Smiti 313 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 U mnie dodało tylko 3 miesiące zamiast 11... No nic, czekam do 10.11.2020 i jak nie doda to pare dni później to dzwonię na infolinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Rozmawiałem właśnie z supportem MS w innej sprawie i zapytałem o tego EA play przy okazji i odstałem taką odpowiedź Cytat We have a possible emerging issue where customer’s EA play was automatically cancelled due to converting. It was announced that EA play will automatically be converted to GPU during Xbox Series X|S launch on 11/10. However, their EA play was converted prematurely before the date. Please let me check your EA subscription for me to also escalate this case to the Higher department. Sprawdził, że rzeczywiście anulowali EA play i nie dodali i poszło do "higher support" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 No to w sumie dobrze, że na razie u mnie nic nie zmieniało skoro to jakiś błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) nie wiem czy wszystko dobrze weszlo ale za letko ponad 200 zl mam GPU do kwietnia 22 teraz tylko czekac na konsole i na pierwszy ogien wskakuje w magiczny swiat Oriego by pozniej dostac wpierdy od koksow w Halo a w ramach poprawy humoru ganiac kangury po Australii w zayeb.stych furkach. No pieknie sie zapowiada najblizszy rok. Do zobaczyska na serwerach Edytowane 7 listopada 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
hery 0 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Panowie - pomocy, kupiłem GPU Brazil na Eneba i za nic nie mogę go dobić, vpn uruchomiony a mimo to mam komunikat o kodzie na niewłaściwy region:( zro robię zle??? Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Ja dziś zakupiłem na PC GP za 4 zł, ale nie rozumiem o jakiej konwersji piszecie z usługą EA Play? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 To przeczytaj pierwszy post. Oczywiście nie chcę się narzucać i zmuszać do wysiłku! Cytuj Odnośnik do komentarza
thx87 3 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Lipa mialem do 21.01.2021 aktywny ea play , chciałem dzisiaj dokupić 3 lata , tyle że mi juz przekonwertowalo i nie mam możliwości wykupienia na polskim ms ani na węgierskim ehhWysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 2 godziny temu, hery napisał: Panowie - pomocy, kupiłem GPU Brazil na Eneba i za nic nie mogę go dobić, vpn uruchomiony a mimo to mam komunikat o kodzie na niewłaściwy region:( zro robię zle??? Może naprawili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 3 godziny temu, hery napisał: Panowie - pomocy, kupiłem GPU Brazil na Eneba i za nic nie mogę go dobić, vpn uruchomiony a mimo to mam komunikat o kodzie na niewłaściwy region:( zro robię zle??? Użyj innego vpn Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ja miałem GPU do marca przyszłego roku a ea ascess dobity pdlod korek. Teraz mam oba do 11.2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Sprawdziłem teraz na konsoli i mi 3 lata EA Play wyłączyli 04.11 i GPU podbiło o rok, czyli czasem jak robią to zbyt wcześnie to i tak dodaje ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
bobby 23 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Zrobiłem konwersję według poradnika (wyszło jakieś 230 zł za 17 miesięcy) ale mam jeszcze kod na 3 miesiące GPU. Kod jest nowy, ale nie wiem do kiedy może być ważny. Czy jak go teraz użyję, to normalnie wbije mi dodatkowe 3 miesiące? Czy może jakoś się 'nałoży' na istniejącą subskrypcję, czy na razie nie opłaca się go w ogóle używać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, bobby napisał: Zrobiłem konwersję według poradnika (wyszło jakieś 230 zł za 17 miesięcy) ale mam jeszcze kod na 3 miesiące GPU. Kod jest nowy, ale nie wiem do kiedy może być ważny. Czy jak go teraz użyję, to normalnie wbije mi dodatkowe 3 miesiące? Czy może jakoś się 'nałoży' na istniejącą subskrypcję, czy na razie nie opłaca się go w ogóle używać? normalnie dołoży ci 3 miesiące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Panowie, podpowiedzcie czy jest jakiś sposób na konwersję tego golda na GPU nie dodając karty płatniczej? Kupiłem 2 kody XBL po 12 miesięcy oraz doładowanie konta microsoft w wysokości 20zł. Chcąc zrobić konwersję za 4zł wyskakuje mi zapytanie w jaki sposób zrealizować resztę płatności. Po cholerę to skoro mam wystarczającą ilość środków by pobrało te 4zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 19:44, hery napisał: Panowie - pomocy, kupiłem GPU Brazil na Eneba i za nic nie mogę go dobić, vpn uruchomiony a mimo to mam komunikat o kodzie na niewłaściwy region:( zro robię zle??? Może przeleć się do Brazylii i z jakiej kawiarni postaraj się uaktywnić. Tutaj masz tanie loty - https://www.skyscanner.pl/loty-do/br/tanie-loty-do-brazylia.html Mam nadzieję, że pomogłem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Pany, to może inaczej - jak teraz kupie zdrapke z kodem na 1 miesiąc GPU, to po jego aktywacji przekonwertuje mi te 24 miesiące golda? Edytowane 9 listopada 2020 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 @Michał102 W dniu 17.09.2020 o 22:13, Bzduras napisał: W dniu 17.09.2020 o 22:08, Aleks napisał: Czy przy tej cebuli Gold -> GPU jest istotne czy daną usługę wykupują przez podpiętą kartę, czy kodem aktywacyjnym (gift card)? Nie, ważne, żebyś kupił GPU na tym samym koncie gdzie masz Golda, a forma zakupu nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Kupiłem golda na rok ale za cholere nie moge dodać GPU.....przy próbie zaklepania GPU wypierdziela mi taki błąd :-( https://abload.de/img/20201109_185634l7jb2.jpg Edit. Już ogarnięte. Problem był z polską wersją strony. Trzeba wejść w opcje kupna GPU za 4 ziko w wersji ju es ej i potem w linku zmienić en-EN na pl-PL. Dalek plska steona już śmiga Edytowane 9 listopada 2020 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 42 minuty temu, Michał102 napisał: Pany, to może inaczej - jak teraz kupie zdrapke z kodem na 1 miesiąc GPU, to po jego aktywacji przekonwertuje mi te 24 miesiące golda? Powinno przekonwertować, ale nie rozumiem w czym problem podpiąć na chwile kartę po czym wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji i skasowanie danych karty. No chyba mi nie napiszesz ze w 2020 roku nie masz karty debetowej, jak już babcie za bułki płaca kartami Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 27 minut temu, Aleks napisał: @Michał102 Zarówno Live'a jak i GPU można wykupić kodem/zdrapką, ale przekonwertować golda na gpu za pomocą środków z kodu się nie da, bo wymaga to załączenia rozliczeń cyklicznych, a do tego wymagana jest karta. Właśnie kupiłem dodatkową zdrapkę z 1 miesiącem GPU i po wklepaniu kodu mam 25 miesięcy GPU. Także nie podpinając do konta karty płatniczej nie skorzystamy z tej promocji za 4zł. Edytowane 9 listopada 2020 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) W skrócie - konwersja działa. Za 4 zł tylko kartą debetową/kredytową lub PayPal'em. Kupiłem kody w euro.com.pl, zrobiłem konwersje za 4 zł. Mam GPU do 7.2.2023. Cena za miesiąc: 17,85 zł. To chyba nie wygórowana kwota? Bawić się w te zagraniczne kody dla kilku złotych oszczędności miesięcznie? Nie widzę sensu. Ale może, to niepotrzebna rozrzutność z mojej strony? Edytowane 9 listopada 2020 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Panowie, bez zabawy w regiony - kupuje golda że stora 12 msc, kupuje potem ultiamte na 1msc i mam 13msc ultimate si senior? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jeśli nie miałeś wcześniej na ttm koncie GPU, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A to lipa bo miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi