Skocz do zawartości

Thermomix

Featured Replies

Opublikowano

W sumie na czym polegałaby funkcja wyrabiania ciasta w tm6 vs lidlo? Jest tam coś więcej poza silnikiem co obraca ostrze? Jak jest w stanie kręcić ta masą to powinno pójść. Obadam.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 40,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale tak troche przykro sie czyta ze dzieci musza jesc caly rok owsianke zaby stary mial czas na gierki i kosza

• No i ch.uj, pochodzila godzine i zdechla

• Najlepiej to nigdzie. Mówię to jako posiadacz TM. Lepiej kupić lidlomix. Te chciwe (pipi)y z Vorkraft już nawet wprowadziły 2 tiery abonamentu i jak masz ten tańszy to nie możesz edytować przepisów an

Opublikowano

Wegańskie leczo z ryżem, polecam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce mi sie zakladac osobnego tematu a nie ma topicu o sprzetach kuchennych wiec podepne sie tu.

Suszarka do zywnosci, konkretnie grzyby. Ktos cos? Lidlowska 99zl i sie zastanawiam.

Opublikowano

W końcu jakaś zaleta Thermomixa, może spytać o przydatny sprzęt w dedykowanym mu temacie :kaz:

U mnie w chacie kiedyś używało się suszarki do grzybów takiej najzwyklejszej, chyba MPM i długo służyła. Jak ta Lidlowa to Silvercrest to chyba warto, bo te sprzęty mają dobry stosunek ceny do jakości, a i z gwarancją nie ma kłopotu.

Opublikowano
59 minut temu, Mejm napisał:

Suszarka do zywnosci, konkretnie grzyby. Ktos cos? Lidlowska 99zl i sie zastanawiam.

Można śmiało brać. 

Opublikowano

No i ch.uj, pochodzila godzine i zdechla :kekw:

Opublikowano

A ch.uja, ledwo sie ocieplily. Ona w ogole juz przy pierwszym wygrzewaniu dziwnie sie zachowywala bo zwalniala obroty i podbijala, ale myslalem ze to tak ma byc. Ale potem zdechla i tylko grzalka sie zazyla, wiatrak nie startowal i odcinalo prad.

Ale poszedlem i wymienili od reki. Zadnych pytan, zadnych drukow, jedynie paragon chcieli zobaczyc. Co niemecki sklep to niemiecki sklep. Ale pewnie i tak wiedza ze to go.wno sie psuje wiec nie robia problemow. Teraz dziala idealnie, jedna partia juz ususzona w 4h. Wiec w sumie moge polecic tego budzetowego silvercresta.

Opublikowano
W dniu 24.08.2022 o 13:42, WisnieR napisał:

Bydlaka dzisiaj dojadam jeszcze.

20220824_134157.jpg

Zapodasz nazwę / przepis? 

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Banny napisał:

Zapodasz nazwę / przepis? 

Burger XXL

Opublikowano

Dziś wjechała pierwszy raz. Pyszka max. Bardzo polecam.

https://cookidoo.pl/recipes/recipe/pl/r220537

W dniu 14.09.2022 o 20:22, Adam GlapJńskJ napisał:

Można śmiało brać. 

17 godzin temu, Mejm napisał:

No i ch.uj, pochodzila godzine i zdechla :kekw:

Wujek dobra rada!

Opublikowano

Ja też poleciłem, ale na szczęście napisałem, że z gwarancją nie ma problemu xd

Opublikowano

Silvercrest to ogólny lidlobrand na różną chińszczyznę, wiec pewnie nie ma reguły co do jakości. Póki co mam tej marki czajnik elektryczny z LED, lidlomix i wentylator kolumnowy, wsio działa.

Opublikowano
1 minutę temu, Adam GlapJńskJ napisał:

Wymienił na drugi i działa.

tugce-tuğçe.gif

40 minut temu, krupek napisał:

No czyli ten od krupa działa. Case closed tiger. 

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

A moze to byl :ninja: edit? :notsure:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O co chodzi? Nie mozna garnka normalnie kupic, tylko ktos musi wprowadzic do sekty?