Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bielik napisał(a):

540 dni 190zł VPN Indie

Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają  terminu ważności :cebula:

:gachigasm:

Porownam jeszcze ceny i jak cos to kupuje teraz. Chciałem poczekac az mi sie skonczy na koniec czerwca kodzik za 14 zł na drugim koncie, ale nie bede już aż taka cebula :nosacz3:

Edytowane przez Beelzeboss
Opublikowano
8 godzin temu, Bielik napisał(a):

540 dni 190zł VPN Indie

Piękna cena, zalecam kupić nawet jeśli mamy aktywnego GP - kody nie mają  terminu ważności :cebula:

Właśnie miałem o tym pisać. Kupiłem 4 kody + ultimate i wyszło faktycznie 190 zł. Próbowałem jeden i chciało mi dodać 3 miesiące, czyli kody działają ( na razie). Mi się kończy gpu za tydzień, więc wklepie wszystkie 4 naraz. Dyszka za miesiąc, czego więcej chcieć?

Opublikowano
W dniu 5.06.2024 o 13:31, Bzduras napisał(a):

Ja nie polecam. Kiedyś kupiłem sobie kodziki normalne nie-VPN jak były dobre ceny i przy wklepywaniu ich chyba 4 czy 5 miesięcy później okazało się, że wszystkie były wykorzystane (jak sprawdzałem po zakupie wszystkie były git). Musiałem bawić się w reklamację na customer supporcie Eneby, od tamtej pory unikam brania kodzików na zapas.

A czemu od razu ich nie wpisałeś, przecież się stackuja?

Opublikowano

Bo miałem aktywny GPU i kupiłem kodziki, żeby wyrwać lepszą cebulę z konwersji Golda na GP - przelicznik jest korzystniejszy w przypadku konwersji (w tamtym momencie) Gold (teraz już GP Core) na GPU niż przedłużanie na aktywnej subskrypcji. Przynajmniej majaczy mi, że tak właśnie było i chyba nadal jest, jeśli nie to mnie popraw.

Opublikowano
W dniu 5.06.2024 o 13:21, Bielik napisał(a):

540 dni 190zł VPN Indie

ja widzę że kod miesięczny na Indie kosztuje 36zł, a globalny kosztuje 35zł, więc chyba promocja się skończyła :dunno:albo to jest jedynie opłacalne przy konwersji z Core, czyli dla powracających albo nowych użytkowników.

Opublikowano (edytowane)

Cholera wie jaki mają termin ważności, jak Ci zostało mało aktywnej sub to anuluj i klep kody, myślę że 250 zł za 25 msc taniej już nigdy nie będzie. Chyba, że doklepiesz do aktywnej (ja tak zrobiłem ale wtedy masz gorszy przelicznik core - 6 msc = 81 dni gpu)

Edytowane przez S_600
Opublikowano
56 minut temu, S_600 napisał(a):

Cholera wie jaki mają termin ważności, jak Ci zostało mało aktywnej sub to anuluj i klep kody, myślę że 250 zł za 25 msc taniej już nigdy nie będzie. Chyba, że doklepiesz do aktywnej (ja tak zrobiłem ale wtedy masz gorszy przelicznik core - 6 msc = 81 dni gpu)

Sub mi się kończy w lutym. Dalej można stackować ugp 3 lata do przodu? Bo coś mi świta, że zmieniali to na 2.

Opublikowano
15 minut temu, sprite napisał(a):

Sub mi się kończy w lutym. Dalej można stackować ugp 3 lata do przodu? Bo coś mi świta, że zmieniali to na 2.

możesz stackowac core na 3 lata, ale teraz przelicznik do GPU daje 24 miesiące 

• Dzięki 1
Opublikowano

Kupiłem 4x6 miesięcy core z Indii + 1 miesiąc gpu za  190 zł i wyszło do grudnia 2025 (18 miesięcy), bo wczoraj skończyła mi się subskrypcja. Był trochę problem z vpn, bo musiałem próbować na kilku, ale w końcu poszło.

Opublikowano
5 godzin temu, milupl napisał(a):

Kupiłem 4x6 miesięcy core z Indii + 1 miesiąc gpu za  190 zł i wyszło do grudnia 2025 (18 miesięcy), bo wczoraj skończyła mi się subskrypcja. Był trochę problem z vpn, bo musiałem próbować na kilku, ale w końcu poszło.

Ja tak samo wczoraj aktywowałem, zero problemów jak macie odpowiedniego VPN.

W razie czego warto sprawdzić czy VPN działa chociażby na tej stronie https://www.whatismyip.com/

Opublikowano

Wykupiłem sobie GPU przy okazji Hellblade2 i anulowalem kilka dni temu, żeby mi nie przedłużyło. A dziś wpada zwrot 62,99 na kartę. Mieliście takie akcje? Coś się zajebali chyba