Skocz do zawartości

Słuchawki do PS5

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam poszukuję słuchawek bezprzewodowych do 500 zł głównie do PlayStation 5 ,myślałem o słuchawkach Barracuda X2022 Plus tych słuchawek jest taki że mają bluetooth i można z nimi wychodzić na miasto jak i grać na ps5, ale może jest coś lepszego w tej cenie i podobnego, pozdrawiam:)

Opublikowano
3 godziny temu, czapic napisał:

Witam poszukuję słuchawek bezprzewodowych do 500 zł głównie do PlayStation 5 ,myślałem o słuchawkach Barracuda X2022 Plus tych słuchawek jest taki że mają bluetooth i można z nimi wychodzić na miasto jak i grać na ps5, ale może jest coś lepszego w tej cenie i podobnego, pozdrawiam:)

SteelSeries Arctis Nova 7P - 650zł a masz bluetooth i 2,4ghz oddzielnie (mogą się również łączyć jednocześnie).

Opublikowano
W dniu 26.01.2024 o 16:25, czapic napisał:

Kupiłem je swego czasu za 350zł w promocji. W tej cenie jestem w stanie mocno polecić, przede wszystkim akumulator starczy na wiele godzin działania. Co do dźwięku - nie ma co wymagać cudów w tej półce cenowej.

Opublikowano

Właśnie dzisiaj zakupiłem i trochę po testowałem i jak na razie dźwięk jest dobry, na plus korektor z aplikacji telefonu  działa też na ps5

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Może w końcu im wyszły dobre słuchawki. Bazowe pulsy też miały dobre recenzje, a po przetestowaniu okazały się dla mnie totalnymi średniakami, ale za cenę 300 zł nie płakałem. Ponoć w nowych muzyka też ładnie gra, a dla mnie to ważne, bo co mi z dźwięków kroków jak muza jest nijaka i dźwięki płaskie. Dla mnie słuchawki mają też się sprawdzać w grach single player a nie tylko te yebane kroki. Cena 660 zł, jak za rok będą po 500 to się może kupi.

Edytowane przez Pure Bladestone
Opublikowano

Witam.

Czy ktoś może wie kiedy będzie można kupić Pulse Elite? Premiera niby dziś, mam zamówiony swój egzemplarz, ale teraz patrzę na stronach wszystkich większych sklepów premiera 26.04.

Opublikowano
14 godzin temu, iks napisał:

Witam.

Czy ktoś może wie kiedy będzie można kupić Pulse Elite? Premiera niby dziś, mam zamówiony swój egzemplarz, ale teraz patrzę na stronach wszystkich większych sklepów premiera 26.04.

Może @yaczes coś wie na ten temat?

Opublikowano

Dobra bo się za(pipi)ałem w akcji czytałem jedno myślałem o drugim.

Oczywiście nie mają "ANC" ale mają "AI-enhanced Noise Rejection". Chodzi mi głównie o mikrofon, bo w sumie po co komu ANC w headsecie do konsoli?

Chłop na filmie suszarkę odpalał i wpierdalał chipsy i nie było nic słychać.

Opublikowano
2 hours ago, WisnieR said:

To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

Popieram. Dlatego używam do grania Airpodów Maxów gdzie mam ANC i kompletnie nic nie słychać z zewnątrz :)

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, WisnieR napisał:

To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

U mnie tłumaczenia nie skutkują. Finalnie staje się murem ceglanym a na koniec wywodów dostaje czymś ciężkim, że niby nie słucham.

09f8890d28c3e5b0a8e1e7afc1f1e6bb21d22e0b

Edytowane przez oFi
  • Haha 3
Opublikowano

Widzę, że mamy podobne odczucia choć moja żona wie, że jak mam na głowie białe steelseries to musi mnie trzepnąć żebym coś słyszał, ale dzieciaki nie raz do mnie namiętnie mówią, a ja nie reaguję :)

• Plusik 1