Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 7 minut temu, Rozi napisał: Bardzo dobra gierka, ale są lepsze rogaliki. O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Proszę nie obrażać Transistorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam. The Binding of Isaac, chyba mój ulubiony rogalik. Ale Hades to 9/10, tutaj nie ma wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Jakieś 30h za mną i wciąż nie czuję nudy. Trochę przehajpowana gra przez singlowców, ktorzy bez fabuly zyć nie mogą. Dead cells gameplayowo lepsze imo, ale tu graficzka luksja. Nie lubię mobów w 3 i szczegolnie 4 biomie. Te pomieszczenia też jakies takie mehhh. Ogolnie dosyc szybko robi się prosto. Trzeba byc kaleka, zeby grac jeszcze z god mode 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 czołem inch, long time no see 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Odpocząłem kilka godzin i mi przeszło, jadę z rail gunem i wieżyczkami od Demeter, topi kurwy aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Niektóre bronie wydają się słabe, ale przy odpowiednich bonusach niszczą. No hit run railgunem. Można też dość łatwo grać czarami i zupełnie olać broń. Posejdon + 4 kryształy + dash reflect i gra jest stosunkowo łatwa jak na rogala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Jebać drugą fazę z Hadesem, elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Druga faza jest znacznie latwiejsza, bo nie przywoluje mobów. 10 minut temu, C1REX napisał: Można też dość łatwo grać czarami Casty w tej grze to easy mode, szczegolnie na aspekcie hery i beowulfa, gdzie np. nie trzeba jebac sie z mechaniką rzucania grając na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Tak, jest super łatwa, z tymi spowalniającymi wazami, czaszkami i laserem, łatwizna, grałem dupom i przeszedłem właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 To wyjmij pada z dupy i moze ci sie w koncu powiedzie. 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Lubie jak gra jest wymagajaca i zjawia sie taki mistrz gier dziecięcych i oznajmia ze gra jest zbyt prosta i on hadesa przechodzi na kierownicy. Cały na biało Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 No te czaszki trzeba nadupcza© jak najszybciej. Najgorzej jak przywoła jakieś mobki z armorem w 2giej fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ja to juz za wczasu z mysla o tym ide w dary ktore zadaja mocno armorowcom. Łuczniki najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 27 minut temu, messer88 napisał: No te czaszki trzeba nadupcza© jak najszybciej. Najgorzej jak przywoła jakieś mobki z armorem w 2giej fazie. To w pierwszej fazie i dlatego napisałem, ze jest trudniejsza. Jak ma sie pecha, to rzucą tego z tarczą i rydwan i jest wkurw, bo trzeba omijac ich ataki, ataki hadesa i novę czaszek Kocham tę grę, ale mega mnie wkurza jak wszystko tu spamuje i zasłania cały ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Też zawsze biorę, najlepiej jak na dashu będzie bonus do tego. Mnie najbardziej denerwują te z tarczą mobki. No gra super, dawno nie zrobiłem 30+ h w tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ja zbieram diamenciki to zawsze będzie więcej wpadać. Chociaż z początku gry to trochę ich wyjebałem bezmyślnie np na piosenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 po co rozwalać te czaszki? ja zawsze dashuje przez nie Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 1 hour ago, 20inchDT said: Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać. Gdzieś na YT ktoś doradzał, by zawsze skupiać się na EXP (czarne kryształy). Wszelkie bonusy pod to brać i generalnie myśleć o inwestowaniu w następne ucieczki, a nie tą aktualną. W 30h można mieć niemal całe lustro wymaksowane. Dodatkowo można nauczyć się zbierać kasę i kupować krew lub diament przed walką z Hadesem. Wymaksowanie wszystkich broni to sporo większy grind. Warto też sprawdzać sklepik obok kuchni i kawiarni, gdzie można dostać niezłe oferty na krew i ambrozję. No i nigdy nie zapominać o łowieniu ryb. Zwłaszcza na dalszych etapach gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Co daje łowienie ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 wymieniasz na itemki u kucharza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 I chyba jakiś quest jest jak się 25 złowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Hades za trzecia proba poszedl. I to z dwoma wskrzeszeniami. Ale jaki set mi sie trafil. Kluczowy okazal sie podwojny odskok , jakis dar ze wloczni nie trzeba sciagac spowrotem tylko wybucha i dar od afrodyty ktory powoduje zauroczeni ze typ cie wcale nie atakuje przez pare sekund No trzeba miec szczescie do losowanka nie ma to tamto. Bo za poprzednimi dwiema probami z hadesem nawet do drugiej tury nie doszedlem. Nawet nie wiedzialem ze jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Zadanie u Posejdona wymaga też złowienia ryby i pogadania z nim w tym samym runie. Oczywiście jak wbije się u niego 6 serduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi