Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Skoro w końcu nauczyłem się przechodzić grę, to podzielę się tipami.

Przede wszystkim ten filmik mi sporo pomógł

Spoiler

Do tego zmieniłem podejście do gry. 
Mocniej skupiłem się na obserwowaniu przeciwników i za mega priorytet postawiłem nie dać się niczym trafić. Wcześniej za mocno skupiałem się na swoich atakach. 

Do tego znacznie więcej zacząłem używać ataków z dasha i lepiej zrozumiałem jak słabi są zwykli przeciwnicy bez żółtej bariery. 

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

CZEZKY A TLOU Z WŁĄCZONYM OBRAZEM CZY TYLKO NA SŁUCH?

• xd I co, było warto @Dave Czezky tak zagrywać z forumowiczami wrzucając teasery losowania i grać pieśń rozczarowania na nerwach współużytkowników jak na bałałajce? Teraz oni zagrają na Twoich, wi

• Po latach early accessu, hype'owany jak nic innego Hades w końcu jest na konsolach. Jak na razie tylko na Switchu, ale tak dobrze się składa, że to idealna gra na tę konsolę. Struktura żwawego rogalik

Opublikowano

Są jakieś plany, nie wiem, nowe bronie, lokacje, czy coś? Czy porzucili już grę i robią co innego?

Opublikowano

Jeśli coś kupię w mirror of night to zostaje to na zawsze czy jest aktualne tylko na nastepną próbę?

Opublikowano
16 minutes ago, Ken Adams said:

Jeśli coś kupię w mirror of night to zostaje to na zawsze czy jest aktualne tylko na nastepną próbę?

Na zawsze, ale za opłatą jednego klucza można zresetować i wydać czerń na nowo. 

Opublikowano

A to fajnie. Kupiłem sobie podwójny dash i od razu lepiej.. dotarłem dwa razy do Meg i tyle o tym pozamiatała mną jak szmatką nawet nie widziałem co i jak. Na dzisiaj wystarczy..

Opublikowano
W dniu 17.05.2021 o 09:32, Faka napisał:

Są jakieś plany, nie wiem, nowe bronie, lokacje, czy coś? Czy porzucili już grę i robią co innego?

Nic nie wiadomo. Supergiant Games nie wydali nigdy w przeszlosci DLC do swoich gier. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przeszedlem. za 25 razem. zeby przejsc dead cells meczylem sie 50h. 

dodam od siebie, ze bardziej wlasnie podobal mi sie dead cells, byl trudniejszy i smieszniejszy i w ogole jakis taki. 

w hadesie podobala mi sie ta mitologiczna otoczka ale to w sumie tyle. 

tak czy inaczej swietna gra

Opublikowano

na PS4/5 też wychodzi tego samego dnia

fajnie, więcej ludzi pozna tego sztosa

Edytowane przez Ludwes

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wróciłem ponownie, bo w sumie nie grałem od maja

dzisiaj mi stuknęło 100h w tym tytule (od wczoraj najebałem w to 7h)

chora gra, a za dwa tygodnie podejrzewam, że pełno ludzi będzie tą grą tak zachwycona jak ja; niektórzy pewnie nie zdają sobie sprawy, że to goty 2020, hehe

no jestem tak pochłonięty Hadesem, że też chyba ściągnę tę wersję z game passa tylko po to, żeby wbić kolejnego calaka :pawel:

Opublikowano
13 minut temu, Ludwes napisał:

wróciłem ponownie, bo w sumie nie grałem od maja

dzisiaj mi stuknęło 100h w tym tytule (od wczoraj najebałem w to 7h)

chora gra, a za dwa tygodnie podejrzewam, że pełno ludzi będzie tą grą tak zachwycona jak ja; niektórzy pewnie nie zdają sobie sprawy, że to goty 2020, hehe

no jestem tak pochłonięty Hadesem, że też chyba ściągnę tę wersję z game passa tylko po to, żeby wbić kolejnego calaka :pawel:

Hades juz na wishliscie na ps storze. Na steamie pogralem troszke, ale to jednak trzeba grac na padzie i konsolce <3

Opublikowano

extreme measures 4 :obama:

miałem takiego dojebanego builda (łuk z aspektem Rama, specjal Zeusa na którymś tam levelu, szansa na podwójne trafienie, plus legendarny boon od niego), a i tak serce waliło jak pojebane

no ale dałem radę, hehe

i jeszcze ta muzyka, damn

Opublikowano

ja dobilem do 20 ciepelka i chyba z 15 wygranych pod rzad i teraz po przerwie sie cykam, bo moglbym statsy zjebac ;/

Opublikowano

to weź sobie ustaw na moment powrotu mniejsze cieplo

ja tak zrobiłem i mam teraz ponad 40 wygranych z rzędu :pawel:

Opublikowano

Gierka wciąga niesamowicie. Nabite już mam z 40 godzin i wciąż bawi jak na samym początku. Jedyna udręka z robieniem tych paktów, bo sporo zależy od gadania z nimi, aż w końcu wskoczy odpowiedni dialog (po zrobieniu tego co trzeba zrobić rzecz jasna).

Opublikowano

Pytanko w Hadesie zabiłem pierwszego bossa później w tym nowym regionie umarłem i znów zaczynam w Tartarze, wiec za każdym razem muszę zabić wszystkich po kolei jak zginę i tak naprawdę grę trzeba przejść za jednym podejściem bez śmierci ?

Opublikowano
1 minutę temu, Banan91PL napisał:

Pytanko w Hadesie zabiłem pierwszego bossa później w tym nowym regionie umarłem i znów zaczynam w Tartarze, wiec za każdym razem muszę zabić wszystkich po kolei jak zginę i tak naprawdę grę trzeba przejść za jednym podejściem bez śmierci ?

No przecież to Rogalik :teehee: