Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Andreal napisał:

Mam co prawda drugie konto, ale nie chce mi się z niego korzystać za bardzo.

No ale jak aktywujesz na tym drugim to główne konto też będzie mogło korzystać z dobroci GPU. No chyba że chodzi o granie w chmurze wtedy będzie tylko na tym drugim koncie 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
4 godziny temu, messer88 napisał:

Ja bym aktywował golda i poczekał czy się nie pokaże za dzień dwa jakaś oferta żeby konwertować. Daj znać co z tym wyjdzie bo teź będę musiał zaraz ładować gamepassa :asax:

Zastanowiwszy się, nie widzę teraz sensu odpalania golda, RDR2 do przejścia, później Cyberpunk...

Aktywowanie dla sprawdzenia czy coś zadziała trochę mija się z celem.

Ale jednak korci...Halo Infinite za chwilę...

Jeżeli chodzi o oferty, co chwilę pojawia mi się ultimate za 4 złote, da się spróbować konwersji promocją m$?

Opublikowano

Jest teraz promo pc game pass 4 zl za 1 miesiac + 2 mies gratis. 

Do tego xbox game pass ultimate za 4 zl i po konwersji wyjdzie 4 mies xbox game pass ultimate za 8 zl :)

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś jest poważnym graczem to powinien dowalić golda na maksa przed zakupem miesiąca gpu, bo potem znowu będzie płacz jak tanio kupic.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

Dobra chłopy, wrzuciłem 6 miesięcy gold że zdrapki, dostałem 1 miesiąc gratis za rozliczenia cykliczne, wskoczyła mi promocja 4 zł za 1 miesiąc ultimate, po konwersji mam 9 MIESIĘCY Ultimate.

Spencer, ty dobry wujku.

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie kończy mi się roczna cebula. Usługa bardzo na plus, więc przedłużę. Jak obecnie najkorzystniej wziąć rocznego GPU? Warunek to zł i PL dystrybucja. 

Opublikowano

No ale nie wystarczy kupić golda i potem miesiąc GPU? 

https://tanigamepass.pl/powracajacy-subskrybenci/tani-xbox-game-pass-ultimate-na-16-miesiecy-dla-powracajacych-a/

Panowie nie kumam w tych poradnikach dla powracających jednej frazy (niżej). W każdym to jest. Ja na PC never

Uwaga: poradnik dotyczy użytkowników, którzy:

• korzystali już wcześniej z Xbox Game Pass na PC
Opublikowano

No mnie tam wali PC, no ale co na konsoli też to zadziała jak nie korzystałem wcześniej na PC?

Nurtuje mnie ten zapis, że tylko dla tych co mieli passa na PC. 

@Bigby rozwiń proszę wątpliwości 

• WTF 1
Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

@balon mi się jutro kończy to napiszę czy działa metoda z goldem i co tam wyskoczy wtedy na konsoli za opcja.

Ale co bierzesz golda i normalnie konwertujesz miesiącem GPU?