Nyu 752 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Chcialbym jeszcze wiedziec, gdzie najtanszy Gold, bo juz nie widze tych za 150 na rok i czy mozemy to na 2 konsole wziac osobno, czy wystarczy jeden (bo ostatnio byly jakies zmiany w tej kwestii) Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 4 godziny temu, Nyu napisał: Chcialbym jeszcze wiedziec, gdzie najtanszy Gold, bo juz nie widze tych za 150 na rok i czy mozemy to na 2 konsole wziac osobno, czy wystarczy jeden (bo ostatnio byly jakies zmiany w tej kwestii) Podpinam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Na Turcję - jak ktoś ma aktywnego golda z innego regionu ten nie zadziała https://www.mtcgame.com/en-US/microsoft-points/xbox-live-gift-card-tr/xbox-live-gold-12-months-membership-turkiye Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 To trzeba zmienic region na turecki, wklepac, potem na polski, zmienic na 3 lata passa i voila? Czy jakas trudniejsza zabawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Jest z tym trochę zabawy, ważne jest aby konto, gold i pass pokrywały się regionem. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 (edytowane) 3 Lata EA PLAY za 130zł https://www.pepper.pl/promocje/ea-play-3-lata-za-ok-160-zlotych-xbox-turcja-vpn-rok-gpu-za-160-zlotych-dla-aktualnych-298848 Na tureckim MS Store EA Play na rok kosztuje 65 lir tureckich, kupujemy dwie karty po 100 lir każda za ok. 65 złotych (g2a.com/n/x…-tl) zmieniamy region na koncie na Turcję po czym aktywujemy VPN i aktywujemy Giftcarda, a następnie kupujemy 3 lata EA Play. Gdyby pytali o adres to podajemy adres Polskiej ambasady w Turcji. EA Play w przyszłości dołączył do Game Passa, co spowoduje połączenie abonamentów, w przeliczeniu 3 dni EA Play - 1 dzień GPU, co finalnie daje nam około 130 złotych za rok Game Passa Ultimate. Po całej transakcji na koncie pozostanie 5 lir. EDIT: cena kart spadła o 10 złotych. EDIT: cena kart spadła o 5 złotych Edytowane 9 października 2020 przez eX4cT_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 Cebula level expert Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 Jest tez legitny GPU na 3 miesiące za 95zł https://www.pepper.pl/promocje/pc-xbox-one-keyshopy-3-miesiace-xbox-game-pass-ultimate-dla-nowych-i-starych-kont-306828 „3 miesiące Xbox Game Pass Ultimate za 95.29 zł w CDKeys. Kod aktywować mogą zarówno nowi, jak i aktywni subskrybenci. Oficjalna cena w Microsoft Store wynosi 54.99 zł za miesiąc” Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Panowie, jaki jest termin ważności kodu na golda? Po marketach są jeszcze dostępne subskrybcje na 12 miesięcy, więc bym kupił, ale wykorzystał dopiero po premierze konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Ja rozumiem, że jak kupię np dwa kody na golda po rok czasu, to jak zrobię konwersję za 4 zeta na ultimate to obejmie ona 24 miesiące? Analogicznie jakbym wbił 3 kody na golda to na 36 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Dokładnie. W przypadku tych 24 miesięcy golda, po konwersji będziesz miał nawet 25 miesięcy Game Pass Ultimate, bo maksymalny okres tego abonamentu to 36 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Teraz, MYSZa7 napisał: Dokładnie. W przypadku tych 24 miesięcy golda, po konwersji będziesz miał nawet 25 miesięcy Game Pass Ultimate, bo maksymalny okres tego abonamentu to 36 miesięcy. Świetnie, dzięki za ten temat i odpowiedź. To w takim razie kupuję od razu i popykam sobie w Wasteland 3 do 10 listopada:) 19 godzin temu, Michał102 napisał: Panowie, jaki jest termin ważności kodu na golda? Po marketach są jeszcze dostępne subskrybcje na 12 miesięcy, więc bym kupił, ale wykorzystał dopiero po premierze konsoli Ja widzę, że najtaniej wychodzi jednak zakup na allegro zdrapki niż w markecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Myślcie, że MS zlikwiduje promocje konwersji za 4 zł? Zastanawiam się czy już nie opłacić abonamentu, pomimo braku posiadania konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Też się nad tym zastanawiam, ale będzie klops jak braknie konsol i nie uda się nigdzie kupić. Dlatego bym się wolał wstrzymać do momentu aż konsola nie zagości obok TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Me same. Szukam tylko legitnego Golda na 12 miesięcy. Chyba najpewniej w media expert - 230zeta. Czy można gdzieś znaleźć taniej i pewnie? Brałbym od raz na 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Myślę, że nawet jeśli miałyby zajść jakieś zmiany w Goldzie, GP i konwersji, to zostaniemy o tym poinformowani wcześniej. Pan Spencer da nam czas zatankować GPU pod korek. Ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 2 godziny temu, REZOK napisał: Me same. Szukam tylko legitnego Golda na 12 miesięcy. Chyba najpewniej w media expert - 230zeta. Czy można gdzieś znaleźć taniej i pewnie? Brałbym od raz na 3 lata Podpinam się pod pytanie, bo plany mam podobne:D Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Nikt tego nie wie, kiedy skończą się promocje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 2 minuty temu, izon napisał: Podpinam się pod pytanie, bo plany mam podobne:D A ten z allegro to jakiś nielegitny czy co bo dawno nie kupowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Te tanie z allegro, to chyba gotowe konta. Trza tam chyba jeszcze kombinować z VPN itp. Te 250zl na rok to i tak jest super cena, więc wg mnie nie ma sensu bardziej kombinować. Pytanie tylko czy brać teraz i zakładać konto przez PC, czy czekać na konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Panowie próbujcie przez przeglądarkę, bo jak będziecie robić konwersję na GPU po wykupieniu Golda to gdy będziecie wbijać koda na miesiąc GPU to jest szansa, że zaproponują Wam kolejny darmowy miesiąc GPU, gdy zgodzicie się na automatyczne odnawiania subskrypcji, które później możecie spokojnie wyłączyć. Trochę mieszam, ale jest to spoko opcja dla tych, którzy skorzystają z kupionego kodu na GPU, a nie promki na 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Ja już konto założyłem przez PC, golda kupiłem właśnie w euro przed chwilą, czekam na kod, nie chce mi się bawić w jakieś konta z allegro czy inne VPNy. Kod mi przyjdzie to zamówię chyba drugi od razu. Wszystko powpisuje już i będę tylko na konsole czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Zabawa z vpn trwa doslownie, minute. Pobierasz apke na telefon. Włączas vpn na kraj który dostaniesz w mailu, wklejsza kod i gotowe. Oczywiście nie polecam takiego kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Właśnie kupiłem golda 2x12 i chcę to wbic przez przeglądarkę i skonwertować do GPU. Robimy to tutaj - https://redeem.microsoft.com/ ? Nie chcę czegoś spieprzyć, to już ostatnia prosta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Właśnie kupiłem golda 2x12 i chcę to wbic przez przeglądarkę i skonwertować do GPU. Robimy to tutaj - https://redeem.microsoft.com/ ? Nie chcę czegoś spieprzyć, to już ostatnia prosta! Jeśli wbijesz zalogowany na swoje konto to nie możesz tego spieprzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi