Hubert249 4 286 Opublikowano czwartek o 15:14 Opublikowano czwartek o 15:14 Niestety czas zapierdala i XGP kończy mi się za 10 dni. Pamiętam, że dwa razy to "ładowałem pod korek" w Turcji czy gdzieś tam. Wiem, że już się nie da cebulić jak dawniej, ale co wychodzi najtaniej i najdłużej? Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano czwartek o 16:17 Opublikowano czwartek o 16:17 To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie! Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price 1 1 Cytuj
Hubert249 4 286 Opublikowano czwartek o 16:48 Opublikowano czwartek o 16:48 30 minut temu, bartiz napisał(a): To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie! Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price Super. Dziękuję, nie ma problemu z rev czy VPN. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi