Opublikowano 10 maja 20213 l Skoro w końcu nauczyłem się przechodzić grę, to podzielę się tipami. Przede wszystkim ten filmik mi sporo pomógł Spoiler Do tego zmieniłem podejście do gry. Mocniej skupiłem się na obserwowaniu przeciwników i za mega priorytet postawiłem nie dać się niczym trafić. Wcześniej za mocno skupiałem się na swoich atakach. Do tego znacznie więcej zacząłem używać ataków z dasha i lepiej zrozumiałem jak słabi są zwykli przeciwnicy bez żółtej bariery.
Opublikowano 16 maja 20213 l W dniu 15.05.2021 o 17:01, Rozi napisał: https://www.eurogamer.net/articles/2021-05-15-hades-ps4-rating-spotted Z A J E B I S C I E ! Ale i tak wolałbym wersję na Xboxa aby odpalać sobie szybki run w quick resume Ale nie ma co narzekać i biorę w ciemno.
Opublikowano 17 maja 20213 l Ciekawe czy będzie pudło. Tylko nie z LRG, wolę normalnie w sklepie kupić.
Opublikowano 17 maja 20213 l Są jakieś plany, nie wiem, nowe bronie, lokacje, czy coś? Czy porzucili już grę i robią co innego?
Opublikowano 17 maja 20213 l Jeśli coś kupię w mirror of night to zostaje to na zawsze czy jest aktualne tylko na nastepną próbę?
Opublikowano 17 maja 20213 l 16 minutes ago, Ken Adams said: Jeśli coś kupię w mirror of night to zostaje to na zawsze czy jest aktualne tylko na nastepną próbę? Na zawsze, ale za opłatą jednego klucza można zresetować i wydać czerń na nowo.
Opublikowano 17 maja 20213 l A to fajnie. Kupiłem sobie podwójny dash i od razu lepiej.. dotarłem dwa razy do Meg i tyle o tym pozamiatała mną jak szmatką nawet nie widziałem co i jak. Na dzisiaj wystarczy..
Opublikowano 18 maja 20213 l W dniu 17.05.2021 o 09:32, Faka napisał: Są jakieś plany, nie wiem, nowe bronie, lokacje, czy coś? Czy porzucili już grę i robią co innego? Nic nie wiadomo. Supergiant Games nie wydali nigdy w przeszlosci DLC do swoich gier.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l przeszedlem. za 25 razem. zeby przejsc dead cells meczylem sie 50h. dodam od siebie, ze bardziej wlasnie podobal mi sie dead cells, byl trudniejszy i smieszniejszy i w ogole jakis taki. w hadesie podobala mi sie ta mitologiczna otoczka ale to w sumie tyle. tak czy inaczej swietna gra
Opublikowano 13 czerwca 20213 l na PS4/5 też wychodzi tego samego dnia fajnie, więcej ludzi pozna tego sztosa Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ale będę grał w quick resume i w końcu na 65 tv a nie 5,5 switch lite
Opublikowano 30 lipca 20213 l wróciłem ponownie, bo w sumie nie grałem od maja dzisiaj mi stuknęło 100h w tym tytule (od wczoraj najebałem w to 7h) chora gra, a za dwa tygodnie podejrzewam, że pełno ludzi będzie tą grą tak zachwycona jak ja; niektórzy pewnie nie zdają sobie sprawy, że to goty 2020, hehe no jestem tak pochłonięty Hadesem, że też chyba ściągnę tę wersję z game passa tylko po to, żeby wbić kolejnego calaka
Opublikowano 30 lipca 20213 l 13 minut temu, Ludwes napisał: wróciłem ponownie, bo w sumie nie grałem od maja dzisiaj mi stuknęło 100h w tym tytule (od wczoraj najebałem w to 7h) chora gra, a za dwa tygodnie podejrzewam, że pełno ludzi będzie tą grą tak zachwycona jak ja; niektórzy pewnie nie zdają sobie sprawy, że to goty 2020, hehe no jestem tak pochłonięty Hadesem, że też chyba ściągnę tę wersję z game passa tylko po to, żeby wbić kolejnego calaka Hades juz na wishliscie na ps storze. Na steamie pogralem troszke, ale to jednak trzeba grac na padzie i konsolce <3
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l extreme measures 4 miałem takiego dojebanego builda (łuk z aspektem Rama, specjal Zeusa na którymś tam levelu, szansa na podwójne trafienie, plus legendarny boon od niego), a i tak serce waliło jak pojebane no ale dałem radę, hehe i jeszcze ta muzyka, damn
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l ja dobilem do 20 ciepelka i chyba z 15 wygranych pod rzad i teraz po przerwie sie cykam, bo moglbym statsy zjebac ;/
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l to weź sobie ustaw na moment powrotu mniejsze cieplo ja tak zrobiłem i mam teraz ponad 40 wygranych z rzędu
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Gierka wciąga niesamowicie. Nabite już mam z 40 godzin i wciąż bawi jak na samym początku. Jedyna udręka z robieniem tych paktów, bo sporo zależy od gadania z nimi, aż w końcu wskoczy odpowiedni dialog (po zrobieniu tego co trzeba zrobić rzecz jasna).
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Pytanko w Hadesie zabiłem pierwszego bossa później w tym nowym regionie umarłem i znów zaczynam w Tartarze, wiec za każdym razem muszę zabić wszystkich po kolei jak zginę i tak naprawdę grę trzeba przejść za jednym podejściem bez śmierci ?
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Pytanko w Hadesie zabiłem pierwszego bossa później w tym nowym regionie umarłem i znów zaczynam w Tartarze, wiec za każdym razem muszę zabić wszystkich po kolei jak zginę i tak naprawdę grę trzeba przejść za jednym podejściem bez śmierci ? No przecież to Rogalik