Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serial swat to ani lektora, ani napisów.

Dla mnie żenada, że sony wydaje takie bravia core, gdzie jakość przewyższa stream jabłka dwukrotnie, a na konsoli taka bieda. Ale nie od dziś wiadomo, że współpraca w samym sony raczej nie działa.

Ja po cichu liczyłem właśnie na bravia core na PS5 to dostaliśmy jakieś dziadostwo. Wiem ze to Beta, wiem ze w bravia core płaci się za filmy. Ale to co teraz wypuścili to dramat w porównaniu do np Apple TV z którego korzystam. Fajne ze dodali, fajnie ze za free ale jak ktoś korzysta już np z Apple TV to ich propozycja wyglada słabo... Nie dziwie się ze wypuścili to tylko w PL bo gdyby trafiło globalnie na rynek to by ich zjechali równo.
Opublikowano
6 godzin temu, RadkoR napisał:

Wyszła aktualizacja aplikacji i faktycznie, większość pozycji ma już PL. W tym Sausage Party. ;)

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Wer. Beta więc będą cały czas pewnie poprawiać. 

Trochę głupio skoro dali to tylko w PL i nie było by polskiego lektora czy chociaż by napisów, ale Sony to Sony więc nie zdziwię się jak by tylko chińskie napisy były :-). 

Jednak po cichu liczę że może z którąś aktualizacją dodadzą w końcu 4K, wtedy coś może bym sobie odświeżył i obejrzał kolejny raz z rzędu. 

Opublikowano

Filmy generalnie fajna wartość dodatnia. Teraz odpalam też konsole w dzień bo z kobietą coś można obejrzeć a nie opłacam żadnych netflixow. Wczoraj oglądaliśmy sausage part a dzisiaj odświeżymy venoma. Nie mam nic przeciwko aby to było jako dodatek.

Opublikowano

Tylko nie wiem Panowie czy to prawda ale gdzieś tam przeczytalem że to bezpłatne tylko przez pierwszy rok... 

Nie wiem czy to prawda ale jeśli ta usługa ma być płatna to nie wróżę jej przyszłości. 

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy co będzie. Ja czytałem plotki, że ma być abo gdzie będą gry, muzyka, filmy, seriale i anime. Sony ma całkiem zgrabne zaplecze rozrywkowe więc moga zrobić coś ciekawego jak dobrze to ugryzą. Marketing ruszył z grubej rury bo nawet na filmweb sa reklamy:newell:

Screenshot_20210425-141620_Chrome.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, PanKamil napisał:

Pożyjemy zobaczymy co będzie. Ja czytałem plotki, że ma być abo gdzie będą gry, muzyka, filmy, seriale i anime. Sony ma całkiem zgrabne zaplecze rozrywkowe więc moga zrobić coś ciekawego jak dobrze to ugryzą. Marketing ruszył z grubej rury bo nawet na filmweb sa reklamy:newell:

Screenshot_20210425-141620_Chrome.jpg

Trzymam kciuki bo jak mówisz Sony ma zaplecze także jeśli się postara to może całkiem, całkiem w przyszłości to wyjść. 

Opublikowano

To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! 

Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa ;)

• Plusik 3
Opublikowano
6 minut temu, marbel007 napisał:

To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! 

Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa ;)

Dlatego pewnie po testach w PL to zdechnie :dynia: mam nadzieję, że będą się opierać na statystykach a nie feedbacku polskiej spolecznosci:ragus:

Opublikowano

@marbel007 no jak już nawet tego nie chciałem komentować.

1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał:

Miał ktoś problem z zapisami między grami na płytach a digital z kolekcji? Zapisy z god of war na płytce za nic nie chcą ruszyć na wersji digital .

A obie wersje mają ten sam region?

Opublikowano
9 godzin temu, marbel007 napisał:

Wiesz, narzekać, a narzekać to różnica. 

Mi jedynie lub aż przeszkadza tylko brak 4K! 

W dzisiejszych czasach dodawanie serwisu streamingowego tylko w 1080p to trochę żenujące. 

Pewnie jeśli uruchomili by ta usługę w innych krajach każdy by na to także narzekał, a nie tylko Polacy. 

• Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 25.04.2021 o 20:59, marbel007 napisał:

Na plus to dźwięk 5.1 - działa to lepiej niż na netflixie - jak ktoś ma amplituner, niech sprawdzi.

Opublikowano

Prędzej uwierzę w Godfalla, niż w Disco Elysium, no ale to byłaby miazga kompletna.