Skocz do zawartości

Słuchawki do PS5

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, wiem że te całe 3D działa na każdych słuchawkach. 

Ktoś tu wcześniej zarzucił filmik z prezentacją czegoś takiego i gdyby tak pięknie to działało załóżmy w Residencie to gacie pełne. 
Na razie to taki patent na poziomie żyroskopu z sixaxisa-1(developerowi) na 100 będzie się chciało to wykorzystać. 

Edytowane przez addhoc
Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi, to w DeS szału nie było, zdecydowanie lepszy dźwięk miałem na swoim domowym kinie 5.1. Natomiast Returnal to inna bajka, chciałoby się grać tylko na słuchawkach.

Opublikowano

Naprawdę już nie kupię nigdzie SteelSeries Arctis 7P  ? Nawet nie minęło pół roku od premiery :blink: 

Bo do 3D Pulse nie mam przekonania, mam uraz do pękających i rozpadających  starych Goldów jak i do Platinum, które po roku reklamowałem.

Opublikowano
16 minut temu, Oldboy napisał:

Naprawdę już nie kupię nigdzie SteelSeries Arctis 7P  ? Nawet nie minęło pół roku od premiery :blink: 

Bo do 3D Pulse nie mam przekonania, mam uraz do pękających i rozpadających  starych Goldów jak i do Platinum, które po roku reklamowałem.

Sa biale i czarne dostepne przeciez na stronie ss. Przed chwila sprawdzalem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam SteelSeries arctis 7p i ostatnio testowałem pulse 3D. I arctisy o niebo wygodniejsze, nie poci się tak ucho w nich i mikrofon znacznie lepszy. Pulse3d cisna bardzo w głowę i uszy się pocą. Dzwiek jak dla mnie porównywalny ale mikrofon w pulse3d dupy nie urywa.

• Plusik 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolega pożyczył mi PS5 z Pulse 3D. Pamiętam, że u niego śmigały te słuchawki, a u mnie nie chcą się sparować. Próbowałem resetować adapter i słuchawkach z kombinacją 'chat' + 'volume+' i włączenie słuchawek trzymając te przyciski. Nic nie pomogło. Słuchawki i adapter świecą się na biało tak jakby były sparowane, ale nie mam ich w ustawieniach wyjścia/wejścia dzwięku.

Miał ktoś podobny problem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy jest jakaś opcja by poprawić dźwięk w tych dedykowanych Pulsach? Defaultowo  jest to dość słaby poziom i strasznie brakuje equalizera. Nie wiem czy to tylko kwestia słabego basu ale te słuchawki grają jak dla mnie bardzo przeciętnie.

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Jest też te pięć profili predefiniowanych w opcjach dźwięku

Sprawdzałem i nic to nie zmieniło. Wszędzie pisali i recenzowali, że są na poziomie tych oficjalnych od Xboxa ale to jest autentycznie ściema. Kosmiczna różnica jak dla mnie.

Opublikowano

No dla mnie mocne niskie tony są akurat wadą, nie lubię bo mnie głowa po 1h napierdala. Tutaj mi pasuje ich wyważenie, w takim Returnalu wolałem grać w słuchawkach bo słyszałem wszystko jak trzeba. Dopiero na słuchawkach zacząłem wyłapywać dźwięki których nie słyszałem na normalnym nagłośnieniu. Druga sprawa jest taka że audiofilem też nie jestem i za 400zł otrzymałem produkt który spełnia moje oczekiwania.

Wiadomo że nie każdemu będą pasować.

• 2 tygodnie później...
Gość Kraboburger_SpongeBoba
Opublikowano

499zł za headsety bezprzewodowe do Ps5, z tym dzynglem emitującym sygnał? Łej Panie, ciężko będzie mi wydać tyle za taki sprzęt... Chociaż... Ktoś z Was używa tego podczas grania? Czy takowe słuchawki działają tylko i wyłącznie do kosnoli Ps5? Rozumiem, że bezprzewodowe headsety do Ps5, i to nauszne, czy też kompatybilne do tego nextgenu, są to tylko te słuchawki, o których rozmawiamy? 

https://m.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/sony-sluchawki-ps5-pulse-3d-wireless-headset.bhtml?gclid=CjwKCAjwjdOIBhA_EiwAHz8xm_hd4t8Lw2O-ll9N0x_QKjpERB3mL0OXKOk9IUh49-pIX2KI-PtuaRoCJdEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Opublikowano

Też się zastanawiam czy warto wyłożyć te 5 stówek na Pulse'y. Aktualnie korzystam z Logitech G Pro X podłączonych do kontrolera. Dźwięk nie jest jakiś absolutnie tragiczny, ale też w porównaniu z ich brzmieniem na PC jest to przepaść.