Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

A jak bede nowym albo powracającym użytkownikiem?

• Odpowiedzi 942
  • Wyświetleń 120,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

O panie, ja płaciłem 150 za 9 miesięcy. Ciężkie czasy :notlikethis:

Opublikowano

Polska jeszcze została na 36 msc, ale to pewnie kwestia czasu, więc przedłużajcie, póki można "tanio" załatwić :). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Klepie legitny kod gpu na 3 msc i mam komunikat "zmień region sklepu ms store, region w ktorym kupiono subskrypcje i twoj region muszą być zgodne...."

Opublikowano
Klepie legitny kod gpu na 3 msc i mam komunikat "zmień region sklepu ms store, region w ktorym kupiono subskrypcje i twoj region muszą być zgodne...."
Kod na region Pl czy inny kraj?
Opublikowano

Kod pochodzi z oficjalnego pakietu promocyjnego z polskiej premiery filmu Dune.

Opublikowano

Też się z takim czymś pierwszy raz spotkałem

Chyba, że nie wchodzi bo mam jeszcze 10 dni gp z jakiejś cebulandii aktywny

Edytowane przez S_600

Opublikowano

VPN i poźniej normalnie można grać na głównym swoim polskim koncie?

Opublikowano

Tak, można założyć to na inny region aktywować suba i potem grać na swoim swoim  normalnie jakby miało się GP.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy płatność jest Amazon Gift Cards?

Nie mam pojęcia, ja zwykłą kartą pko robiłem przelewy, pare gr drożej ale faket, adres tylko trzeba wklepać indyjski (najlepiej ambasady) bo mi karte bank poblokował.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie polecam. Kiedyś kupiłem sobie kodziki normalne nie-VPN jak były dobre ceny i przy wklepywaniu ich chyba 4 czy 5 miesięcy później okazało się, że wszystkie były wykorzystane (jak sprawdzałem po zakupie wszystkie były git). Musiałem bawić się w reklamację na customer supporcie Eneby, od tamtej pory unikam brania kodzików na zapas.