messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Dobry jest 3 aspekt na łuku Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) Szczury z tą trucizną mnie denerwują, jak jestem zatruty to panicznie biegam po planszy szukając źródełka do "odkażenia" - to jest fragment gry, którego najbardziej nie lubię. Zakochałem się w Spoiler śpiewie Eurydyki <3 Świetna gra, miałem od dawna na Switchu, ale na poważnie zacząłem grać (bo sobie przypomniałem) od czasu premiery na innych konsolach - wcześniej nie do końca rozumiałem zasady i wszystko było mega chaotyczne. Ale za to teraz, cud miód. Edytowane 19 sierpnia 2021 przez janol Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Po 7 h dotarłem do 3 swiata..wrescie bo myślałem że się zaciąłem. Boss w drugim świecie padł za pierwszym razem. Ale co mi siadł za bulid. Włócznia co odbijała się od 7 przeciwników, większe obrażenia od tyłu, odpychające ataki oraz jakiś epicki unik z tym samym efektem. Dla mnie zdecydowanie najlepsze to odpychanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Uciekłem z karabinem, dopakowany special x3 i nie było czego zbierać ze starego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Jak odblokować ten trzeci i czwarty aspekt broni? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Chyba trzeba po prostu więcej grać, ja mam 4 tylko na jednej broni, 3 na wszystkich dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 No niestety Ojciec mnie wyjaśnia jak chce, skurwysyn, już dwa razy do niego doszedłem, ehhhh. Ale odblokowałem aspekty, więc coś się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 56 minut temu, Hubert249 napisał: Jak odblokować ten trzeci i czwarty aspekt broni? zeby odblokować ostatni aspekt broni musisz wydać co najmniej 5 krwi tytanów na ulepszenie jej innych rodzajow i pogadać z odpowiednią osobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ukończone ponownie tym razem rękawicami i z całkowicie mocarnym buildem (6x dash + Poseidon + bonus damage z deflectem). Ostatni boss zabrał mi jakieś 60 HP. Nawet nie zwracałem zbytnio uwagi na ataki przeciwników bo i tak było wiadomo że padną za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Rękawice są po prostu OP Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Jestem za szczurkami. Lol z dopakowana tarcza i dmg ze skoku nawet podejsc nie zdazyly mozna powiedziec ze deptalem je jak karaluchy Wogole mam teraz tak dopakowany build ze tym razem bedzie mi szkoda jak umre Tym bardziej ze ladnie wyjasnilem tezeusza z przydupasem. A wczesniejsze dwie proby to raczej on mnie. Znaczy ten minetaur jest prosty ale tezeusz to kurwa bo blokuje. Jak narazie wszystkimi bronmi w sumie mi sie spoko gralo i dojde do teza bez problemu. Zginalem wczesniej jedynie z karabinkiem. Albo lewy biuld mi sie trafial albo nie ogarniam tej broni. No chujowa dla mnie. Tarcza chyba jak narazie najfajniejsza dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Hehe dopakownay build hehe Też podbiłem do Hadesa, buid idealny czułem się jak nomen omen młody Bóg i pizda. Tatko 5:0 Ja Rękawice są kapitalne na zwykłych przeciwników, ale jak przychodzi do starcia z przedostatnim i ostatnim bossem brakuje, mi tej kropki nad i. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 No ja wcale sie nie nastawiam ze pokonam hadesa za pierwszym razem. Dlatego napisalem ze bedzie mi smutno ze umre z takim kozak buildem fajnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Denerwuje mnie parka, bo tracę na nich wskrzeszenia Może muszę zacząć grać na spokojnie, metodycznie, a nie wpierdalać się w przeciwników, jak Ruscy w Sarajewo. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Z dobrym dashem można w nich wjeżdżać. ja się dziś wyłożyłem z dwoma resami na drugiej fazie starego bo się zbyt pewnie poczułem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Dobre jest 1x odrzucenie smierci regenerujace sie po kazdej arenie Hehe, Minetaur i Tezeusz: biegasz wokol zewnetrznej czesci areny, a Minotaur za toba i lejesz go czym tam masz przy okazji robiac uniki kiedy trzeba i biegajac tak w kolko. Jak minotaur padnie, to zabierasz sie sa Tezeusza juz standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ktoś już wcześniej zauważył, ale umknęło, bo było przed premierą na konsolach: zamiast skupiać się na tym, że komuś wypłacacie lepy to skupiajcie się na tym, żeby unikać ciosów. Mały, prosty hint, a pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ja polecam na nich od dionizosa ta pijacka mgle do rzucania. Byczek ma jakies uposledzone ruchy jak siedzi w tej mgle. Ladnie mozna go lać wtedy z bonusowym dmg za ciosy od tylu. Zreszta minetaur to lamus. Problematyczny jest tezeusz , szczegolnie pod koniec w fazie wkur.wienia. Jak sie wam dobrze uloza komnaty to moze sie najpierw trafic sam minetaur. Potem z tego co zauwazylem ma mniej hp w walce wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ma 3/4 paska, IMO całkowicie nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Warto uważać tam też jak macie aoe ataki, raz T oberwał przypadkiem za mocno i miałem dwóch bossów plus jego boski summon chuja na ekranie było widać prawdę mówiąc co do boonów raz trafiłem na taki co regeneruje hp kiedy jesteśmy już bez resa. 2 minuty temu, Rozi napisał: Ma 3/4 paska, IMO całkowicie nieopłacalne. Imo warto go sklepać zawsze tym bardziej jeśli jest w pokoju z czymś co Cię interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) Po klikunastu godzinkach jestem zachwycony. Znów czuje ten kręcący mnie w giereczkach impuls: "a chvj to jeszce raz", "no dobra, ostatni run i konczę" i tak leci Artystycznie to sztosik, że nie mam słów. Design świata, postaci, głosy, nawet polskie tłumaczenie, no cudnie się to chłonie i wciąż mało. A najlepsze, że w sumie to drugi na poważnie przeze mnie ogrywany rogal (pierwszym było ChoM). Więc nie kozaczę, cierpliwie ciułam i napawam sie tym cudownym uczuciem stopniowego nabierania poweru i doświadczenia. A wszystko funduje pan spencer, nie może byc lepiej Jak na razie najgorzej idzie mi z łukiem, najlepiej włócznia i karabin. Czyli pewnie znając życie to napiszecie, że łuk jest król i absolutnie OP, a włócznia i karabin to guvna obesrane dla lamusów Edytowane 19 sierpnia 2021 przez dee Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ubiłem kurwę brodatą, w końcu. Poszedłem w boony od Demeter, grałem włócznią z dopakowanym pierwszym aspektem, criticale zwiększone o obrażenia, zwiększone prawdopodobieństwo criticala przy powrocie rzuconej włóczni, no i brało pedałowi po prawie 300 hp jak weszło. Dodatkowo miałem 40% szans na Mark, odbijająca się włócznię na grupy wrogów i szybkość postaci zwiększoną o 30%. Na zwykłym ataku mrożenie i atak w dashu, ale to nic nie pomagało, a w ostatniej walce czasami ciężko mi było uciec od ataku obrotowego. Jestem zadowolon. Nie wiem jak go pokonam kolejne 10 razy, no ale będę próbował XD Chociaż i tak najbardziej istotne jest nie tracić wskrzeszeń na T&M. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 W sumie to Czezky dobrze napisał, raz ich zbijesz to ich za każdym razem potem pokonasz o ile nie masz jakoś mało hp. Czasami to gorzej jest dojść do nich nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 9 godzin temu, dee napisał: Po klikunastu godzinkach jestem zachwycony. Znów czuje ten kręcący mnie w giereczkach impuls: "a chvj to jeszce raz", "no dobra, ostatni run i konczę" i tak leci Artystycznie to sztosik, że nie mam słów. Design świata, postaci, głosy, nawet polskie tłumaczenie, no cudnie się to chłonie i wciąż mało. A najlepsze, że w sumie to drugi na poważnie przeze mnie ogrywany rogal (pierwszym było ChoM). Więc nie kozaczę, cierpliwie ciułam i napawam sie tym cudownym uczuciem stopniowego nabierania poweru i doświadczenia. A wszystko funduje pan spencer, nie może byc lepiej Jak na razie najgorzej idzie mi z łukiem, najlepiej włócznia i karabin. Czyli pewnie znając życie to napiszecie, że łuk jest król i absolutnie OP, a włócznia i karabin to guvna obesrane dla lamusów E tam, pierwszy raz przeszedłem włócznią, później łukiem No, od Demeter są bardzo mocne perki Też z tego, co zauważyłem, to gra skaluje ilość przeciwników. Grasz szybką bronią np. włócznią, to masz dużo przeciwników na ekranie, grasz wolną np. tym mieczem z początku gry, to masz mniej przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Raczej tak nie jest że wybór broni ma wpływ na ilość mobków. Może sobie wziąłeś coś od Chaos i miałeś czasową klątwę przez X pomieszczeń. Albo podkręciłeś heatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi