Bzduras 12 764 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Plus jeden do priorytetowej wysyłki, ile tam więcej wyjdzie? Dycha, dwie, trzy? Chętnie dopłacę, bo do wygody człowiek szybko się przyzwyczaja i chętnie bym przedłużył, ale jak to będzie wyglądać tak jak do tej pory no to jednak hard pass. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 (edytowane) 35 lat Mario, Tony Hawk powrócił a mnie się trafiła okładka z jakąś egzotyczną babą z avengersow. Tragedia. Muszę dorobić własną obwolutę. PS na żywo okładka wygląda jeszcze gorzej. Edytowane 29 września 2020 przez Jontek80 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 Wchodzę sobie w link "Sklep PSX Extreme", a tam widzę, że nakład nowego numeru już wyczerpany. Jak to? Tak szybko? Czy to po prostu wróci z kiosków i znowu będzie na stronie? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Muszę powiedzieć że dział retro naprawdę teraz macie najlepszy wśród czasopism. Ciekawe co na to pixel niby oni mieli być retro ale wasze materiały o wiele lepsze od Pierdololo z wycieczek do doliny krzemowej Micza. Te materiały o salonach to jak cofnięcie się w czasie o 30 lat. Dziękuję za nie z całego serca panu Łukaszowi dajcie mu bonus za artykuły. Świetnie się czyta też Piechoty artykuły retro a i Komodo w tym numerze dał bardzo fajny artykuł. Publicystyka znowu top. Macie jej też zdecydowanie więcej od cda gdzie też publicystyka po zmianie właściciela wraca na dobre tory. Za to w pixelu jest coraz gorzej i te materiały naprawdę nie trafiają do mnie. Może to moja wina mam 34 lata i pamiętam amige, psx czy wczesne czasy pc. Atari czy zx to już nie moje czasy. Myślę że może pixel celuje w 40 + Felietony wszystkie bardzo mi się podobały w tym numerze. Najbardziej Walkiewicz i Koso. Z artykułów które mi się nie podobały to ten o najstarszym zawodzie świata w grach. Nie wiem może to moje tylko zdanie ale za bardzo ogólnikowo i po łebkach. Dodatkowo wszystko z tego artykułu dawno wiedziałem.. No i zestawienie gier które nadchodzą. Wiecie dla mnie coś takiego to zapychacz miejsca gra i jedno zdanie o niej. Bez sensu lepiej wybrać kilka najlepszych gier które mają wyjść i lepiej je opisać a nie wszystko od a do z i z tylko napomknięciem co to. 5 Cytuj
Ukukuki 7 107 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Mam takie samo zdanie jak kolega wyżej, przyjemnie się czyta waszą publicystykę i to głównie dla mniej kupuję Psx Extreme. Podoba mi się też recenzowanie mniejszych gier tak jak kiedyś robiliście to w Man!aku. Tak wiem ,że to jest skopiowane z Famitsu ale w mojej ocenie to się sprawdza szczególnie w dzisiejszych czasach gdzie po rozgrywce mogę stwierdzić czy gra jest dla mnie. Jak dla mnie z recenzjami możecie skręcać w tą stronę a więcej miejsca poświęcać na publicystykę, wywiady czy zapowiedzi. 4 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 października 2020 Opublikowano 23 października 2020 Kiedy zapowiedź nowego numeru? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 23 października 2020 Autor Opublikowano 23 października 2020 Dzisiaj wjedzie :). Wyjątkowo po południu. Cytuj
Kmiot 13 867 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 To ja może dorzucę parę luźnych uwag na temat poprzedniego numeru. Unikajcie rzeczy w rodzaju "Rozkład jazdy", bo tego typu zestawienia nadchodzących premier szybko się dezaktualizują. Zmieniają się platformy docelowe, zmieniają się terminy, często takie zestawienie jest już niewiarygodne w momencie publikacji. Papier nigdy nie dorówna Internetowi pod względem aktualności, więc lepiej poświęcić te strony na jakąś publicystykę/recenzje. Świetny art o Tsubasie. Kiepski art o prostytutkach. Jakiś bezosobowy. Mam wrażenie, że temat po prostu nie miał potencjału. Piechota w Retro jest świetny (aż zatęskniłem za Virtua Fighter). Zax odkrywa, że różnie twórcy mają różne wizje, które różnie trafiają do rożnych odbiorców. I porównuje open world do liniowej przygodówki. Po co? Najwyraźniej żeby pokazać wyższość jednej nad drugą. Ale przypominam, że dał 10/10 pierwszemu Śródziemiu, więc jakoś nie dziwi mnie, że w jego rankingu wygrywa openworld. Marcellus umie tylko w zabarwienia polityczne. Graczpospolita do wyjebania, a Mazzi to smutas i nudziarz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi