Homelander 2 028 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Ja niezmiennie polecam Pulsy do grania. Mam porównianie do innych słuchawek bezpośrednio, do Switcha używam A50, do muzyki i filmów Apple Airpod Max, ale do samego grania Pulsy sprawdzają mi się świetnie. Po odpowiednim ustawieniu dźwięk jest świetny, są wygodne. Cóż więcej można chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 47 minut temu, WisnieR napisał: Typ kupuje gumowe mamuty. Czego oczekujecie, że racjonalnie podchodzi do kwestii pieniędzy? xD Juz pomijając fakt, że te Penrose nie są jakimiś wybitnymi słuchawkami jak na swoją cenę bo nie oferują nawet swojego VSS. Królem cały czas Astro A50 i Steelseries Pro / Nova Pro https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/steelseries-arctis-pro-wireless-vs-audeze-penrose-wireless/751/19746?usage=19&threshold=0.10 Weź mi nie wklejaj tych pseudo recenzji. Każda z tych trzech opcji co podałeś skupia się na czymś innym. Ja tylko rekomenduje dołożenie troche do lepszych słuchawek, bo jest różnica i nie ma szans byś wrócił do budżetówki po tym. Polecam samemu przetestować i samemu się przekonać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Pseudorecencje. Nie no Ofi wie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Audeze Penrose X są bezprzewodowe, a mówili w temacie, że słuchawki tylko na kablu mogą porządnie grać. Przetestowałbym je, ale 1400 to jednak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 godzinę temu, oFi napisał: dołożenie troche trochę XD całego kafla Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Można jakąś zbiórkę założyć. Forumowicze się dorzucą pewnie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 godzinę temu, Pure Bladestone napisał: Audeze Penrose X są bezprzewodowe, a mówili w temacie, że słuchawki tylko na kablu mogą porządnie grać. Przetestowałbym je, ale 1400 to jednak dużo. Podstawowa kwestia- ile grasz na słuchawkach. Jak dużo, to warto. U mnie PS5 jest niszowym sprzętem, wiec pojechałem po najniższej lini oporu- 350zl czarne pulsy. Jakbym ogrywał więcej gier, a z tego 90% czasu na słuchawkach, to dałbym 1700zl za słuchawki. Jednorazowy zakup na dobra sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 21 godzin temu, tadel napisał: Witam, a w jakich słuchawkach? jeśli można spytać? W Pulsach Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Czy ktos zposiadaczy Pulsow fra w MW2 ? Wszyscy pisza jak to glosne i kierunkowe jest tupanie. Ja za cholere nie slysze, niedosc ze nie wiadomo czy gora czy dol, to bardzo czesto slysze prawa strone a gosc wylatuje z lewej... wtf ? Sluchawki sa sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) 23 minuty temu, gnom napisał: Czy ktos zposiadaczy Pulsow fra w MW2 ? Wszyscy pisza jak to glosne i kierunkowe jest tupanie. Ja za cholere nie slysze, niedosc ze nie wiadomo czy gora czy dol, to bardzo czesto slysze prawa strone a gosc wylatuje z lewej... wtf ? Sluchawki sa sprawne. Akurat tupanie w budynku jest dalej skopane, bo tak dudnią kroki, że nigdy nie wiesz z której strony Ci wyskoczy Edytowane 7 Listopada 2022 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 O wlasnie, o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Obecnie mam Arctisy 1 Wireless. Kumpel sprzedaje używane Arctisy 7X za 430zł w bdb stanie, warto zmieniać? Duża różnica w dźwięku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 A które z tych dwóch modeli byście wybrali do PS5: HyperX Cloud Alpha Wireless czy Steelseries Arctis 7P+ ? Cena porównywana, a wybierając kierowałem się artykułem na RTINGS.com na modele za ponad 1k zł to raczej mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Jak tylko do konsoli to Arctisy. Grają bardziej V czyli więcej bassu i wysokich tonów, a konsola nie ma EQ, więc w HyperX może trochę być za mało dołu. No i zawsze można je podpiąć kablem do innych urządzeń, czego nie zrobisz w HyperX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 2 minuty temu, WisnieR napisał: a konsola nie ma EQ z rok temu chyba dodali EQ, biedny bo biedny ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 10 minut temu, WisnieR napisał: Jak tylko do konsoli to Arctisy… Tak tylko do PS5. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Tylko dla Pulse ten EQ. Innych nie obsługuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 9 godzin temu, Jachu napisał: Tak tylko do PS5. Dzięki Mam Nova 7 najnowsze TP urywa bańkę, idealne, soczyste 3D i jakościowo sztosy, wykonanie pierwsza liga. Sam odsłuch idealny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Whisker napisał: Mam Nova 7 najnowsze TP urywa bańkę, idealne, soczyste 3D i jakościowo sztosy, wykonanie pierwsza liga. Sam odsłuch idealny Mówimy o 7P nie 7X ? Już całkiem mam mętlik w głowie aaa i widzę, że jest jeszcze sama nova 7 - są naprawdę jakieś ważne różnice między nimi? -- Dobra już wszystko wiem - 7 to "golasy" do wszystkiego, X i P dedykowane do konsol, a P ma pokrętło średnich tonów (?) którego nie ma "goła" 7. Edytowane 24 Listopada 2022 przez Jachu dopytanie o produkt i dopowiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Ale obojętnie czy p czy x to i tak na pleju masz te same możliwości. X różni się tylko a może aż tym, że możesz na wszystkim (ps, x, pc, ns i mobilki) używać tych słuchawek. Na p nie będę w pełni działać z xboxem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak już brac to lepiej po prostu X, no chyba, że xbox totalnie nigdy nie wchodzi pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Dokładnie najlepiej wersja x. No chyba, że nie pasuje kolorystycznie i/lub Xbox w ogóle nie wchodzi w grę (czyli jest się zatwardziałym klapem) to wtedy p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) 16 godzin temu, Whisker napisał: Mam Nova 7 najnowsze TP urywa bańkę, idealne, soczyste 3D i jakościowo sztosy, wykonanie pierwsza liga. Sam odsłuch idealny Masz porównanie z Pulse Sony do PS5? Widziałem nie raz jak w sieci ludzie wyśmiewali te wszystkie Steelseriesy za 7 stów. Edytowane 24 Listopada 2022 przez Pure Bladestone Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Masz porównanie z Pulse Sony do PS5? Widziałem nie raz jak w sieci ludzie wyśmiewali te wszystkie Steelseriesy z 7 stów. Zastanawiałem się właśnie nad tym i znalazłem wiele opinii, że pulse są niewygodne w użytkowaniu, że są za małe,uciskają i powodują dyskomfort już po kilkunastu minutach. Mam dużą łepetynę i trochę się tego boję, dlatego rozglądałem się za takimi które inni chwalą między innymi za to jak leżą. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Jachu napisał: Zastanawiałem się właśnie nad tym i znalazłem wiele opinii, że pulse są niewygodne w użytkowaniu, że są za małe,uciskają i powodują dyskomfort już po kilkunastu minutach. Mam dużą łepetynę i trochę się tego boję, dlatego rozglądałem się za takimi które inni chwalą między innymi za to jak leżą. Ja mam raczej średnią głowę i te Pulsy są dla mnie w miarę wygodne, ale leżą na mnie dość ciasno i po dwóch godzinach jak ściągam to czuć małą ulgę. Jak bym miał dużą głowę to bym je omijał. Dźwięk mają przeciętny, dlatego szukam czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi