Opublikowano 20 sierpnia 20213 l 7 minut temu, Rozi napisał: Bardzo dobra gierka, ale są lepsze rogaliki. O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam. The Binding of Isaac, chyba mój ulubiony rogalik. Ale Hades to 9/10, tutaj nie ma wątpliwości.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Jakieś 30h za mną i wciąż nie czuję nudy. Trochę przehajpowana gra przez singlowców, ktorzy bez fabuly zyć nie mogą. Dead cells gameplayowo lepsze imo, ale tu graficzka luksja. Nie lubię mobów w 3 i szczegolnie 4 biomie. Te pomieszczenia też jakies takie mehhh. Ogolnie dosyc szybko robi się prosto. Trzeba byc kaleka, zeby grac jeszcze z god mode 9/10.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Odpocząłem kilka godzin i mi przeszło, jadę z rail gunem i wieżyczkami od Demeter, topi kurwy aż miło
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Niektóre bronie wydają się słabe, ale przy odpowiednich bonusach niszczą. No hit run railgunem. Można też dość łatwo grać czarami i zupełnie olać broń. Posejdon + 4 kryształy + dash reflect i gra jest stosunkowo łatwa jak na rogala.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Druga faza jest znacznie latwiejsza, bo nie przywoluje mobów. 10 minut temu, C1REX napisał: Można też dość łatwo grać czarami Casty w tej grze to easy mode, szczegolnie na aspekcie hery i beowulfa, gdzie np. nie trzeba jebac sie z mechaniką rzucania grając na padzie.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Tak, jest super łatwa, z tymi spowalniającymi wazami, czaszkami i laserem, łatwizna, grałem dupom i przeszedłem właśnie.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Lubie jak gra jest wymagajaca i zjawia sie taki mistrz gier dziecięcych i oznajmia ze gra jest zbyt prosta i on hadesa przechodzi na kierownicy. Cały na biało
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l No te czaszki trzeba nadupcza© jak najszybciej. Najgorzej jak przywoła jakieś mobki z armorem w 2giej fazie.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Ja to juz za wczasu z mysla o tym ide w dary ktore zadaja mocno armorowcom. Łuczniki najgorsze.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l 27 minut temu, messer88 napisał: No te czaszki trzeba nadupcza© jak najszybciej. Najgorzej jak przywoła jakieś mobki z armorem w 2giej fazie. To w pierwszej fazie i dlatego napisałem, ze jest trudniejsza. Jak ma sie pecha, to rzucą tego z tarczą i rydwan i jest wkurw, bo trzeba omijac ich ataki, ataki hadesa i novę czaszek Kocham tę grę, ale mega mnie wkurza jak wszystko tu spamuje i zasłania cały ekran.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Też zawsze biorę, najlepiej jak na dashu będzie bonus do tego. Mnie najbardziej denerwują te z tarczą mobki. No gra super, dawno nie zrobiłem 30+ h w tydzień.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Ja zbieram diamenciki to zawsze będzie więcej wpadać. Chociaż z początku gry to trochę ich wyjebałem bezmyślnie np na piosenkę.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l 1 hour ago, 20inchDT said: Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać. Gdzieś na YT ktoś doradzał, by zawsze skupiać się na EXP (czarne kryształy). Wszelkie bonusy pod to brać i generalnie myśleć o inwestowaniu w następne ucieczki, a nie tą aktualną. W 30h można mieć niemal całe lustro wymaksowane. Dodatkowo można nauczyć się zbierać kasę i kupować krew lub diament przed walką z Hadesem. Wymaksowanie wszystkich broni to sporo większy grind. Warto też sprawdzać sklepik obok kuchni i kawiarni, gdzie można dostać niezłe oferty na krew i ambrozję. No i nigdy nie zapominać o łowieniu ryb. Zwłaszcza na dalszych etapach gry.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Hades za trzecia proba poszedl. I to z dwoma wskrzeszeniami. Ale jaki set mi sie trafil. Kluczowy okazal sie podwojny odskok , jakis dar ze wloczni nie trzeba sciagac spowrotem tylko wybucha i dar od afrodyty ktory powoduje zauroczeni ze typ cie wcale nie atakuje przez pare sekund No trzeba miec szczescie do losowanka nie ma to tamto. Bo za poprzednimi dwiema probami z hadesem nawet do drugiej tury nie doszedlem. Nawet nie wiedzialem ze jest xd
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Zadanie u Posejdona wymaga też złowienia ryby i pogadania z nim w tym samym runie. Oczywiście jak wbije się u niego 6 serduszek.