S_600 252 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A jak bede nowym albo powracającym użytkownikiem? Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Jak skonczy Ci sie game pass to mozesz oplacic z wybranego regionu ale do czasu wygasniecia bedziesz musial miec ten sam region Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A jak bede nowym albo powracającym użytkownikiem?https://lowcygier.pl/subskrypcje/poradnik-na-tani-xbox-game-pass-ultimate-3-miesiace-i-20-dni-za-88-zl-9-miesiecy-i-20-dni-za-257-zl/ Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia O panie, ja płaciłem 150 za 9 miesięcy. Ciężkie czasy Cytuj
S_600 252 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 6 godzin temu, czeskimaster napisał: https://lowcygier.pl/subskrypcje/poradnik-na-tani-xbox-game-pass-ultimate-3-miesiace-i-20-dni-za-88-zl-9-miesiecy-i-20-dni-za-257-zl/ No właśnie znalazłem core za 55 zł za 6 msc plus, jaka to bedzie konwersja na ultimate? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) Polska jeszcze została na 36 msc, ale to pewnie kwestia czasu, więc przedłużajcie, póki można "tanio" załatwić :). Edytowane 11 kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia ale tu nikt nie kupuje za pln xddd 1 4 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Dobrze, że nie kupuję na zapas. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Klepie legitny kod gpu na 3 msc i mam komunikat "zmień region sklepu ms store, region w ktorym kupiono subskrypcje i twoj region muszą być zgodne...." 1 Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Klepie legitny kod gpu na 3 msc i mam komunikat "zmień region sklepu ms store, region w ktorym kupiono subskrypcje i twoj region muszą być zgodne...."Kod na region Pl czy inny kraj? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Kod pochodzi z oficjalnego pakietu promocyjnego z polskiej premiery filmu Dune. Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia To kurcze nie wiem, skoro kod na Pl i woła o zmianę regionu. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) Też się z takim czymś pierwszy raz spotkałem Chyba, że nie wchodzi bo mam jeszcze 10 dni gp z jakiejś cebulandii aktywny Edytowane 11 kwietnia przez S_600 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia https://www.gamivo.com/product/xbox-game-pass-ultimate-2-months-trial-us nowe konto i 2 msc za 10 zł. Dobra opcja? 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia VPN i poźniej normalnie można grać na głównym swoim polskim koncie? Cytuj
Dante 451 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Tak, można założyć to na inny region aktywować suba i potem grać na swoim swoim normalnie jakby miało się GP. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Coś takiego znalazłem. 3 miechy GPU za niecałe 100 zł. Buy Xbox Game Pass 3 Months Xbox Microsoft Store (instant-gaming.com) Ciężko coś lepszego znaleźć. Chyba że ktoś coś ma lepszego? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja (edytowane) Na pepperku jest cebula 25msc ultimata za 250 zł. Jak ktoś sie lubi bawić w klepanie kodów (6x core + 1 ultimate) https://www.pepper.pl/promocje/25-miesiecy-game-pass-ultimate-za-niecale-250zl-indie-vpn-827513#comments Edytowane 3 maja przez S_600 Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja (edytowane) u pajeetow jeszcze nie byłem Edytowane 3 maja przez Beelzeboss Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Czy płatność jest Amazon Gift Cards? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy płatność jest Amazon Gift Cards? Nie mam pojęcia, ja zwykłą kartą pko robiłem przelewy, pare gr drożej ale faket, adres tylko trzeba wklepać indyjski (najlepiej ambasady) bo mi karte bank poblokował. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Xbox Game Pass Ultimate na 25 miesięcy za 315zł (można krócej - Opis!) - Pepper.pl Wychodzi niecałe 13 zł na miesiąc. Jeszcze aktywna. Kupować póki można. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja jak ktoś nie chce sie męczyć z VPnami to jest tez global po 26 zł / m. Tani Game Pass Ultimate dla aktywnych subskrybentów. 100 dni za 85 zł! (lowcygier.pl) Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 540 dni 190zł VPN Indie Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają terminu ważności 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Ja nie polecam. Kiedyś kupiłem sobie kodziki normalne nie-VPN jak były dobre ceny i przy wklepywaniu ich chyba 4 czy 5 miesięcy później okazało się, że wszystkie były wykorzystane (jak sprawdzałem po zakupie wszystkie były git). Musiałem bawić się w reklamację na customer supporcie Eneby, od tamtej pory unikam brania kodzików na zapas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi