Hubert249 4 336 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Niestety czas zapierdala i XGP kończy mi się za 10 dni. Pamiętam, że dwa razy to "ładowałem pod korek" w Turcji czy gdzieś tam. Wiem, że już się nie da cebulić jak dawniej, ale co wychodzi najtaniej i najdłużej? Cytuj
bartiz 1 644 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie! Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price 1 1 Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 30 minut temu, bartiz napisał(a): To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie! Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price Super. Dziękuję, nie ma problemu z rev czy VPN. Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Kurde Kupiłem trzy kody na Indie, wbiłem jeden i nie zauważyłem, że region miałem ustawiony na Turcję, a tam chyba się nie da na trzy lata dobić. Zmieniłem na PL i teraz mam komunikat, że posiadam Game Pass w innym regionie i nie mogę tego doładować xD Co teraz zrobić? konwertować do Ultimate i modlić się o to, żeby te kody działały za kilka miesięcy. czy da radę to odkręcić? Cytuj
Sedrak 903 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Mailem to samo i niestety musiałem się obejść smakiem. Nie byłem wstanie więcej kodów rzucić, zmieniłem na ultimate i mam do 05.2025 (robiłem to w zeszłym roku), a resztę kodów zostawiłem i mam nadzieję, że w czerwcu uda mi się resztę wykorzystać 1 Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia W takim razie zrobię tak samo. Ktoś chce dwa kody w dobrej cenie na Indie? Cytuj
creatinfreak 3 916 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jaki teraz najtańszy sposób? W zasadzie bym potrzebował pc gamepass, ale jak tanio to może być i ultimate Cytuj
Atherius 46 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Niezmiennie od dłuższego czasu kody na indyjski region. 1 Cytuj
czeskimaster 3 433 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego W necie coś piszą że Indie padły.. Kupiłem na próbę jeden kod i na kilku vpn, pokazuje błąd regionu. 2 Cytuj
Basior 1 166 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Oho a chciałem wbić jeszcze z 4 miechy bo 3 lat brakowało Cytuj
czeskimaster 3 433 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Tzn ja kupiłem core. Mam aktywny ultimate, i przy zakupie samego core, powinien przedłużyć o 15 dni. Zakupiłem tylko w formie sprawdzenia i wywala błąd o regionie. Nie wiem jak Argentyna i Turcja. Cytuj
czeskimaster 3 433 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego https://xgp.pl/newsy/microsoft-utrudnil-aktywacje-kodow-xbox-game-pass-ultimate-z-vpn/ Cytuj
tedi007 747 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Czy znowu coś się zmieniło z przelicznikiem core na ultimate? Wcześniej było 3:2, potem zmienili na 2:1. Dzisiaj doładowałem kod core na 3 m-c to powinienem dostać 45 dni ultimate a przedłożyło o 38 dni. Cytuj
Arek_ 23 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca (edytowane) Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1. Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150). Edytowane 4 marca przez Arek_ Cytuj
tedi007 747 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 godzinę temu, Arek_ napisał(a): Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1. Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150). Przed doładowaniem miałem subskrypcję do 29.08.2027, po prostu dawno nie doładowałem i się zdziwiłem, że aż tak pogorszyła się konwersja. Cytuj
selene 3 376 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund. Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 24 minuty temu, selene napisał(a): Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund. Musisz założyć tak zwany ticket,ale może być ciężko. Cytuj
selene 3 376 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ticket jest, tylko zastanawia mnie czy była jakaś większa akcja blokowania tych kodów, czy też to przypadek, że ten nie działa, bo nie wiem czy brać kolejny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi