Beelzeboss 324 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Bielik napisał(a): 540 dni 190zł VPN Indie Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają terminu ważności Porownam jeszcze ceny i jak cos to kupuje teraz. Chciałem poczekac az mi sie skonczy na koniec czerwca kodzik za 14 zł na drugim koncie, ale nie bede już aż taka cebula Edytowane 5 czerwca przez Beelzeboss Cytuj
milupl 621 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 8 godzin temu, Bielik napisał(a): 540 dni 190zł VPN Indie Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają terminu ważności Właśnie miałem o tym pisać. Kupiłem 4 kody + ultimate i wyszło faktycznie 190 zł. Próbowałem jeden i chciało mi dodać 3 miesiące, czyli kody działają ( na razie). Mi się kończy gpu za tydzień, więc wklepie wszystkie 4 naraz. Dyszka za miesiąc, czego więcej chcieć? Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca kody 6msc wciaz daja dodatkowy miesiac jak zgodzimy sie na odnawianie cykliczne? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca W dniu 5.06.2024 o 13:31, Bzduras napisał(a): Ja nie polecam. Kiedyś kupiłem sobie kodziki normalne nie-VPN jak były dobre ceny i przy wklepywaniu ich chyba 4 czy 5 miesięcy później okazało się, że wszystkie były wykorzystane (jak sprawdzałem po zakupie wszystkie były git). Musiałem bawić się w reklamację na customer supporcie Eneby, od tamtej pory unikam brania kodzików na zapas. A czemu od razu ich nie wpisałeś, przecież się stackuja? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Bo miałem aktywny GPU i kupiłem kodziki, żeby wyrwać lepszą cebulę z konwersji Golda na GP - przelicznik jest korzystniejszy w przypadku konwersji (w tamtym momencie) Gold (teraz już GP Core) na GPU niż przedłużanie na aktywnej subskrypcji. Przynajmniej majaczy mi, że tak właśnie było i chyba nadal jest, jeśli nie to mnie popraw. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca (edytowane) Kurde, a ja kupilem miesiac GPU na Europe. Moge spokojnie kupic teraz i aktywowac po miesiacu czy moze nie wypalic tak jak koledze wyzej? Edytowane 7 czerwca przez Sven Froost Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca W dniu 5.06.2024 o 13:21, Bielik napisał(a): 540 dni 190zł VPN Indie Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają terminu ważności ja widzę że kod miesięczny na Indie kosztuje 36zł, a globalny kosztuje 35zł, więc chyba promocja się skończyła albo to jest jedynie opłacalne przy konwersji z Core, czyli dla powracających albo nowych użytkowników. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Przyjacielu wystarczyło kliknąć w link i byś wiedział co jest 5 1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ok, tego nie zauważyłem, czyli to taktyka o której mówił Bzduras. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jak coś to dalej jest promka na amazon indie, 250 zł na dwa lata. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Kupilem na zapas 3 kody na 6 miesiecy GPC i jeden na miesiac GPU, oby te kody od Panjabi dzialaly za miesiac Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Czyli teraz najlepsza cebula dla aktywnych to kupić te kody na Indie i aktywować po zakończeniu suba tak? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca (edytowane) Cholera wie jaki mają termin ważności, jak Ci zostało mało aktywnej sub to anuluj i klep kody, myślę że 250 zł za 25 msc taniej już nigdy nie będzie. Chyba, że doklepiesz do aktywnej (ja tak zrobiłem ale wtedy masz gorszy przelicznik core - 6 msc = 81 dni gpu) Edytowane 11 czerwca przez S_600 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca (edytowane) Jak mozna anulowac subskrypcje? Chcialem poczekac do konca miesiaca ale teraz sie boje ze kody moga stracic waznosc Edytowane 11 czerwca przez Sven Froost Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 56 minut temu, S_600 napisał(a): Cholera wie jaki mają termin ważności, jak Ci zostało mało aktywnej sub to anuluj i klep kody, myślę że 250 zł za 25 msc taniej już nigdy nie będzie. Chyba, że doklepiesz do aktywnej (ja tak zrobiłem ale wtedy masz gorszy przelicznik core - 6 msc = 81 dni gpu) Sub mi się kończy w lutym. Dalej można stackować ugp 3 lata do przodu? Bo coś mi świta, że zmieniali to na 2. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 15 minut temu, sprite napisał(a): Sub mi się kończy w lutym. Dalej można stackować ugp 3 lata do przodu? Bo coś mi świta, że zmieniali to na 2. możesz stackowac core na 3 lata, ale teraz przelicznik do GPU daje 24 miesiące 1 Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca https://xgp.pl/promocje/750-dni-xbox-game-pass-ultimate-za-270-zl/ Cytuj
milupl 621 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Kupiłem 4x6 miesięcy core z Indii + 1 miesiąc gpu za 190 zł i wyszło do grudnia 2025 (18 miesięcy), bo wczoraj skończyła mi się subskrypcja. Był trochę problem z vpn, bo musiałem próbować na kilku, ale w końcu poszło. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 5 godzin temu, milupl napisał(a): Kupiłem 4x6 miesięcy core z Indii + 1 miesiąc gpu za 190 zł i wyszło do grudnia 2025 (18 miesięcy), bo wczoraj skończyła mi się subskrypcja. Był trochę problem z vpn, bo musiałem próbować na kilku, ale w końcu poszło. Ja tak samo wczoraj aktywowałem, zero problemów jak macie odpowiedniego VPN. W razie czego warto sprawdzić czy VPN działa chociażby na tej stronie https://www.whatismyip.com/ Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ogarnąłem ostatnio tak samo, do listopada 2025, może się Fable załapie i South of Midnight Cytuj
milupl 621 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 2 godziny temu, Sven Froost napisał(a): Wez nie strasz W jakim sensie? Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca (edytowane) Napisales ze byl troche problem i w tym momencie sie zaczelem martwic. I ogolnie zdanie tak zlozone ze od poczatku wiedzialem ze jest problem Edytowane 15 czerwca przez Sven Froost Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Wykupiłem sobie GPU przy okazji Hellblade2 i anulowalem kilka dni temu, żeby mi nie przedłużyło. A dziś wpada zwrot 62,99 na kartę. Mieliście takie akcje? Coś się zajebali chyba Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca anuluj subskrypcje na microcoft.com, powinni ci zwrócić te 63 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi