Jeez_PS 843 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 22 minuty temu, Koleś88 napisał: Tak, już ogarnięte odkryłem wszystkie bronie i już mogę ulepszać, chociaż ciągle ginę w 3-cien krainie. Ale nie poddaje się już chyba ponad 20 śmierci za mną. Spoko, pierwsze przejście to dopiero początek Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Jakieś rady na start? Moc Bogów jest różna w zależności od broni? Tzn chodzi mi o to, czy np. Ares będzie lepszy do miecza itp? Cytuj
Rtooj 1 625 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca (edytowane) Moce bogów nie wpływają indywidualnie na bronie, niezależnie od oręża dodają punkty obrażeń. Zdecydowanie na początku warto: - brać moce odbijania Ateny, - odskoki Posejdona albo Ateny, - jak najszybciej odblokowywać lustro i dodatkowe 3 życia oraz odskok, - obdarowywać wszystkich ale przede wszystkim szkieletorka, bo jego nagroda daje jeszcze dodatkowe 4 życie, - kupić jak najszybciej wędkę i łowić, - u budowlańca odblokować dodatkowe ilości kamieni za przejścia ponownie leveli tą samą bronią. Edytowane 6 marca przez Rtooj Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca O którego szkieletora chodzi i jak i gdzie kupić wędkę? Cytuj
Rtooj 1 625 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Kukła do ćwiczeń w miejscu gdzie dobierasz broń. A wędka pojawi się w pewnym momencie do kupienia u budowlańca. 1 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca W dniu 6.03.2024 o 08:13, Koleś88 napisał: O którego szkieletora chodzi i jak i gdzie kupić wędkę? Po prostu graj, odblokujesz wszystko co trzeba, nie ma nic ukrytego. I wygrywając, i ginąc coś odblokowujesz. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ok 30 prób ucieczki za mną i bodajże 3 potyczki z Hadesem, niestety we wszystkich poległem, chociaż raz podchodzilem do niego ze zdrowiem ponad 300pkt i trzema odrzuceniami śmierci, wtedy byłem najbliżej ale niestety, została mu żyletka życia. Cytuj
Rtooj 1 625 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Hades to bardzo trudny boss, jak źle dobrałeś set, albo miałeś pecha z upgrade'ami to zawsze może być niebezpieczny. Pociesz się że trzeba go pokonać tylko min. 10 razy ;] Cytuj
Bzduras 12 547 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Zawsze najlepiej planować run z myślą o walce z Hadesem. "Czy ten boon który przyda mi się teraz na grupę pokrak przyda się też w walce z pojedynczym bossem?" to podstawowe pytanie, które trzeba sobie zadawać po każdej potyczce, wtedy będzie Ci łatwiej na koniec. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Hades? Tarcza tarcza tarcza, najlepiej z dodatkowymi odbiciami, wzbogacona o pioruny. Do tego podwójny dash z obrażeniami. No i nauka jego ciosów. Po iluś razach wejdzie Cytuj
Rtooj 1 625 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 6 godzin temu, Rudiok napisał: Hades? Tarcza tarcza tarcza, najlepiej z dodatkowymi odbiciami, wzbogacona o pioruny. Do tego podwójny dash z obrażeniami. No i nauka jego ciosów. Po iluś razach wejdzie Każda broń odpowiednio "prowadzona" z odpowiednimi dopałkami się sprawdza. Dla mnie największym killerem wśró broni która robi tryb easy to łuk z naprowadzanymi strzałami za pierwszą trafioną, powiększona i dopalona paroma młotami jest śmiertelna i sprawia mnóstwo frajdy. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Mi najbardziej pasowały rękawice, tarczy nie lubiłem a tryb easy to karabin. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Hades padł po raz pierwszy pierwsze przejście Verattą. 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Każda broń odpowiednio "prowadzona" z odpowiednimi dopałkami się sprawdza. Dla mnie największym killerem wśró broni która robi tryb easy to łuk z naprowadzanymi strzałami za pierwszą trafioną, powiększona i dopalona paroma młotami jest śmiertelna i sprawia mnóstwo frajdy.Te naprowadzane strzały to od jakiegoś Boga się dostaje konkretnego, czy młotek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi