C1REX 16 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Na mnie Internet ma wpływ dość spory. Głównie fora, reddit i opnie na youtube. Np. TLOU2 wiem, że nie sprawdzę, bo internet mnie do tego przekonał. I dobrze w sumie. Kiedyś musiałem sprawdzić samemu, ale już mi się nie chce wpierać finansowo takiego SJW gó.w.na i wierzę ludziom na słowo. Star Wars - obejrzałem, ale internet mi popsuł film. Wielu wstawek sjw i dziur w fabule bym nie zauważył inaczej. Generalnie jednak staram się unikać negatywnych info i jak mnie coś zaintryguje, to sam szukam trailerów i max pozytywnych recenzji. Wolę się nadmiernie nahajpować, niż pesymistycznie patrzeć na świat. 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 to musisz szukam potwierdzenia u innych by wiedzieć ze możesz kupic dana gre? slabo. Ja kupiłem Gregory Horror Show dla siebie bez oglądania sie dla innych no i jestem bardzo rad, ze kupiłem te gre. Ominęłaby mnie bardzo przyjemna gra Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 recenzje days gone utwierdziły mnie w przekonaniu zeby nigdy nie wierzyc recenzentom ani youtubowi. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Ah ci przekupni recenzenci Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Mnie Days gone utwierdził żeby ufać tylko sobie. Forumek mnie zdradził, nigdy wam tego nie wybacze. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 @Pupcio kogo próbujesz wziąć pod włos? Być może nigdy nam nie wybaczysz, ale ponownie zaufać będziesz w końcu musiał. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 nie moja wina, że nie umiesz w dobre gierki. Cytuj
Mejm 15 300 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 7 godzin temu, Pupcio napisał: Mnie Days gone utwierdził żeby ufać tylko sobie. Forumek mnie zdradził, nigdy wam tego nie wybacze. Mialem tak z RDR. I przylozyles do tego reke mlody. 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 12 hours ago, michal said: to musisz szukam potwierdzenia u innych by wiedzieć ze możesz kupic dana gre? slabo. Ja kupiłem Gregory Horror Show dla siebie bez oglądania sie dla innych no i jestem bardzo rad, ze kupiłem te gre. Ominęłaby mnie bardzo przyjemna gra Jeśli ludzie ostrzegają przed SJW, to już wierzę w ślepo. Open worldy omijam, bo mi się prawie nigdy nie podobają. Natomiast już połowa forum wie, że bardzo mi się podobał Crackdown 3, który miał oceny w okolicach 6/10. Znając jednak swoją naturę, to czasami się lubię nahajpować oglądając jakieś super pozytywne recenzje gier. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Nieźle. Mi chyba nikt nie jest w stanie obrzydzić gry jeśli po jakichś trailerach mi się podoba. Zawsze wole sprawdzić i wypróbować. Nierzadko oczywiście wiekszość ma rację ale i często jest zupełnie odwrotnie, więc sugerować się czyjąś opinią tak w 100% jest mega słabe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi