Skocz do zawartości

Słuchawki do PS5

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

Edytowane przez Durr
Opublikowano
19 godzin temu, Durr napisał:

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

U mnie Pulse działają po podłączeniu dongla do TV, ale zastrzegam że mam TV Sony.

Opublikowano

Cześć Forumowicze,

przeczytałem cały wątek, ale rozwiązania nie znalazłem, więc proszę o pomoc.

Szukam słuchawek nausznych, bezprzewodowych, kompatybilnych  z PS5( w trybie bezprzewodowym), obsługujących dźwięk 3d, z mikrofonem w dowolnej formie (wbudowany lub na patyku), z wysokiej jakości materiałów, z naciskiem na wygodę (miękkie i duże słuchawki) do kwoty 500 pln. Biorę pod uwagę również opcję przewodową. 
Czy może ktoś polecić konkretne modele?

Pozdrawiam

• Minusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, gnom napisał:

Tak. Sztuczna skora zlazi z palaka i nausznikow.

Ja zamówiłem skórzane zamienniki z ali za grosze i wyglądają jak nowe :)

Teraz dodatkowo mam te najnowsze więc stare są odłączone do TV lub PC :)

Opublikowano

Może ma ktoś jakiś godny do polecania uchwyt, zaczep aby słuchawki ( oryginalne do Sony ) w trakcie spoczynku jakoś ułożyć aby się nie walały po podłodze w trakcie ładowania ? Szukam i szukam i jakoś sam wybrać nie potrafię nic.

• Minusik 1
Opublikowano

Pytanie do posiadaczy oryginalnych zestawów słuchawkowych PS. W którym porcie macie wpięte adaptery, przód czy tył? Zauważyłem że adapter wpięty w tylnym porcie PS5 od 3D Pulse jest gorący, zastanawiam się czy nie wpłynie to na jego żywotność. 

Opublikowano

Ja mam podpięty z tyłu. Z tym, że nie sprawdzałem tego czy się grzeje. Myślę jednak, że temperatura jest dopuszczalna i nie wpłynie na żywotność tego adaptera. Tam znowu nie ma jakiś bardzo wysokich stopni.

Opublikowano

Przecież to normalne że z tyłu będzie się nagrzewał jak tamtędy oddawane jest ciepłe powietrze z konsoli.

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Całe szczęście, bo wtedy bym nie mógł używać przedłużacza, który mam od czasów PS3 :)

Opublikowano

Ja mam podłączony z przodu adapter Creative BT-W3 bezpośrednio pod USB-C i zauważyłem, że czasem się wyłącza po jakiejś chwili albo nie zawsze uruchamia z konsolą... Po wpięciu pod USB-A, za pomocą załączonej przejściówki, nie ma tego problemu.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka