Opublikowano 20 czerwca 20222 l Jestem na tyle zadowolony z Pulsów, że, o ile nie będzie jakieś rewolucji w dźwięku (a nie będzie) to nawet noise cancelling nie przekonuje mnie do kupna. Zresztą Pulsy całkiem fajnie tłumią
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Ja chyba po większym namyślę wybiorę AUDEZE Penrose. Potrzebuje do pracy i konsolki, a dużo poradników jednak poleca Penrose zamist Arctis pro wireless tym bardziej, że aktualnie już nie mozna ich dostać w ludzkiej cenie od kiedy weszły te nowe dziwadła od steelseries Arctis Nova Pro Wireless. Do tego wywalam pewnie tą ekoskórę i wezme bardziej wygodne earpady: https://www.brainwavzaudio.com/products/ath-m50x-velour-earpads?variant=4827390085¤cy=EUR&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=EU Feed&utm_content=Velour Oval Replacement Earpads - Suitable for many Headphones&gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY7wX8QU3SV4lwti9dsVwhKo-jv1ineTlVwvRzxVjFu58AD7iLY2UmdxoCx38QAvD_BwE
Opublikowano 21 czerwca 20222 l Tylko wiesz ze takie słuchawki rozwiajają skrzydła dopiero na PC podłączone do zew karty dźwiękowej? Na ps5 to taka podstawa podstawy zmarnowany potencjał.
Opublikowano 21 czerwca 20222 l 10 minut temu, madhunt3r napisał: Tylko wiesz ze takie słuchawki rozwiajają skrzydła dopiero na PC podłączone do zew karty dźwiękowej? Na ps5 to taka podstawa podstawy zmarnowany potencjał. Ogólnie potrzebuje tego do pracy i konsoli - w przyszłości do gitary jak się sprawdzą do PC + karta dźwiękowa.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Autor https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/sluchawki-sony-pulse-3d-za-299-zl-w-ceneo/ Cana w jakiej powinny być od premiery
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Ta cena to trochę odlecieli. Wyglądają jak nieco lepsze Pulse, w dodatku chyba bardziej nastawione pod PC, gdzie można znacznie więcej konfigurować (no chyba, że preset można zapisać i działa na konsoli to spoko). Jest już kilka recek na YT i w sumie większość jest zgodna, że dźwięk za tą cenę mógłby być znacznie lepszy (nie zdziwiłbym się, gdyby to były minimalnie ulepszone Pulse).Caly czas czekam na jakiegoś godnego przeciwnika/następcę Astro A50, ale jakoś nie widzę tych H9, żeby miały im w czymkolwiek zagrozić.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 300 dolców? Czy oni na łeb upadli? Dalej trzeba jechać na nieśmiertelnej Siberi 800, a jak już umrze szukać używanych Arctis Pro Wireless....
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Panowie pytanie techniczne do słuchawek. Ziomek ma do sprzedania bezprzewodowe słuchawki gamingowe i zastanawiam się czy nie wziąć do ps5, jest faktycznie różnica w dźwięku w słuchawkach bezprzewodowych niż w takich podpinanych do pada? W sumie ze swoich jestem zadowolony, ale może bezprzewodówki podłączone do ps5 będą dawać lepsze efekty dźwiękowe. Chodzi mi czy, pomijając wygodę bezprzewodowych, jakość będzie lepsza niż z tych wpinanych do pada. Edytowane 29 czerwca 20222 l przez mario10
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Autor Ida w akcesoria dla blacharzy, tam wystarczy dodać RGBt+ i można kroić dodatkowo frajerów za produkt "premium"
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Nie mam nic przeciwko zapłaceniu za dobre słuchawki, wydałem 500$ na Airpods Max z których jestem megazadowolony, ale tutaj chyba po prostu nie warto. Noise cancelling w warunkach domowego grania nie wydaje się specjalnie przydatny, a jakość dźwięku nie jest przełomowa (wg recek na tubie), wręcz przeciwnie. Gdybym nie miał wcale słuchawek to rzecz to rozważenia. Ale wyrzucanie Pulsów lub czegoś porównywalnego mija się z celem
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Czyli sprzęt który sprzedać ma marka a nie wydajność. Nie wiem zaś co mieli w głowie projektanci, bo ten design przypomina raczej budżetowe HSy wrzucane do marketowych zestawów z akcesoriami niż produkt premium.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Też nie rozumiem kto wymyślił, że akcesoria gamingowe mają wyglądać jak odpustowe
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Mi się design podoba, lubię taką prostotę, bez zbędnych dupereli i wodotrysków. Ten oficjalny MS XBOX headset też wygląda fhooy generycznie i bardzo dobrze, bo to nie pokaz mody.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Godzinę temu, mario10 napisał: Panowie pytanie techniczne do słuchawek. Ziomek ma do sprzedania bezprzewodowe słuchawki gamingowe i zastanawiam się czy nie wziąć do ps5, jest faktycznie różnica w dźwięku w słuchawkach bezprzewodowych niż w takich podpinanych do pada? W sumie ze swoich jestem zadowolony, ale może bezprzewodówki podłączone do ps5 będą dawać lepsze efekty dźwiękowe. Chodzi mi czy, pomijając wygodę bezprzewodowych, jakość będzie lepsza niż z tych wpinanych do pada. no ale jakie te słuchawki ma konkretnie?
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Logitech g435. Ale też chodzi mi tez ogólnie czy lepiej działają bezprzewodowe czy takie do pada podłączane bo ja laik jestem w tym temacie. Kumpel mi mówił, że przez pada to nawet dobre głośniki brzmią słabo. Edytowane 29 czerwca 20222 l przez mario10
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Pewnie lepiej, ja bym psychicznie nie wytrzymał z kablem przy padzie do słuchawek. Jak Ty chcesz słuchawki tylko do PS5 to chyba warto obczaić te pulsy 3d za 299 co wyżej były wrzucane.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l No to dzięki za podpowiedź, ja się tak przyzwyczaiłem, że siadam wpinam pada i gram z reguły nie łażę, ale może by coś zmienić na lepsze
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Sony niezly odpust. Do tego brak odłączanego/chowanego mikro za 300 dolkow w 2022? Audeze/astro/arctis wirless dalej nie zagrożone. Sony odklejka mocna. Edytowane 29 czerwca 20222 l przez oFi
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Jak dla mnie bomba. Niech wprowadzają, a jak cena pulsów jeszcze spadnie to się kupi pulsy