flavio 107 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Może na jakimś CDA da radę obejrzeć. Marvel leci na grubo z serialami a w Polsce o D+ ani widu ani słychu Cytuj
funditto 661 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 A ktoś z Was ogląda korzystając z VPN ? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 No pierwszy odcinek ciekawy. Typowe przedstawienie postaci w formie starego serialu komediowego z dużą ilością niedopowiedzeń. Widać, że jest to najwyraźniej Spoiler sztuczny świat, w którym chyba nie wiedzą, że są. Brak pamięci na temat wielu wydarzeń i inne nieścisłości. Jeżeli Wanda jest tak naprawdę w laboratorium i to wszystko tworzy żeby "ożywić" Visiona, to pasuje mi taka forma przedstawienia. Na plus też to, że odcinki po ok 30 min. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Najnowszy odcinek petarda. Aż żałuję, że trailery obejrzałem. Miałbym większe zaskoczenie pod koniec. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Chyba powoli czeka nas zmiana konwencji w tym serialu. Nie wiem czy to takie dobre czy po prostu przerwa od produkcji z logiem Marvela była zbyt długa, ale jest czekanko na piątek i na rozwinięcie i wyjaśnianie tego wszystkiego. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Dzisiejszy zwiastun czwartego odcinka świetny. Jaram się i żałuję, że póki co nie ma polskiej wersji Cytuj
funditto 661 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Ale ten odcinek pozamiatał i wszystko posklejał :o No i ta genialna scena początkowa.. Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Tak jak nie jestem fanem seriali na licencjach marvelowskich czy dc to ten wchodzi jak złoto. Klimacik zajebisty Pani Wanda i jej moce też Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) Aż dziwne, że nikt nie komentuje cameo z końcówki najnowszego odcinka.. Edytowane 7 lutego 2021 przez funditto Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 lutego 2021 Autor Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) Pewnie nie wszyscy oglądają na bieżąco albo czekają na cały sezon Choć przez to łatwiej naciąć się na spoiler, więc ja tam wolę oglądać co tydzień. A co do samego odcinka to nie spodziewałem się, że tak szybko Spoiler wprowadzą multiverse i to jeszcze w postaci x-men'ów z Foxa. Choć w sumie nie ma się co dziwić, skoro Wanda będzie też w następnym Doctor Strange (The Multiverse of Madness). Ta 4. faza MCU to jednak będzie jazda bez trzymanki i takich akcji pewnie będzie bez liku, biorąc pod uwagę co przed nami - Loki, trzeci Spiderman czy wspomniany Strange. Edytowane 7 lutego 2021 przez MBeniek Cytuj
flavio 107 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 U mnie dopiero jutro będzie oglądane, doczekać się nie moge. Wchodzi jak złe. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Spoiler Też jestem przekonany, że wprowadzą multiwersum w tym serialu, ale zastanawiam się czy to faktycznie Pietro (Peter) z innego wymiaru czy chodzi o coś innego, np. jest to ktoś podszywający się pod jej brata lub istotne będzie to co powiedziała Darcy o recastingu Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 No jest grubo w cholerę. Jak kiedyś miałem wywalone w 4 fazę MCU, to teraz czekam jak skurczybyk na to wszystko. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Jest hajp. Czuję, że będzie to mój ulubiony serial MCU póki co, czuć klimat Civil War/Winter Soldier. Brakowało tego Marvela. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 P.S. Dla oglądających odcinek nr 9 - czyli finał sezonu i chyba całego serialu - "WandaVision": - Spoiler zapewne macie w pamięci drugą scenę po napisach tego epizodu, gdy Scarlet Witch (Czyżby nawiązanie do "Infinity Gauntlet", gdy w ostatnich kadrach komiksu widzimy Thanosa odpoczywającego w swej hatce, szykującego się do uprawy roli?) szperała w Darkhold, i gdy w pewnym momencie usłyszała jakby głos wydobywający się z pola energii czy też wymiaru tej księgi, szepczący jej coś do ucha w stylu: ,,mamo pomóż nam!". Czyż nie oznacza to, że wszyscy ci pozostawieni przez Wandę w Westview, jak Agatha; wszyscy ci, którzy z Westview niby zniknęli, bo ,,energią chaosu" Wanda usunęła pole swych potężnych (trudno to konkretnie nazwać) mocy otaczających to miasto, a byli to Vision i m.in. jej dzieci, po prostu powrócą? Że Scarlet Witch będzie chciała ich odzyskać, próbując zmanipulować mocami wypływającymi z Darkhold? Że w ten sposób odzyska bliźniaki i Visiona, a Agatha, Ghost Rider, Zarathos, nie daj Boże Mephisto, oraz może byty Chaosu i personifikacja Śmierci skorzystają z furtki, którą Wanda otwarła poprzez dar mrocznych fluktuacji wypływających z tej księgi, przedostając się tym samym do naszego ziemskiego wymiaru? Czy skutki wydźwięku tej sceny po napisach zostaną ukazane w "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"? Jak widzicie tą możliwość? W jakim kierunku pójdzie "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"? Czy będzie to płynna kontynuacja tego serialu? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Już było 2 w Agents Of SHIELD. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 2 minuty temu, Masorz napisał: Już było 2 w Agents Of SHIELD. W serialu "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." owszem pojawił się jeden pełnoprawny, ot pełnokrwisty Ghost Rider, i było to w 4-tym sezonie tej produkcji, gdzie szeroko eksploatowano wątek tzw. STRUKTURY (Framework) - niebotycznie zorganizowanej, opartej o przełomowy model SI wirtualnej rzeczywistości. A było to świat realny tak samo jak bazowa rzeczywistość, w którym rozgrywała się akcja serialu. W samej STRUKTURZE istotną rolę odegrała A.I.D.A.; zresztą odsyłam Was do zapoznania się z sezonem czwartym tego serialu, co możecie uczynić gdzieś w eterach ,,internetów". Sęk w tym, że "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." nie jest obecnie - i kiedyś też tak było - traktowany jako należący do MCU serial. Adaptował on komiksowe realia Marvela, i tylko tyle. Istnieje więc okazja na pierwsze pojawienie się Ghost Ridera w MCU, i miałoby to miejsce, jak podkreślałem wyżej, w filmie "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"... Miejmy taką nadzieję. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Pisałem ,że 2, bo Johnny Blaze też się na chwilkę pojawił: Z tą kanonicznością to różnie bywało, teraz mamy 2 inaczej wyglądające Darkholdy, więc kurde nie wiem. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Nie wiem jak Wy ale chętnie bym zobaczył kogoś z dwójki Reedus/Keanu jako Ghost Ridera. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 18 marca 2021 Opublikowano 18 marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 18:05, Masorz napisał: Już było 2 w Agents Of SHIELD. Jak dla mnie Agenci > filmy Marvela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi