Opublikowano 23 sierpnia 20222 l W sumie na czym polegałaby funkcja wyrabiania ciasta w tm6 vs lidlo? Jest tam coś więcej poza silnikiem co obraca ostrze? Jak jest w stanie kręcić ta masą to powinno pójść. Obadam.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Autor Taka mała Ukrainka wchodzi do garnka i wyrabia ciasto. Badum tssss
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l https://businessinsider.com.pl/technologie/ostrzezenie-dla-uzytkownikow-thermomixa-zaobserwowalismy-na-rynku-kilka-przypadkow/mfv25zf Uważajcie tam na siebie wariaty!
Opublikowano 14 września 20222 l Nie chce mi sie zakladac osobnego tematu a nie ma topicu o sprzetach kuchennych wiec podepne sie tu. Suszarka do zywnosci, konkretnie grzyby. Ktos cos? Lidlowska 99zl i sie zastanawiam.
Opublikowano 14 września 20222 l W końcu jakaś zaleta Thermomixa, może spytać o przydatny sprzęt w dedykowanym mu temacie U mnie w chacie kiedyś używało się suszarki do grzybów takiej najzwyklejszej, chyba MPM i długo służyła. Jak ta Lidlowa to Silvercrest to chyba warto, bo te sprzęty mają dobry stosunek ceny do jakości, a i z gwarancją nie ma kłopotu.
Opublikowano 14 września 20222 l 59 minut temu, Mejm napisał: Suszarka do zywnosci, konkretnie grzyby. Ktos cos? Lidlowska 99zl i sie zastanawiam. Można śmiało brać.
Opublikowano 16 września 20222 l A ch.uja, ledwo sie ocieplily. Ona w ogole juz przy pierwszym wygrzewaniu dziwnie sie zachowywala bo zwalniala obroty i podbijala, ale myslalem ze to tak ma byc. Ale potem zdechla i tylko grzalka sie zazyla, wiatrak nie startowal i odcinalo prad. Ale poszedlem i wymienili od reki. Zadnych pytan, zadnych drukow, jedynie paragon chcieli zobaczyc. Co niemecki sklep to niemiecki sklep. Ale pewnie i tak wiedza ze to go.wno sie psuje wiec nie robia problemow. Teraz dziala idealnie, jedna partia juz ususzona w 4h. Wiec w sumie moge polecic tego budzetowego silvercresta.
Opublikowano 16 września 20222 l W dniu 24.08.2022 o 13:42, WisnieR napisał: Bydlaka dzisiaj dojadam jeszcze. Zapodasz nazwę / przepis?
Opublikowano 16 września 20222 l Autor 18 minut temu, Banny napisał: Zapodasz nazwę / przepis? Burger XXL
Opublikowano 16 września 20222 l Dziś wjechała pierwszy raz. Pyszka max. Bardzo polecam. https://cookidoo.pl/recipes/recipe/pl/r220537 W dniu 14.09.2022 o 20:22, Adam GlapJńskJ napisał: Można śmiało brać. 17 godzin temu, Mejm napisał: No i ch.uj, pochodzila godzine i zdechla Wujek dobra rada!
Opublikowano 16 września 20222 l Ja też poleciłem, ale na szczęście napisałem, że z gwarancją nie ma problemu xd
Opublikowano 16 września 20222 l Silvercrest to ogólny lidlobrand na różną chińszczyznę, wiec pewnie nie ma reguły co do jakości. Póki co mam tej marki czajnik elektryczny z LED, lidlomix i wentylator kolumnowy, wsio działa.
Opublikowano 16 września 20222 l Godzinę temu, balon napisał: Dziś wjechała pierwszy raz. Pyszka max. Bardzo polecam. https://cookidoo.pl/recipes/recipe/pl/r220537 Wujek dobra rada! Wymienił na drugi i działa.
Opublikowano 16 września 20222 l 1 minutę temu, Adam GlapJńskJ napisał: Wymienił na drugi i działa. 40 minut temu, krupek napisał: Ja też poleciłem, ale na szczęście napisałem, że z gwarancją nie ma problemu xd No czyli ten od krupa działa. Case closed tiger.
Opublikowano 16 września 20222 l 1 godzinę temu, krupek napisał: Ja też poleciłem, ale na szczęście napisałem, że z gwarancją nie ma problemu xd A moze to byl edit?
Opublikowano 28 września 20222 l O co chodzi? Nie mozna garnka normalnie kupic, tylko ktos musi wprowadzic do sekty?