Shen 9 637 Opublikowano 23 maja 2022 Opublikowano 23 maja 2022 Fani mcu dostaczaja od ogłoszenia serialu. Postać od ponad 40 lat w komiksach, ale to przeciez wymysł feministek i lewactwa. 1 Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 23 maja 2022 Opublikowano 23 maja 2022 CGI w filmach jest przyzwoite, bez przesady. Cytuj
Krzysztof93 1 329 Opublikowano 23 maja 2022 Opublikowano 23 maja 2022 22 minuty temu, Shankor napisał: CGI w filmach jest przyzwoite, bez przesady. W filmach z Avengers w tytule to może i tak ale cała reszta to ostre cięcie kosztów. Godzinę temu, Shen napisał: Fani mcu dostaczaja od ogłoszenia serialu. Postać od ponad 40 lat w komiksach, ale to przeciez wymysł feministek i lewactwa. to jest po prostu piękne większość ludzi myśli, że She Hulk to wytwór naszych czasów bo wszędzie te baby, lesbijki i jRPG+ Cytuj
McDrive 3 108 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 W dniu 23.05.2022 o 15:20, Shankor napisał: CGI w filmach jest przyzwoite, bez przesady. Tak, ale w 4k strasznie razi po oczach plastikiem Cytuj
Szwed 644 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Podobno nad Miss Marvel same zachwyty, klimatem bardzo podobne do Spiderverse i jeszcze na dodatek postać żywcem wyciągnięta z komiksu. Może być fajnie. Cytuj
Homelander 2 127 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Jako, że skończyłem trzecią fazę MCU (End Game mną pozamiatał) zacząłem czwartą serialem WandaVision. Nooo jest o wiele lepiej niż się spodziewałem. Serial zmienia tempo i klimat w sposób doskonały, ciężko się oderwać. Aktorka grająca Wandę jest doskonała, szczególnie jej głos jest fantastyczny Warto oglądać też pozostałe? Bo z tego co czytałem to WandaVision jest najlepsza, warto może Lokiego, reszta do odpuszczenia Cytuj
funditto 658 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Dla mnie Loki dużo lepszy niż WandaVision, a Hawkeye też bardzo mi podszedł. Falcon i Zimowy Żołnierz jest słabszy, ale i tak jest lepszy niż przynajmniej część filmów MCU. Ogólnie jeśli podobał Ci się Endgame i konsekwencje Blipa to każdy z tych seriali powinien Ci się spodobać. Proponuję zacząć od Falcona, bo jest najsłabszy, później Hawkeye i Loki jako nagroda 1 Cytuj
Homelander 2 127 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 23 minutes ago, funditto said: Dla mnie Loki dużo lepszy niż WandaVision, a Hawkeye też bardzo mi podszedł. Falcon i Zimowy Żołnierz jest słabszy, ale i tak jest lepszy niż przynajmniej część filmów MCU. Ogólnie jeśli podobał Ci się Endgame i konsekwencje Blipa to każdy z tych seriali powinien Ci się spodobać. Proponuję zacząć od Falcona, bo jest najsłabszy, później Hawkeye i Loki jako nagroda No właśnie ani Bucky ani Hawkeye za bardzo mnie nie interesują, więc pytanie czy w ogóle zawracać sobie nimi głowę i czas. Ich wpływ na MCU też jest zerowy (prawie) Cytuj
Square 8 658 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Jak nie chcesz oglądać Falcona to polecam chociaż sprawdzić tę scenę Spoiler Hawkeye polecam w całości, bo wyszło dużo lepiej niż się zapowiadało ze zwiastunów. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 do listy seriali od Marvela ktore warto obejrzeć (nie osuzkujmy się, nie jest to długa lista) można śmiało dorzucić Moon Knight! Fajoski motyw superbohatera ze schizofrenią. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Spoko news, netflix akurat poza iron fistem miał dobrą reke do obsady swoich seriali https://www.filmweb.pl/news/Jessica+Jones+i+Daredevil+spotkają+się+w+serialu+platformy+Disney%2B-146988 1 Cytuj
Sven Froost 490 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 Ogladalem odcinki Ms. Marvel ktore wyszly i jest dobrze. Moge polecic, nie bez powodu sa porownania ze serial jest prawie tak dobry jak Spider Man Into The Spider Verse. Fajny, mlodziezowy klimat i bohaterowie. No i cos swiezego. Masorz obejrzyj koniecznie Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 nie potwierdzam okropna sraka odpuściłem dość szybko, bo nie mogłem znieść chujowych dialogów, chujowego scenariusza, chujowych efektów, chujowej całości tak, wiem że na końcu się okazuje, że ona jest ****** 2/10 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 15 lipca 2022 Opublikowano 15 lipca 2022 Potwierdzam, że Ms. Marvel to jedna z najgorszych rzeczy w MCU. 4/10 to moim zdaniem max Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 15 lipca 2022 Opublikowano 15 lipca 2022 Mutantem? Strzelam w ciemno. Raczej nie będę tego oglądał dalej, jeden odcinek starczy. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lipca 2022 Opublikowano 15 lipca 2022 Mamutem tak, nie chciałem spoilerować, bo myślałem, że komuś się ten serial podobał, ale na koniec zobaczyłem, że to tylko Frosti PS.A co serialu, jak zobaczyłem już jakiś wywiad z twórczynią to już wiedziałem co się świeci. I nie, nie chodzi mi o to, że wygląda jak pakistański hulk po dość nieudanej operacji zmiany płci, ale bardziej o kompletnie nie zrozumienie tematu. Nie wiem, jak Disnej mógł do tego dopuścić. Coś czuję, że ten serial będzie dla serialowego MCU tym, czym Han Solo dla filmowego uniwersum SW. PS2. Albo i nie. Właśnie spojrzałem na oceny z Rotten Tomatos. Niech świat spłonie... Cytuj
McDrive 3 108 Opublikowano 15 lipca 2022 Opublikowano 15 lipca 2022 Serial robiony pod tiktokerów bez życia poza telefonem, to czego oczekujesz. Nakręcony moim zdaniem dobrze, ale sama historia, to była skifa. Tyle pierdolenia jacy to brytole są źli, że myślałem iż zaraz wyskoczy kapitan Carter i będzie nawalać główną bohaterkę po hebanowym ryju. Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 W dniu 15.07.2022 o 09:52, Masorz napisał: Mutantem? Strzelam w ciemno. Raczej nie będę tego oglądał dalej, jeden odcinek starczy. Zmieniłem trochę zdanie i odpaliłem ostatni odcinek. Cringometr wypierdolił poza skalę, ale oglądam dalej. Edit- skończyłem. Nie było jakoś bardzo źle. Fajne cameo na samym końcu. Cytuj
Sven Froost 490 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 Czyli serial podoba sie mi i wiekszosci osob ale nikomu z forum Cytuj
XM. 10 936 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 A to nie było już dawno temu zapowiedziane? Cytuj
funditto 658 Opublikowano 23 lipca 2022 Opublikowano 23 lipca 2022 19 godzin temu, XM. napisał: A to nie było już dawno temu zapowiedziane? było, ale bez daty premiery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi