Opublikowano 5 grudnia 20213 l Dwa pierwsze odcinki Hawkeye jak na razie lepsze niż cały sezon Falcona.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Jak Hawkeye to jest najlepsze co w tych serialach wyszło. Wanda - po odpuszczenie sobie sitcomowości to stał się kolejne Marvelowe nic. TFATWA - I prefer not to speak What if? - widziałem jakieś pojedyncze scenki na YT i wyglądało jak coś wątpliwej jakości Loki - po raz trzeci historia że "hej, ten Loki to chyba nie jest zły" Hawkeye to takie 6+/10, ale to i tak wysoko w porównaniu do konkurencji
Opublikowano 11 grudnia 20213 l What if >>> Loki >>> Wanda >>> Mazurska noc kabaretowa >>> Patostreamy >>> Falcon i przydupas. Hawkeye póki co orbituje blisko miejsca drugiego, zobaczymy co dalej.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Ku.rwa a jednak istnieja ludzie co beda ogladac te wszystkie seriale od marvela od a do z...
Opublikowano 11 grudnia 20213 l 11 minut temu, Mejm napisał: Ku.rwa a jednak istnieja ludzie co beda ogladac te wszystkie seriale od marvela od a do z... co zapewnia rozrywke takim boomerom jak Ty? Bo już wiem, że nie produkcje marvela i muzyka królowej Leosi
Opublikowano 11 grudnia 20213 l 12 minut temu, Shen napisał: co zapewnia rozrywke takim boomerom jak Ty? Nie zrozumiesz synek
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Ja sobie dałem spokój z tymi marvelami gdzieś w okolicy końcówki Lokiego bo wtórne straszliwie. no ale niestety, jestem frajerem na zrzędliwych staruszków z łukami. I nie mówię tutaj o @Mejm
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Hawkeye mnie pozytywnie zaskoczył, po zwiastunach obstawiałem szajs, ale na razie po tych 4 odcinkach jest dobrze.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l 13 godzin temu, Mejm napisał: Nie zrozumiesz synek Nie figaruj, tylko odpowiadaj rzeczowo i szczegółowo na zadane pytanie.
Opublikowano 15 grudnia 20213 l W piątym odcinku Hawkeye jest Spoiler Kingpin, Spoiler ale tylko na zdjęciu. Także czekamy na szósty.
Opublikowano 15 grudnia 20213 l 5 godzin temu, Square napisał: W piątym odcinku Hawkeye jest Ukryj zawartość Kingpin, Ukryj zawartość ale tylko na zdjęciu. Także czekamy na szósty. Spoiler ale ten którego wszyscy chcą?
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Masorz, mam nadzieje, że trolujesz, bo Spoiler Duncan nie żyje od 9 lat przecież.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l 2 godziny temu, Square napisał: Masorz, mam nadzieje, że trolujesz, bo Pokaż ukrytą zawartość Duncan nie żyje od 9 lat przecież. Coś mi styki zwarło i zapomniałem o tej kreacji