Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio preferuje kupić sobie 1 miesiąc GPU za 30zł jak wychodzi coś ciekawego i ograć w ciągu miesiąca niż ładować na zapas, większość gier ograłem przez pierwsze 3 lata posiadania Xboxa, tam cisnąłem grubo na załadowanym po kule GPU.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja tylko chciałem napisać żeby nie kupować na stronie o nazwie strefa kluczy , zapłaciłem za klucz a za to dostałem fejkowe konto na którym ktoś gra z sub na 1mc . Nic dodać nic ująć oszuści i tyle , dałem się naciąć to chociaż żeby inni nie ucierpieli dzięki:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
19 hours ago, S_600 said:

Chętnie przyjmę 

Czyli jest patent, by działały, ale z drugiej strony ja mam GP do maja 2025 opłacone już, więc co będzie za rok to chuj wiec, w sumie mogę sprzedać 

Edytowane przez Sedrak
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Dziś przedłużyłem przez VPN Indie. 217zł wyszło za (kody z eneby 2x 12msc CORE + 1msc GPU) przedłużenie do 28 lutego 2026 roku.

Oczywiście to jeszcze na pół bo konto dzielimy ze szwagrem :cebula:

Opublikowano
1 godzinę temu, bartiz napisał(a):

Dziś przedłużyłem przez VPN Indie. 217zł wyszło za (kody z eneby 2x 12msc CORE + 1msc GPU) przedłużenie do 28 lutego 2026 roku.

Oczywiście to jeszcze na pół bo konto dzielimy ze szwagrem :cebula:

czekaj, wystarczy wziąć 1 miesiąc ultimate, żeby zamieniło ten 2-letni core na ultimate?

Opublikowano
42 minuty temu, Kosmos napisał(a):

czekaj, wystarczy wziąć 1 miesiąc ultimate, żeby zamieniło ten 2-letni core na ultimate?

przy nieaktywnej subskrypcji jest przelicznik 2:1 czyli za 2 lata dostajesz rok ultimate, plus wpadły mi jakieś dodatkowe miesiące za włączenie cyklicznego odnawiania

• Plusik 1
Opublikowano

Zawsze tak było, choć konwersja jest coraz droższa, kiedyś 1:1, potem 3:2 teraz 2:1. Tu oficjalnie i niezbyt jasno: https://support.xbox.com/pl-pl/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions - brakuje dopisku, że *nie można mieć nic aktywnego bo inaczej 12 mies daje 114 dni. *no w zasadzie Core jest wtedy aktywny do czasu konwersji.

Skoro dostałeś aż 14 miesięcy (o 0,5 więcej niż w poradniku) to oznacza, że pewnie załapałeś się na 2 darmowe miesiące za cykliczne (ja kiedyś też, potem już 0). 26:2+1=14. Microsoft nam się odwdzięczy robiąc więcej gier po Indyjsku.

• Plusik 2