20inchDT 3 362 Opublikowano 26 stycznia 2021 Opublikowano 26 stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Elitesse napisał: Jasne. Chodzi mi o to, że minęło już trochę czasu od premiery, a on tam ciągle jest Innych błędów nie zauważyłem ale mówi to trochę o podejściu do polskich lokalizacji przez M$ Polska. Temat poruszałem ostatnio w temacie ogólnym dotyczącym konsoli XSX. Sony rozpieściło mnie swoimi pełnymi lokalizacjami O czym ty w ogóle gadasz? MS nie jest wydawcą tej gry. Edytowane 26 stycznia 2021 przez 20inchDT Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 26 stycznia 2021 Opublikowano 26 stycznia 2021 Faktycznie, mój błąd. Coś mi się pomieszało. Myślałem, że to była jedna z gier robionych dla M$ pod dystrybucję w game passie. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Skończyłem. W sumie bardzo średnia gra. Zagadki czasem proste jak drut, a czas nie wiedziałem o co im chodzi. Co do fabuły, to troszkę Lovecrafta jest, ale bardzo mało. No i momentami czułem przeciągnięcie fabuły na siłę. Ale przynajmniej zakończenie nie wkurzyło mnie jak z np Zniknięcia Ethana Cartera. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Nie polecam tej gry za pełną cene. Ok indyk, ciekawa fabuła ale chodzenie w te i nazad oraz bardzo powolny bieg nudzą. Gra idealna do ogrania w game pass albo do kupienia na mega wyprzedaży. Uprzedzam tych co na ps4 czy 5 będą chcieli kupować. 3 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Jak coś w gierce jest bardzo duuużo zagadek jak na walking sima, a niektóre są mega trudne i rozbudowane. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 9 godzin temu, blantman napisał: chodzenie w te i nazad To akurat jest w prawie każdym symulatorze chodzenia. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 4 godziny temu, balon napisał: Jak coś w gierce jest bardzo duuużo zagadek jak na walking sima, a niektóre są mega trudne i rozbudowane. Ale to akurat jest bardziej gra przygodowa, aniżeli kolejna "chodzonka". Sporo zagadek, fajna muzyczka, świetnie przedstawiona wyspa i realia lat 30, a do tego kapitalne wręcz miejscówki i widoczki. Wszystkie zagadki są logiczne i bardzo dobrze wyjaśnione (no prawie). Osobiście dawno nie grałem w tak dobrego indyka i bardzo liczę na wydanie pudełkowe, które będę chciał zakupić. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi