Opublikowano 6 lipca 20222 l Fajny przelicznik teraz zrobili. Skończył mi się właśnie wczoraj abonament, więc kupiłem sobie 8 zdrapek Golda na 3 miesiące + 1 miesiąc gratis przy płatnościach cyklicznych. Nabiłem go sobie tak do marca 2025, dokupiłem XGPU na miesiąc i tym o to sposobem mam subskrypcje do kwietnia 2025, czyli na 33 miesiące. W sumie wyszło mnie to w zaokrągleniu 252zł, a więc 7,64zł miesięcznie Niestety nie załapałem się na czerwcową promkę, gdzie za 4zł można było mieć 3 miesiące XGPU, jak i teraz na zwykły miesiąc za 4zł dla powracających, ale i tak się opłaca. Dokupując jeszcze jedną zdrapkę Golda uzyskałbym 36 miesięcy, ale liczę na dobre promocje od wuja Spencera na E3 2025 Dla porównania podobną kwotę za XGPU zapłaciłem w grudniu 2020, ale uzyskałem wtedy "zaledwie" 19 miesięcy abonamentu.
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ta promka to było coś niesamowitego Ten abo tyle kosztuje że czuję się jak pirat
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ja co chwilę odnawiam GP po 4 zł za 3 miechy na PC i później ewentualnie kupuję jeden miesiąc GPU albo i nie jak teraz gram więcej na PC. Te promki są średnio chyba co 4 miesiące.
Opublikowano 7 lipca 20222 l 22 godziny temu, Szymek napisał: Ta promka to było coś niesamowitego Ten abo tyle kosztuje że czuję się jak pirat Ja się czuje jakbym wygrał żyćko. U mnie wyszło 205 zł za 35 miesięcy, coś pięknego. To nawet nie jest cena jednej premierowej gry.
Opublikowano 17 lipca 20222 l Dołączyłem i ja, póki co do maja 2025. Liczba gier robi wrażenie. Kiedy w to wszystko grać? Czy jest jakaś strona, gdzie znajdziemy info, ile dana gra będzie jeszcze dostępna w GamePassie?
Opublikowano 17 lipca 20222 l Mordo, ciesz się graniem i nie zastanawiaj co i kiedy wyleci. I tak nie dasz rady ograć nawet połowy rzeczy, które będziesz miał na celowniku.
Opublikowano 17 lipca 20222 l takie info jest dwa tygodnie przed. Mozna troche przewidzieć takie rzeczy po wyszukaniu kiedy gra dołączyła do usługi. Najczęściej gry są przez rok w gp
Opublikowano 20 lipca 20222 l https://lowcygier.pl/subskrypcje/3-lata-xbox-game-pass-ultimate-za-jedyne-224-zl-dla-nowych-i-powracajacych-sub-poradnik-nie-wymaga-uzycia-vpn/ 3 lata za 224 zł.
Opublikowano 12 października 20222 l Kiedy mam najlepiej skorzystać z tej promocji? Jak skończy mi się subskrypcja (10.11) i wtedy kupić sobie jakiegoś golda na 2 lata i potem konwersję na gpu za 4 zł? Czy można wcześniej się już bawić ten myk?
Opublikowano 12 października 20222 l Żeby cebula zadziałała, to musisz poczekać do wygaśnięcia obecnej subskrybcji lub ją anulować. Dopiero potem gold na te 2 lata i miesiąc GPU za 4 lub 55 zł (w zależności czy już cebulileś za 4 zeta czy nie). Jak coś popierniczyłem, to mnie poprawcie. Mi się GPU kończy w grudniu i będę chciał odnowić tak jak wyżej opisałem.
Opublikowano 12 października 20222 l 17 minut temu, Michał102 napisał: Dopiero potem gold na te 2 lata Można na 3 lata, to jest już max
Opublikowano 13 października 20222 l Albo zrobić jeden dzień odstępu i mieć kolejne 3 miesiące za grosze.
Opublikowano 15 listopada 20222 l Chyba wjechały promki na karty. Na Kinguin idzie kupić za 354 zł na 33 miesiące jak coś. Chyba, że jeszcze gdzieś można taniej kupić poza VPN.
Opublikowano 16 listopada 20222 l na pingwinie po 2.50 zl https://www.kinguin.net/pl/category/114453/xbox-game-pass-ultimate-1-month-eu-xbox-one-series-x-s-windows-10-cd-key-non-stackable?cjdata=MXxZfDB8WXww&cjevent=e5075eff65f811ed829300b60a18b8fb&r=25778 tylko sie nie stackuja wiec trzeba wklejac nowy kod co miesiac ale w tej cenie nie narzekam
Opublikowano 17 listopada 20222 l No właśnie? Też jestem ciekawy, bo te 2.50 zł to super oferta, ale obawiam się o tego bana.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Oczywiście że nie zbanuja, niby dlaczego? To normalny miesiąc GP, przy aktywacji trzeba tylko podać kartę i od razu anulować kontynuowanie subskrypcji żeby potem nie zapomnieć i nie bulić 55zł jak jeleń
Opublikowano 17 listopada 20222 l 30 minut temu, Faka napisał: Wyszło drobne, 2.39 zł na miesiąc To wychodzi taniej niż swego czasu dyskietki na Amige