Skocz do zawartości

PSX Extreme 279

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Roger@Perez Święta i człowiek musi się w(pipi)ić ;)

Pan Muszyński robi "recenzje" tych komiksów, gdzie jego wiedza nie jest najwyższych lotów w tym temacie. Czytam to, ale uważam że moglibyście znaleźć kogoś innego na jego miejsce.

Wiem, że na tym forum komiksy "nikogo", ale..

W recenzji Przedwiecznych pisze gość, że komiks kosztuje 399 zł. Co jest ważne dla czytelnika, który czyta coś takiego? Czy warto kupić i jaka jest cena. A Pan Muszyński kłamie. Bo komiks nie kosztuje 399 zł, tylko okladkowo 299 zł. A warto było dodać, że komiksy Egmontowskie można kupić ZAWSZE z minimum 30% rabatem. Więc nagle z 400 zł robi się kwota poniżej 200 zł.

Więc niech nie (pipi)i, tylko się skupi na faktach.

A jak chłop nie daje rady, to mogę pół strony przejąć od niego i zrobić wszystko jak należy ;)

• Plusik 1
Opublikowano

@Lipa W porządku, ale twierdzisz, że gość się nie nadaje, tylko dlatego że pomylił się co do okładkowej ceny (to mogła być nawet literówka) czy oprócz tego masz do niego jeszcze inne wątpliwości?

Bo na te chwilę widzę tylko ten jeden zarzut, a to jeszcze nie dowodzi, że gość się nie zna na komiksach ;]

Opublikowano
W dniu 25.12.2020 o 09:15, Lipa napisał:

Wiem, że na tym forum komiksy "nikogo", ale..

ja czytam komiksy sporadycznie, ale do kącika zaglądam w każdym numerze. dzięki niemu kupiłem chociażby album o Harley Quinn, który mnie oczarował, albo Batman Metal na urodziny dla ziomka :) i takich komiksowych casuali jak ja jest pewnie więcej. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...