Opublikowano 30 marca 20223 l 40 minutes ago, Rudiok said: No ale to Disney. Ciesz się, że gwiazdki i brokat z ofiar nie wylatują. Z drugiej strony oglądam na Disney+ Pam and Tommy i jest całkiem sporo nagości, włącznie z gadającym penisem Tommy'ego na cały ekran i wiadomymi atrybutami Pameli, więc niektóre rzeczy przechodzą.
Opublikowano 31 marca 20223 l https://naekranie.pl/recenzje/moon-knight-recenzja-s01e01-premiera-marvel-mcu
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l Moon Knight - kurde podobało mi się bardzo. Pierwszy odcinek idealnie buduje zaciekawienie widza. Nie jest to mroczny serial w stylu DC, czasami wygląda jak bajka Disneya ale mi się całokształt bardzo podobał i czekam na kolejne odcinki.
Opublikowano 18 maja 20222 l She Hulk trailer spoczko. Za to wczoraj obejrzałem Eternals. Ja pyerdole co za balas, po co to powstało? Jak oni chcą to połączyć z innymi filmami nowej fazy, to raczej nie wróży nic dobrego :/.
Opublikowano 18 maja 20222 l Ten hulk w wersji uczłowieczonej jest do du.py, wolałem jak rozpier.dalał wszystko dookoła. Ciekawe jak się będzie miał ten abomination z serialu (i chińczyka, to chyba ten sam) do tego z hulka z Nortonem. Pewnie nijak.
Opublikowano 18 maja 20222 l Tak patrzę, że Marvel to już z tymi filmami zjada swój własny ogon i to tak porządnie. Pozostaje tylko czekać, aż zadebiutuje usługa Disney+ i oceni się te wszystkie eternalsy, chińskie marvele, doktory.
Opublikowano 18 maja 20222 l Wy serio z tym she hulkiem? W sensie, jestescie niesmiertelni i macie wyje.bane na co marnujecie czas bo i tak wam go nigdy nie zabraknie?
Opublikowano 18 maja 20222 l A co cię obchodzi na co ludzie marnują czas? Ty nie musisz oglądać przecież. Ta sama zasada co z wydawaniem kasy. Ja obejrzę tak jak wszystkie inne serie, bo np lubię uniwersum, no i dla Tatiany się sprawdzi.
Opublikowano 18 maja 20222 l 57 minut temu, Mejm napisał: Wy serio z tym she hulkiem? W sensie, jestescie niesmiertelni i macie wyje.bane na co marnujecie czas bo i tak wam go nigdy nie zabraknie? Nie będziesz mi mówił co mam robić i jak mam żyć.
Opublikowano 18 maja 20222 l Czemu ta Shehulkica nie jest gruba jak hulk? Banner też jakiś spasły nie był a go wyjebało po przemianie. Baba to oczywiscie nie może źle wyglądać hehe ciekawe ile razy da hulkowi do zrozumienia jaki jest żałosny.
Opublikowano 19 maja 20222 l Ten Sihalk to na poważnie jest? Widzę wyraźne inspiracje tekkenem 2 jeśli chodzi o animację. Kurła, 2022 rok, a lepsze CGI było w gierkach na szaraka 30 lat temu Trochę tak wstyd jak na firmę, która sra miliardami. Shihalk też nie kosztował 50 centów.
Opublikowano 23 maja 20222 l Mimo, że Marvel w 2022 roku to jedno wielkie to już uwielbiam She-Hulk za te wszystkie komentarze pod trailerami serialu, że niby to nowoczesny wymysł masonów illuminantów RPGLPG+- zbiorowa głupota to świetna lektura.
Opublikowano 23 maja 20222 l Bez względu czy to będzie dobry serial, to stanie się memem przez to kiepskie CGI.
Opublikowano 23 maja 20222 l 4 minuty temu, Shankor napisał: Bez względu czy to będzie dobry serial, to stanie się memem przez to kiepskie CGI. kiepskie CGI = Marvel