Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No rozumiem, że za pewne rzeczy można zapłacić ale 1400zł za słuchawki do giercowania grubooo :reggie:

• Odpowiedzi 815
  • Wyświetleń 113,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

• Pojawiły się Pulsy w sklepach, co prawda wciąż w wyższej cenie niż detaliczna ale teraz tylko o 50zł, i dziś mam do odbioru. Będę porównywał do starych Goldów i Siberia 800. Nie liczę na jakość dźwiek

Opublikowano
19 minut temu, Paolo1986 napisał:

Może mają inne dodatkowe funkcje :kekw:

Funkcja wyglądania jak frajer pompka co dal 300dolkow za odpustowe słuchawki bez funkcji za 300dolkow :nosacz3:

Opublikowano

Wydaje mi się, że i tak lepiej kupić te słuchawki niż mamuta 6 bomb.

Opublikowano

No jak się trafi jakaś podobna promka to chyba też się skuszę :)

Opublikowano
On 6/29/2022 at 9:26 AM, Homelander said:

To jest prostota bez wodotrysków a nie to plastikowo-odpustowe coś

E2744DCE-3AD9-4AC9-9F46-77FB5DD85A3B.jpeg

Po Steelseries Arctis 7x z których jestem bardzo zadowolony to te bym kupił. Co to jest za model?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zwariowałem i kupiłem razery..

barracuda x 2022 bo przynajmniej dongiel nie zasłoni mi portu usb 

bateria niby 50h,blutóf też dali. na razie bez problemów

LD0005957251.jpg

Opublikowano
Ja zwariowałem i kupiłem razery..
barracuda x 2022 bo przynajmniej dongiel nie zasłoni mi portu usb 
bateria niby 50h,blutóf też dali. na razie bez problemów
LD0005957251.thumb.jpg.46d9d612b753422737896844cab44c18.jpg

Wydaje się ciekawa propozycja na ps5. Jak dźwięk na ps5 i mikrofon?
Opublikowano

dźwięk daję radę, działa z tym całym tempestem na ps5. mikrofon też daje rade. jak gadam to nie narzekają że cicho albo że przerywam. 

jeszcze ich nie ładowałem :D

Opublikowano

Masz porównanie z 3D Pulse Sony do PS5? Ja kupiłem je niedawno i grają nieźle, ale chciało by się lepsze. Ciekawe czy byłby progres.

Opublikowano

Cenowo i designem spoko stoją, w dodatku da się je również podpiąć pod XSX, ciekawe jak się mają w bezpośrednim porównaniu do arctisów 7x 

Opublikowano

nie mam pulsów :/ nie chciałem ich brać bo ostatnie od sony co miałem na ps3 były kiepskie jakościowo

także porównania nie mam

miałem brać arctisy 7 plus ale ten dongle by mnie denerwował. 

Opublikowano

dziś naładowałem barracudy. 

ta bateria to jednak nie pic na wodę 

sony niech się goni z tymi headsetami nowymi 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Corsair Virtuoso SE  za 450 zł.

Czy te słuchawki są warte uwagi jeśli bierzemy pod uwagę działanie bezprzewodowe? Ktoś z was je ma?

Dla mnie na duży plus dongle dzięki czemu jakość powinna być lepsza przez bluetooth i działają z obiema konsolami, a takie rozwiązanie mnie interesuje. 

Opublikowano

Są (pipi)owe. Pozdrawiam.

Żółte jak gry Xboxa na meta.

Tzn, są średnie ale w tej cenie można znaleźć HS70 Pro, które są lepsze lub kupić powystawowe Astro A50, które nie mają w tej cenie nawet konkurencji.

77af22b2ce923ac910ae2ee2f0d224fb.jpg

Opublikowano

Ewentualnie dozbierać do Nova Pro, też działają z wszystkimi konsolami i PC 

Opublikowano

Dozbierać xD Dodatkowe 1000zł. Niech się bujają z tymi cenami za nowe headsety. Może i najlepsze na rynku ale kompletnie niewarte takiej kasy. Już lepiej za pół ceny kupić coś starszego.

Opublikowano
Corsair Virtuoso SE  za 450 zł.
Czy te słuchawki są warte uwagi jeśli bierzemy pod uwagę działanie bezprzewodowe? Ktoś z was je ma?
Dla mnie na duży plus dongle dzięki czemu jakość powinna być lepsza przez bluetooth i działają z obiema konsolami, a takie rozwiązanie mnie interesuje. 
Jest promocja na HS70

https://www.pepper.pl/promocje/sluchawki-corsair-hs70-pro-wireless-gaming-headset-ca-9011210-eu-cream-577680
Opublikowano

Wszyscy wspominają w komentarzach o szumie, nie wiem jak to się ma do ss 7x bo chyba na nie ostatecznie będę polować, ale nie w cenie 850zł :bad: