Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety czas zapierdala i XGP kończy mi się za 10 dni. Pamiętam, że dwa razy to "ładowałem pod korek" w Turcji czy gdzieś tam. 

Wiem, że już się nie da cebulić jak dawniej, ale co wychodzi najtaniej i najdłużej? 

Opublikowano

To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie!

Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl

tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie

Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
30 minut temu, bartiz napisał(a):

To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie!

Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl

tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie

Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price

Super. Dziękuję, nie ma problemu z rev czy VPN.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde :beka:

Kupiłem trzy kody na Indie, wbiłem jeden i nie zauważyłem, że region miałem ustawiony na Turcję, a tam chyba się nie da na trzy lata dobić.

Zmieniłem na PL i teraz mam komunikat, że posiadam Game Pass w innym regionie i nie mogę tego doładować xD

Co teraz zrobić? konwertować do Ultimate i modlić się o to, żeby te kody działały za kilka miesięcy. czy da radę to odkręcić?

Opublikowano

Mailem to samo i niestety musiałem się obejść smakiem. Nie byłem wstanie więcej kodów rzucić, zmieniłem na ultimate i mam do 05.2025 (robiłem to w zeszłym roku), a resztę kodów zostawiłem i mam nadzieję, że w czerwcu uda mi się resztę wykorzystać 

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy znowu coś się zmieniło z przelicznikiem core na ultimate? Wcześniej było 3:2, potem zmienili na 2:1. Dzisiaj doładowałem kod core na 3 m-c to powinienem dostać 45 dni ultimate a przedłożyło o 38 dni.

Opublikowano (edytowane)

Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1.

Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150).

Edytowane przez Arek_
Opublikowano
1 godzinę temu, Arek_ napisał(a):

Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1.

Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150).

Przed doładowaniem miałem subskrypcję do 29.08.2027, po prostu dawno nie doładowałem i się zdziwiłem, że aż tak pogorszyła się konwersja.

Opublikowano

Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany :dry:
To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund.

Opublikowano
24 minuty temu, selene napisał(a):

Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany :dry:
To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund.

Musisz założyć tak zwany ticket,ale może być ciężko.