Skocz do zawartości

Dyski SSD PCIe 4.0 m.2 NVMe kompatybilne z PS5 oraz dyski zewnętrze USB

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
On 12/2/2023 at 3:32 PM, benito82pl said:

Panowie lexar 790 2tb z heatsink za 425 czy samsung 990 1tb heatsink za 415?

Gdzie masz tego lexara w tej cenie? Bo poluje na to. Dzięki.

Opublikowano
5 hours ago, benito82pl said:

Był ponad tydzień temu na morele.

Teraz ponad 500zł :/ A tak tanio już było. Co jest? Podnoszą przed Świętami czy ogólnie ssd idą w górę?

To prawda, że morele to podejrzana firma? Czytałem, że używane dyski jako nowe sprzedają.

• Plusik 1
Opublikowano
On 12/20/2023 at 7:48 AM, Snake_Plissken said:

Sam kupiłem u nich Kingston KC3000 2 TB do PS5 w bardzo dobrej cenie i był nóweczka.:lapka:

Ile dałeś?

Coś nie tak z cenami chwilowo. Codziennie drożej. Śledzę Lexara 790 1TB i 2TB od kilku tygodni. Niestety przegapiłem czarny piątek. Dobre ceny były. 300 za 1TB z radiatorem i 400 za 2TB ale bez radiatora. A z tego co czytałem, wcześniej też chodziły w podobnie niskich cenach. Chyba przeczekam świąteczną głupawkę. Nie pali mi się z zakupem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Powoli przymierzam się do rozszerzenia pamięci w ps5 fatku i przejrzałem kilka ostatnich postów tutaj. Mówicie, że ten Lexar 790 spoko? Jest teraz na allegro za 349 wersja 1tb z radiatorem od moreli. Rozumiem, że dobra cena i dysk też i można brać?

E: No dobra, już kupiłem :bella:

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 2
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema zastanawiam się nad lexar 790 lub 800 pro, ale nie wiem czy jest sens dopłacać do tego drugiego. 

Jest też Goodram px700, którzy ma świetne opinie, ale żadnych testów nie ma w sieci. 

Ogólnie używacie dysków z heatsinkiem? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.03.2024 o 22:34, vip77 napisał(a):

Ja mam bez dodatkowego radiatora.

Możesz powiedzieć jak to wypada po dłuższym czasie? I jaki to dysk?

Ja mam w PC bez radiatora i wszystko chodzi normalnie ale w przypadku PS5 widziałem info, że producent zaleca korzystanie z radiatora.

Opublikowano

Mam już 1,5 roku ten dysk i wszystko okej. Tylko ja nie siedzę z jakimiś pomiarami czy dysk zwalnia przy pobieraniu po dłuższym czasie czy nie. 

Ogólnie działa wszystko super, gra się bez problemów.

Lexar 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM760

• Plusik 1