Farmer 3 288 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 No to kurwa niefajnie Liczyłem, że F&WS dostarczą odcinki na poziomie drugiego Kapitana (to wciąż najlepszy film marvela wg mnie). 1 Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Przesadzają, wszystko na takim samym poziomie jak reszta uniwersum. To nigdy nie były produkcje porywające scenariuszem. Biją się po mordach i o to chodzi. Cytuj
Rudiok 3 415 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 No ale F&W to faktycznie kupsztalek. Jedyny plus to bromance między Buckym a Samem, "nowy" Kapitan bo przynajmniej emocje wzbudzał, plus kilka scen walk i przedostatni odcinek, który ma dobre tempo i wplecione różne emocje. A poza tym słabo, drętwe dialogi, historia z dupy, laska na czele Flagsmashers totalnie bezpłciowa a to co zrobili z Sharon to nóż się w kieszeni otwiera a Peggy w grobie przewraca WandaVision wyszło genialnie, tutaj jest w porywach 5/10. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 2 godziny temu, Rudiok napisał: No ale F&W to faktycznie kupsztalek. Jedyny plus to bromance między Buckym a Samem, "nowy" Kapitan bo przynajmniej emocje wzbudzał, plus kilka scen walk i przedostatni odcinek, który ma dobre tempo i wplecione różne emocje. A poza tym słabo, drętwe dialogi, historia z dupy, laska na czele Flagsmashers totalnie bezpłciowa a to co zrobili z Sharon to nóż się w kieszeni otwiera a Peggy w grobie przewraca WandaVision wyszło genialnie, tutaj jest w porywach 5/10. Plusem, mega ważnym plusem, wręcz wyznacznikiem tej ,,jebitnej jakości", dla serialu "Falcon i Zimowy Żołnierz" oraz dla innych dzieł małoekranowych z MCU, zawsze były, są i będą efekty wizualne i choreografia tudzież inscenizacja walk / potyczek postaci, która wykorzystuje dość szeroko przestrzeń wokół bohaterów: pierwszo i drugoplanowych. To działa w każdym z widowisk Kinowego Uniwersum Marvela; to się po prostu sprawdza. 50 minut odcinka serialu wygląda jak 50 minut filmu MCU, np. "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz (2014)" etc. Poza tym fabuła w takowych małoekranowych cudeńkach Marvela, cóż, bywa koślawa, zagmatwana, dość szeroko odchodząca od pierwowzoru komiksowego. Popatrzmy na finał "Falcon i Zimowy Żołnierz": Sharon Carter Spoiler , która niedługo, kurka balans, dowie się wszystkiego o USA. Sharon będzie znała tajemnice, których nigdy. za Chiny Ludowe i wszystkie atomy we Wszechświecie, nie zdobędą NSA, CIA, FBI. Wnuczka Peggy stanie się mega-hiper-super-duper potężnym złolem! O ironio! A żeby tak kończyć serial, taką właśnie gadką. Summa summarum, nie wyglądało to dobrze. Również i ja oceniłem "FATWS" na: 5/10. Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Tylko spytam: Spoiler Czy Sharon jest wnuczką Peggy ORAZ Steve'a Rogers'a? Bo rozumiem, że to jest rzeczywistość gdzie prawdziwy kapitan nie wrócił, a został w przeszłości z Peggy i się zestarzał. Cytuj
Rudiok 3 415 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Godzinę temu, Shankor napisał: Tylko spytam: Pokaż ukrytą zawartość Czy Sharon jest wnuczką Peggy ORAZ Steve'a Rogers'a? Bo rozumiem, że to jest rzeczywistość gdzie prawdziwy kapitan nie wrócił, a został w przeszłości z Peggy i się zestarzał. W MCU Sharon jest siostrzenicą Peggy. Cytuj
Parannana 9 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 A to Sharon z tego serialu nie ma być czasami Spoiler Skrullem i podbudową pod Secret Wars? Cytuj
McDrive 3 139 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 Chyba znalazłem osobę pracującą przy scenariuszu F&WS Cytuj
funditto 677 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 (edytowane) Pierwszy odcinek Lokiego świetny. Jak utrzymają poziom to będzie to jedna z lepszych rzeczy w całym MCU Edytowane 9 czerwca 2021 przez funditto Cytuj
McDrive 3 139 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 18:31, funditto napisał: Pierwszy odcinek Lokiego świetny. Jak utrzymają poziom to będzie to jedna z lepszych rzeczy w całym MCU Potwierdzam. Trochę jakby ktoś z twórców dużo grał w Control. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 nudny ten loki. Pierwszy odcinek fajny a potem meh. Ale muzyczka jest luksja Cytuj
funditto 677 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Czwarty odcinek to akurat była petarda Cytuj
McDrive 3 139 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 OK... Czyli Loki 2 teraz pewnie dopiero po drugim Strange-u, bo innej opcji nie widzę. Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 No ten tego Liczyłem, że pociągną wątek z Czarnej Wdowy, ale to chyba gdzie indziej w takim razie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Jeśli będzie przypominał run Fracttiona i nie podłącza to pod idee multiversum to będzie git. NO i żeby Kate była jak Kate z komiksów Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Mam nadzieje, że to sie potwierdzi https://thedirect.com/article/hawkeye-vincent-donofrio-daredevil-marvel-return-rumors-trailer Cytuj
Colin 1 995 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 18 godzin temu, Square napisał: No ten tego Liczyłem, że pociągną wątek z Czarnej Wdowy, ale to chyba gdzie indziej w takim razie. to chyba pociągną w solówce Yeleny, w sumie zasługuje na film bo i tak już czarną wdowę zdominowała. a serial fajny będzie, takie rozkoszne pegi3 żeby w święta w piżamce całą rodziną sobie obejrzeć kurna Rogers the Musical, to by miało moc. Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 No słabo się to prezentuje, ale i tak się sprawdzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi