Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Ciekaw jestem tego serialu, bo wiemy już o Thunderbolts, więc może będzie to furtka do jakiegoś solowego filmu z Hulkiem w przyszłości, a może nawet kolejnego wielkiego eventu (World War Hulk).
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Fajny artykuł, który wiele wyjaśnia, na przykład to, czemu niektóre produkcje to totalne gwooono i dlaczego w filmach za 300 baniek jest czasem CGI jak Shreku 20 lat temu https://naekranie.pl/aktualnosci/marvel-mcu-filmy-seriale-efekty-szokujace-kulisy-1661241563 W sumie to dokładnie tak sobie to wyobrażałem
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jakby więcej kasowali za efekty to nie dostawali by ciągle scen do przerobienia z przyczyn ekonomicznych. Branża CGI jest sama sobie winna.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l No ja też wiem, wina grafików freelancerów ofkoz, którzy robią dla portfolio. Ale taki jest rynek, wiem po sobie ale z drugiej strony też to słabe jest. Dokładnie znam ten typ klienta. Ja zaczynałem z biznesem to się godziłem na takich a teraz mówię im... dobranoc
Opublikowano 2 września 20222 l Jeszcze się poważnie zastanowię nad tym disnejem xD Na razie pozbyłem się N, a na Prime jeszcze jest multum dobrego contentu bez twerkujacych fion Artykuł o CGI ciareczki. Jakbym czytał swoje pierwsze lata prowadzenia projektów w agencjach digital marketingowych.
Opublikowano 2 września 20222 l 55 minut temu, Shankor napisał: Także ten.. daj spokój, jak pierwszy odcinek jako tako dawał radę, tak po drugim i trzecim robi się żenująco śmiesznie
Opublikowano 2 września 20222 l Disneyowe garnitury próbują wyjść ponad serwowanie contentu "tylko białym mężczyznom" ale wyjdzie im to bokiem i nie mogę się doczekać jak to wszystko jebnie. Dobrze, że jeszcze jakoś dociągnęli Thanosa ale już im zaczęło odpierdalać wcześniej.
Opublikowano 9 września 20222 l Tak sobie oglądałem kilka tych seriali Marvela. O ile jak wyszedł Loki to formuła wydawała się interesująca - MCU w mini wersji, tak teraz She Hulk nawet mi się nie chce odpalać. Pewni zobaczę odcinek czy dwa dla formalności… Odpadłem na Moonknight i Ms Marvel. Z kolejnych chyba tylko Lokiego dwa zobaczę, a jak będzie trzeba to jakaś kompilacje odcinków/scen z seriali przed filmami MCU (strzelam, że coraz bardziej będą na serialach w MCU polegać). Rozumiem, że D+ tylko Marvelami i SW stoi i na tym robi hajs ale co za dużo…
Opublikowano 13 września 20222 l dobry motyw z Rodziną Soprano w czwartym odcinku she-hulk xd sam fakt, że disney "zareklamował" hbo
Opublikowano 13 września 20222 l Tutaj to w ogóle jak ktoś nie oglądał The Sopranos, a ten motyw w tej części jest BARDZO CIĘŻKI, bo to wypuścili najbardziej poważne spoilery serialu. Spoilery dotyczą: Spoiler Śmierć Ady i Christophera No trochę to spierdolone. Mogli dać coś innego, niż właśnie te motywy.
Opublikowano 13 września 20222 l Ogólnie spoilery seriali czy innych tworów w serialach/filmach powinny być karalne. Jak spoiler z LOSTów w pierwszym odcinku Arrowa
Opublikowano 14 września 20222 l Jezu, co za kupsztal parujący odpadłem chyba po drugim odcinku jak zrobili z psychopaty Blonksy'ego comic relief ze śmiesznym głosem. Kiedy myślisz, że MCU nie zrobi większego kasztana od eternalsów czy nowego thora wtedy na koniu wjeżdża mecenas she-hulk z woke guwnem i heheszkami. I pomyśleć, że kiedyś na nowego marvela czekało się z wywieszonym jęzorem. U mnie następny przystanek to avengersi w 2025, nie mam już siły do tych seriali.
Opublikowano 14 września 20222 l Ja odpadłem po dwoch odcinkach, jak bedzie całość, to tylko sprawdze cameo Daredevila.
Opublikowano 14 września 20222 l She-Hulk nie da się oglądać. Trzeci odcinek to już tylko na podglądzie przewinąłem żeby zobaczyć czy ktoś ciekawy się pojawia.