich. Czyli zmiana miałaby dotyczyć tylko nowych kont. To było do przewidzenia, że prędzej czy później zaczną przy tym gmerać i utrudniać.Żeby była konwersja 1 do 1 to musiał wygasnąć gamepass, jak był aktywny to zdrapka golda dawała mniej ultimate. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 5 godzin temu, A_Bogush napisał: I tak to sporo trwało, GP wystartowało 6 lat temu. Pytanie brzmiało nie czy a kiedy skończy się El Dorado. Nie kończy się, ot podwyżka o 50%. Zapewne koszt Activision, zbędne mi te gry na premierę, granie w wersje beta/alpha jest bez sensu (od czasów Hitmana 2016 mam dość, nawet w 2022 nie zdobyłem calaka ze względu na glitcha). Mogliby dać tańszy abonament bez gier na premierę, ale pewnie to by się skończyło jak w internecie minimalna różnica ceny między 100 a 1000 Mb/s (choć fakt, że 1000 nic nie daje). Więc pewnie by zrobili: indyki 49.99, +starocie 5 lat 69,99, +2 lata 79,99, nowości 119,99 więc sorry ale za takie cyrki dziękuję, u operatorów telekomunikacyjnych i stacji TV przetestowane. Więc konwersja 3:2 i tak wypada lepiej. Ciekawe czy im nie odbije bardziej po tym co wyprawia ostatnio Twitter i Facebook - tyle kasy za takie śmieci? Jeśli to się przyjmie to będziemy mieli przechlapane. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Gamepass mi się skończył w czerwcu. Biję się z myślami czy w ogóle mam czas na gierki i mi tu jeszcze ceny podwyższają Taniej by mi wyszło chyba kupić te wszystkie gierki co bym odpalił z tej usługi. Czarno to widzę. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 A ten przelicznik 1:1 już nie działa, czy dopiero mają w planie to uwalić? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 25 czerwca robiłem konwersję i było jeszcze 1:1 + tydzień więcej dostałem. W dniu 7.07.2023 o 16:13, Sebas napisał: Gamepass mi się skończył w czerwcu. Biję się z myślami czy w ogóle mam czas na gierki i mi tu jeszcze ceny podwyższają Taniej by mi wyszło chyba kupić te wszystkie gierki co bym odpalił z tej usługi. Czarno to widzę. Chyba dawno żadnej gry nie kupiłeś bo najwyraźniejźniej nie wiesz jakie są obecnie ceny Taniej niż GP wyjdzie tylko pod warunkiem, że nie grasz Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 W dniu 7.07.2023 o 15:13, Sebas napisał: Gamepass mi się skończył w czerwcu. Biję się z myślami czy w ogóle mam czas na gierki i mi tu jeszcze ceny podwyższają Taniej by mi wyszło chyba kupić te wszystkie gierki co bym odpalił z tej usługi. Czarno to widzę. Jak nie kupujesz gier ze zdrapek, skaczą po różnych rynkach to powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi