drozdu7 2 872 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca No właśnie myk polega na tym że gdy wykupiłem GPU pobrali mi 62,99 a teraz mi zwrócili po miesiącu. Czyli jakbym ten miesiąc miał za darmo Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca a to źle przeczytałem sorry, to nie wiem, nie miałem takich akcji Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca A to przypadkiem nie jest tak, że jak się dłużej nie ma GP i się aktywują i włączy rozliczenia cykliczne, to m-c jest za darmo? Cytuj
czeskimaster 3 336 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca https://xgp.pl/promocje/sposob-na-3-lata-xbox-game-pass-ultimate-za-430-zl/ Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Pytanko, jak to jest z dzieleniem konta z Game Passem? Przykładowo mam konto bartiz PL na którym mam abonament wykupiony do grudnia. Konsolę sprzedaje szwagrowi, ale będę tego konta używał na PC, jest możliwość żeby używać też tego abonamentu ale na konsoli równocześnie z PC? Cytuj
Jukka Sarasti 392 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 16 minut temu, bartiz napisał(a): Pytanko, jak to jest z dzieleniem konta z Game Passem? Przykładowo mam konto bartiz PL na którym mam abonament wykupiony do grudnia. Konsolę sprzedaje szwagrowi, ale będę tego konta używał na PC, jest możliwość żeby używać też tego abonamentu ale na konsoli równocześnie z PC? Nie ma z tym problemu, kumpel gra na Xpudle, ja używam jego konta na PC, zrzucamy się po pół, nigdy nie było problemu z graniem równocześnie na konsoli i na PC. 1 Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca PC i konsola jednocześnie to bez żadnych kombinacji. Tym bardziej jeśli konsolę ustawisz jako domową, wtedy twój szwagier może sobie założyć swój profil i Twojego w ogóle nie dotykać - będzie miał na nim dostęp do wszystkiego co masz (kupione gry, aktywne abonamenty). 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Mam abonament do stycznia. Co teraz? Można jakoś relatywnie tanio przedłużyć? Jest szansa na last cebula? czy poddać się i czekać co przyniesie jutro? Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Czy to prawilna opcja? W sierpniu kończy mi się GP i wygląda to na uczciwą cenę. https://xgp.pl/promocje/750-dni-xbox-game-pass-ultimate-za-270-zl/ Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Ta, opłaca się, dobra opcja, można brać. 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Promocja jest dla nowych i powracających użytkowników GP. Czyli jak mi się skończy abo i poczekam jeden dzień to jestem już powracający? Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia W momencie w którym skończy Ci się abonament już jesteś w koszyczku powracających, nie musisz czekać doby. 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia (edytowane) Wbiłem 12 miesięcy core i teraz jak chce wrzucić kolejne to wyskakuje mi: "Wstrzymaj teraz rozszerzanie tego Osiągnięto limit określający, jak bardzo można przedłużyć subskrypcję. Spróbuj ponownie później w późniejszym terminie." GPU już miałem skończone. Edit: miałem ustawiony region na Turcję, a tam jest limit do 13 miesięcy... Edytowane 3 sierpnia przez Sedrak Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września (edytowane) Ponownie kupuje Xboxa, kilka lat temu robiłem to co jest opisane na 1 stronie konwertowałem golda na GPU, czy to jeszcze działa? Nie chcę się bawić w vpny i inne rynki. Interesuje mnie GPU na rok, jestem powracającym członkiem To co najlepiej w tym wypadku zrobić? Edit: jedyne co znalazłem to 3m GPU za 100zl na enebie. Bo widzę że trochę się pozmieniało od ostatnich lat Edytowane 4 września przez michu86- Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Zmienił się przelicznik z core na ultimate na 3:2 przy konwersji. Najlepiej wykupić core na indie bo najtaniej wychodzi https://www.pepper.pl/promocje/xbox-game-pass-25-miesiecy-za-300zl-indie-vpn-dla-nieaktywnych-lub-nowych-877858 Bez vpn też możesz kupić na europę ale wybulisz 330 zł za 13 miesięcy gdzie w indiach byś miał 2 lata 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Można jeszce pakować te kody z Indii? Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 20 minut temu, Hubert249 napisał(a): Można jeszce pakować te kody z Indii? Podobno tak, zaraz dam znać bo chcę sobie doładować 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 3 godziny temu, Chewie napisał(a): Podobno tak, zaraz dam znać bo chcę sobie doładować I jak tam szefuniu kochany? Działa czy nie działa? Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 4 godziny temu, Hubert249 napisał(a): I jak tam szefuniu kochany? Działa czy nie działa? Działa 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Koniec. Zmienili już przelicznik konwersji Core na Ultimate do 2:1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Jaki był przelicznik wcześniej? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 3:2 ale teraz coś już całkiem zmienili bo im dłuższy okres tym konwertuje na mniejszą ilość dni. Za 12 msc Core dostaniemy 114 dni GPU. Strasznie zamotali teraz. https://www.reddit.com/r/XboxGamePass/s/8WUp1Fc0Pf Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Póki co nabite i spokój na 3 lata, co będzie później, czy człowiek w ogóle jeszcze będzie żył, to zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi