Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe (seriale) - Disney+

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minutes ago, Rudiok said:

No ale to Disney. Ciesz się, że gwiazdki i brokat z ofiar nie wylatują. 

Z drugiej strony oglądam na Disney+ Pam and Tommy i jest całkiem sporo nagości, włącznie z gadającym penisem Tommy'ego na cały ekran :reggie: i wiadomymi atrybutami Pameli, więc niektóre rzeczy przechodzą.

Opublikowano

Moon Knight - kurde podobało mi się bardzo. Pierwszy odcinek idealnie buduje zaciekawienie widza. Nie jest to mroczny serial w stylu DC, czasami wygląda jak bajka Disneya ale mi się całokształt bardzo podobał i czekam na kolejne odcinki. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

She Hulk trailer spoczko.

Za to wczoraj obejrzałem Eternals. Ja pyerdole co za balas, po co to powstało? Jak oni chcą to połączyć z innymi filmami nowej fazy, to raczej nie wróży nic dobrego :/.

Opublikowano

Ten hulk w wersji uczłowieczonej jest do du.py, wolałem jak rozpier.dalał wszystko dookoła.

Ciekawe jak się będzie miał ten abomination z serialu (i chińczyka, to chyba ten sam) do tego z hulka z Nortonem. Pewnie nijak.

Opublikowano

Tak patrzę, że Marvel to już z tymi filmami zjada swój własny ogon i to tak porządnie. Pozostaje tylko czekać, aż zadebiutuje usługa Disney+ i oceni się te wszystkie eternalsy, chińskie marvele, doktory. 

Opublikowano

Wy serio z tym she hulkiem? W sensie, jestescie niesmiertelni i macie wyje.bane na co marnujecie czas bo i tak wam go nigdy nie zabraknie?

Opublikowano

A co cię obchodzi na co ludzie marnują czas? Ty nie musisz oglądać przecież. Ta sama zasada co z wydawaniem kasy.

Ja obejrzę tak jak wszystkie inne serie, bo np lubię uniwersum, no i dla Tatiany się sprawdzi.

Opublikowano
57 minut temu, Mejm napisał:

Wy serio z tym she hulkiem? W sensie, jestescie niesmiertelni i macie wyje.bane na co marnujecie czas bo i tak wam go nigdy nie zabraknie?

Nie będziesz mi mówił co mam robić i jak mam żyć. 

Opublikowano

Czemu ta Shehulkica nie jest gruba jak hulk? Banner też jakiś spasły nie był a go wyjebało po przemianie. Baba to oczywiscie nie może źle wyglądać hehe ciekawe ile razy da hulkowi do zrozumienia jaki jest żałosny.

Opublikowano

Ten Sihalk to na poważnie jest? Widzę wyraźne inspiracje tekkenem 2 jeśli chodzi o animację. PSX Longplay | Tekken 2 | Paul Phoenix | - YouTube

Kurła, 2022 rok, a lepsze CGI było w gierkach na szaraka 30 lat temu

Trochę tak wstyd jak na firmę, która sra miliardami. Shihalk też nie kosztował 50 centów.  

Opublikowano

Mimo, że Marvel w 2022 roku to jedno wielkie :kekw: to już uwielbiam She-Hulk za te wszystkie komentarze pod trailerami serialu, że niby to nowoczesny wymysł masonów illuminantów RPGLPG+- :banderas: zbiorowa głupota to świetna lektura.